Bekijk in artikel
19 augustus 2018 om 14:19
0

JP heeft nog veel werk aan de winkel. Utrecht wint deze wedstrijd wel, maar het was alles dan hoogstaans. PEC speelde niet best. Dat team is ver weggezakt. Gustafson en Klaiber speelde een goeie wedstrijd. Verder kan je zien dat Gavory een hele goeie voetballer is. Jammer van de rode kaart van van Overeem. Het was denk ik niet bewust, maar het is natuurlijk wel rood.

Reacties

19 augustus 2018 om 14:37
0

Vond Utrecht prima spelen, behalve dat we een goede spits moeten hebben (hopen op makienok). De flanken zijn erg sterk en je speelt met gemak PEC weg!

19 augustus 2018 om 15:50
0

Wat is nou eigenlijk de rol van van der Streek? Zijn statistieken zijn erg goed, Utrecht fans zijn altijd over hem te spreken maar ik let nu al 2 wedstrijden echt op hem en er lijkt echt amper voetbal in te zitten. Misschien is hij nog niet echt in vorm en staat hij niet op zn plek, maar wanneer Makienok fit is, gaat hij dan alsnog achter de spits spelen denk je?

19 augustus 2018 om 16:29
0

Het is een lopende speler die eigenlijk het gat achter de spitsen vanuit de 10 positie opvult. Hij is nu bij gebrek aan beter als spits opgesteld denk ik! Persoonlijk geef ik wel de voorkeur aan gustafson op 10.

19 augustus 2018 om 19:11
0

vd Streek is een middenvelder die altijd in beweging die zo de gaten in de 16 probeert in te duiken. Dat is vrij lastig om te verdedigen. Daarnaast is hij vrij koel voor de 16. In tegenstelling tot Kerk heeft hij niet veel kansen nodig om een goal te maken. Maar met het halen van Gustafson denk ik eerlijk gezegd dat hij een linie naar achteren zal gaan verhuizen. Laatstgenoemde heeft ook een hele goeie pass in zijn voeten (zoals we vandaag hebben kunnen zien) en is fysiek/technisch wat beter. Verder denk ik dat Utrecht terug moet naar een 3-5-2 opstelling. Met Letschert en Bergstrom zou dat gerust kunnen in de Eredivisie.

Jensen
Bergstorm
Letschert
Guwara
Klaiber
vd Streek
Strieder
Gavory
Gustafson
Tannane
Makienok
Laatste discussies Bekijk in het artikel

7 fans
Middenvelder, 25 jaar

FC Utrecht

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren