Bekijk in artikel
10 oktober 2018 om 07:23
0

Wat een onzin de Eredivisie inrkimpen voor hey "landsbalang" als de 2 topclubs echt zo veel om het landsbalang geven dan moeteb ze meer geld geven aan de lagere clubs zodat die meer weerstand kunneb bieden, op deze manier los je natuurlijk de problemen niet op, want zelfs een AZ geeft amper weerstand aan Ajax Amsterdam.

Reacties

10 oktober 2018 om 07:30
0

Alleen maar meer geld vragen aan de topclubs zonder dat er wat tegen over staat. Misschien moeten die clubs wat beter hun best doen, wat creatiever zijn dan afhankelijk worden van de topclubs. Eigenlijk wil je dat Ajax en PSV een sponsor wordt van de andere clubs. Kan voor tricky situaties zorgen...

10 oktober 2018 om 07:33
0

Volgens mij is dat precies wat de bedoeling is.... Meer geld naar de kleinere clubs in ruil voor een kleinere competitie en afschaffen van een plastic ondergrond als speelveld.

10 oktober 2018 om 07:34
0

Als ik het goed begreep is betere verdeling van de gelden ook onderdeel van het plan. In ruil voor kleinere competitie en echt gras. Als kleinevclub zou ik onderhandelen over het geld ipv het negatief benaderen van een idee.

10 oktober 2018 om 07:56
0

Inderdaad er komt dan al meer geld naar de andere clubs, maar er zijn altijd weer clubs die meer willen of nog meer garanties

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren