Bekijk in artikel
19 augustus 2018 om 14:23
0

Dit PEC ziet er echt wel heel armzalig uit. Ze tikken een beetje rond maar er lijkt totaal geen idee achter te zitten. Met clubs als de Graafschap en Fortuna die gepromoveerd zijn en met lef en aanvallend voetbal de clubs te lijf gaan kan dit voor PEC nog wel eens een zwaar seizoen worden. Niet gek overigens want vorig seizoen was het eigenlijk ook al niets. Geluk gehad dat het voor de winterstop uitstekend ging want die punten hebben ze gered. Na de winterstop waren ze de slechtst presterende ploeg op Twente na. Als ze voor de winterstop niet zo goed speelden hadden ze wellicht ergens rond de 16e plek geëindigd. Van 't Schip lijkt me eigenlijk een prima trainer maar toch komt alles vrij inspiratieloos over. In heel 2018, 0 punten uit duels buitenshuis werkt ook niet echt mee.

Reacties

19 augustus 2018 om 14:38
0

Speelden best redelijk tegen Heerenveen en verliezen uit van Utrecht. Zijn wedstrijden die je al PEC zijnde kunt verliezen . Over vorig jaar word ik een beetje moe van. Natuurlijk was de eerste seizoenshelft geweldig en de 2e slecht maar je verdient punten op basis van een seizoen. Niet van een half seizoen. Onze coach mag wel wat meer ballen kweken. 2 wedstrijden die je eindigt met een man meer. Durf dan ook wat aanvallender te wisselen. Je staat 2-0 achter en creëert niks. Dan maar een extra aanvaller erin met de kans een goal tegen te krijgen uit de counter

19 augustus 2018 om 20:44
0

Zeer goed verwoord. Hopelijk met Thomas lam wat meer voetbal van achteruit.

19 augustus 2018 om 14:40
0

Ik denk niet dat PEC al te lang aan Van 't Schip vast moet blijven houden. Hij krijgt het al maanden niet op de rails en er zit totaal geen idee achter het voetbal van Pec. Ik zie geen enkele reden om aan te nemen dat Van 't Schip het de komende weken wel op orde krijgt.

19 augustus 2018 om 17:29
0

Als je op deze wijze een elftal samenstelt wat verwacht je dan? Flemming en Hamer, aardige spelers, maar eerstedivisieniveau. Van Crooy en Leemans, prima aankoop, maar slechts 1 seizoen op eredivisieniveau en geen dragende spelers. Genreau ergens weggeplukt bij een Australische laagvlieger, Lachman komt na slechte ontwikkeling weg bij een bijna-degradant; Namli heeft een prima eerste helft van vorig seizoen gedraaid, maar was dramatisch daarna en nu nog; Van 't Schip heeft en Legeon en Ondaan nog aangetrokken en dan valt de keus op een spits die slechts 10 doelpunten in het gunstigste geval zal maken maar voetballend tekort komt en geen dragende speler is. Kost wel 7,5 ton. Aan het eind van het vorige seizoen kon je al zien dat Boer atletisch problemen heeft; Van Polen absoluut niet op LB kan spelen en Marcellis ook onderhevig is aan ,,slijtage''.
Dan mag je toch vaststellen dat Nijkamp niet in staat is om een nieuw team samen te stellen en Van 't Schip met z'n Australische maatje geen enkele voetbalvisie met deze spelers kan ontwikkelen? Schoon Van 't Schip maken lijkt me de beste oplossing en tevens de directie, te beginnen met Nijkamp te vernieuwen. Toen vorig seizoen tijdens de winterstop PEC al veilig was, had het vernieuwingsproces al ingezet moeten worden, maar toen moesten de heren zonodig de doelstelling van handhaving wijzigen in Europees voetbal. Daar plukt PEC nu de wrange vruchten van. Maar volgens Van 't Schip komt het nog goed.... Lachen man! Fysiek is het allemaal triest. Zelfs als je de meeste middenvelders stapelt, winnen ze nog geen kopduel!
Als klap op de vuurpijl trekt die Nijkamp Elbers aan die al totaal was vergeten door alle clubs ondanks z'n transfervrije status. Excelsior en Helmond Sport!!

Laatste discussies Bekijk in het artikel

7 fans
Middenvelder, 25 jaar

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. KerkAanvaller378
D. JensenDoelman350
L. GörtlerAanvaller180
O. TannaneAanvaller151
N. VenemaAanvaller154
E. BergströmVerdediger131
L. GuwaraVerdediger120
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren