Bekijk in artikel
10 augustus 2018 om 09:04
0

Spurs is het eerste team dat geen spelers koopt sinds de invoering van de transfermarkt, maar iedereen snapt het volkomen. Daar snap ik dan weer echt helemaal niets van. Geen fatsoenlijke back-ups voor de sterspelers, dus als daar iemand wegvalt zullen ze flink inleveren. Daarnaast is stilstand nog steeds achteruitgang. Maar we gaan het zien, ik vermoed dat er simpelweg geen geld beschikbaar was ivm het nieuwe stadion en verlengen/opwaarderen van contracten. Eens zien hoe dit zich zal ontwikkelen komende jaren..

Reacties

10 augustus 2018 om 09:29
0

Ik ben echt benieuwd hoe je erbij komt dat stilstand achteruitgang is. Vorig seizoen top 3 met deze selectie waarom zou je dan gaan versterken? Er is niemand vertrokken, iedereen kent elkaar door en door. We zijn in Nederland blij als je je selectie bij elkaar houd noemen we dat dan ook achteruitgang?

10 augustus 2018 om 10:14
0

precies dat sander1410 . spelen al nagenoeg 4 jaar met dezeldfde selectie , elke aankoop die we deden vind zen weg niet in de basis naast sanchez ... en we eindigen al 4 jaar boven zat ploegen die miljoenen aankopen doen . de stap naar de top zal zoiezo nog even duren maar het spel en de kwaliteit in de club maakt mij een heel blije spurs fan . dat nieuwe stadion zorgt daar zeker ook voor !

10 augustus 2018 om 10:15
0

Versterken omdat de concurrentie dat wel gedaan heeft misschien? Waarom denk je dat Ajax miljoenen investeert, terwijl er geen sterkhouders vertrokken zijn? Die willen weer kampioen worden.

Nederland is hierin natuurlijk ook geen goed voorbeeld, omdat de Eredivisie niet een competitie is waar je hoopt te eindigen als voetballer. Leuk dat ze elkaar bij Spurs door en door kennen, maar dat heeft de afgelopen jaren ook nergens toe geleid behalve deelname aan de CL en het lijkt me dat de fans ook wel eens prijzen willen zien.

10 augustus 2018 om 10:21
0

Spurs heeft misschien niet de selectie en budget om kampioen te worden, maar een beker valt toch wel te winnen als ze er vol voor gaan.

10 augustus 2018 om 10:36
0

juist hoor ... samcro we wachten all 60 jaar op een titel maar nu we champions league halen jaar na jaar kunnen we gewoon niet meer wachten ... 5 jaar geleden moesten we champions league halen op konstante basis maar nu opeens Moeten we de prem winnen ?! zo zit het niet in elkaar en dat is ook geen realiteit . arsenal versterkt zich al 3 jaar na elkaar maar gaat achteruit , everton koopt en ging achteruit zelfde voor west ham .. er zijn genoeg voorbeelden .

bottom line is dat spurs fans voornamelijk tevreden zijn want we komen van Heel VER , het 1e jaar in ons nieuw stadion en ik kijk er zeer naar uit . een FA of league cup is haalbaar maar dat is een mentaal obstakel eerder dan een speler die we niet hebben die "het verschil zou maken " . ik hoop dat het dit jaar lukt en vertrouw op poch dat top 4 zal lukken

10 augustus 2018 om 10:47
0

Wie heeft het specifiek over de PL dan? Er zou eens een prijs gewonnen moeten worden, eender welke omdat voetballers graag prijzen willen winnen en als blijkt dat ze na 4-5 jaar bij Spurs niet de laatste stap kunnen zetten zullen ze verder kijken. Zit je dan in je gloednieuwe stadion en extra inkomsten, met spelers die het niveau niet kunnen halen dat Spurs nastreeft.

Jij denkt dat ik altijd maar sneer naar Spurs, wat vaak wel het geval is door fans zoals jij, maar soms ben ik ook realistisch en als Spurs door wil groeien zal die prijzenkast een keer afgestoft moeten worden, let maar op. Nu wordt het ook nog eens lastiger omdat er geen geld beschikbaar is om grote namen toe te voegen. Dan blijf je welliswaar stabiel, maar kom je dus ook niets verder. Dan moet je je zorgen gaan maken over de plek in de CL want om er elk jaar in uit te komen is lang niet zo makkelijk, dat zie je wel in Engeland.

10 augustus 2018 om 11:09
0

er zou ook een prijs moeten gewonnen worden maar een kane of eriksen blijven niet voor een league cup net zoals alexis niet blijft voor een FA cup en dat is geen sneer maar realiteit dus of we winnen een major trophy en opeens zijn we dan een topclub maar realistisch gezien is een kleine trofee het meest haalbaar en daarvoor is onze selectie meer dan goed voor het is enkel het mentale dat ontbreekt imo . dus .. ja we moeten een prijs pakken dat moet everton en west ham ook en dat moet arsenal ook . als we in 5 jaar tijd nog geen prijs gepakt hebben mag je zeggen wat je wilt tot die tijd is het nog steeds een proces die sinds 4 jaar terug pas begon vruchten af te werpen . een beetje realistisch mag ook wel want jij weet als arsenal fan even goed hoe jullie ons ridiculeerde omdat we geen CL speelde en nu wij dat wel spelen en jullie niet moeten we een titel pakken ?

ps : ik vind gewoon dat jij extreem vaak reageert op spurs topics en bijna nooit iets positiefs te zeggen hebt , het is vaak gewoon een one liner of 2 voor duimpjes van andere arsenal fans .

10 augustus 2018 om 11:23
0

Ik reageer op vrijwel alle topics over Engelse clubs of de PL, maar jij leest misschien alleen Spurs topics en dan lijkt het idd zo. Duimpjes kunnen me echt gestolen worden, word je niet wijzer van.

Spurs heeft grote stappen gezet met goed en ook mooi voetbal, dat deed mij als Arsenal supporter wel pijn de laatste jaren omdat wij achteruit gingen onder Wenger, maar ik ben echt niet te beroerd om dat toe te geven. Ik vind het alleen vrij hypocriet van een hoop mensen dat ze bij Arsenal continu zeurden dat er geen goede aankopen gedaan werden en nu doen alsof het niet erg is dat Spurs zich helemaal niet versterkt terwijl er al jaren geen prijzen gewonnen zijn. Ik begrijp dat er een grote voorkeur voor Spurs is op vz doordat er een groot aantal ex-Ajacieden spelen, maar dan nog. En Arsenal heeft nog prijzen gewonnen, maar die waren dan weer niets waard....tja, dan blijft het makkelijk om te kunnen zeuren op een club natuurlijk.

Anyway, ik ben vooral benieuwd of het jullie net als Arsenal lukt om jarenlang onafgebroken aan de CL deel te nemen tijdens de transitie naar een nieuw stadion waarin er minder geld voor spelers beschikbaar zal zijn....al is de tijd wel veranderd en krijgen alle clubs nu absurd veel geld van de FA om uberhaupt aan de PL deel te nemen.

En een beetje banter moet best kunnen, hoop dat je daar nog wel tegen kunt.

10 augustus 2018 om 11:57
0

Wat voor versterkingen moet Spurs halen dan? Basis elftal is goed genoeg, en clubs onder Spurs zitten geen spelers bij die zo in de basis komen te spelen. Dan haal je te dure spelers voor de bank, dat is ook geen visie. Je kan net als Liverpool er wel geld tegen aan lopen smijten maar dat moet je eerst ook aanzien of dat gaat werken. Spurs gaan gewoon weer spelen voor de top 3-4. We gaan het allemaal zien, maar ik denk dat ze gewoon weer gaan verassen net als vorig jaar. Speelde samen met Man City het beste voetbal in de PL en Europa.

10 augustus 2018 om 12:00
0

maar eerlijk samcro het waren vooral de arsenal fans zelf toch die zeurden over het aankoop beleid ? en bij jullie was het ook anders aangezien jullie van de invincibles kwamen .. wij komen van de unwinables . de druk is anders , en ik zou blij zijn met een FA cup . ik zie het ook als succes van arsenal als ze een FA cup winnen . het is een prestatie om die beker 3x te winnen in 5 jaar . er is geen spurs fan die dat niet zou willen . maar ons project is echt wel anders dan een arsenal of everton of dergelijke . ik ben zelf benieuwd naar dit seizoen maar er zijn 6 teams die allemaal voor de titel gaan .

en banter is fantastisch als je het ook kan incasseren no problem .

10 augustus 2018 om 12:34
0

Blijkbaar niet sander1410 anders hadden ze wel wat gewonnen of in ieder geval tot het einde ergens om meegedaan. Dat het voetbal je aanspreekt is wat anders, blijkbaar is het nog lang niet goed genoeg om mee te doen om de knikkers.

10 augustus 2018 om 12:38
0

status, ik heb net zo veel of misschien wel meer fans van andere clubs gezien die zeurden op het beleid of Wenger zelf.

Ik geef al aan dat Spurs zeker stappen in de goede richting zet, maar nu is het lijkt me toch wel tijd om dat te gaan koppelen aan prijzen, maar ik begrijp uit jouw posts dat het daar nog geen tijd voor is? Ik denk dat de spelers daar wel anders over denken, maar we gaan het vanzelf zien.

10 augustus 2018 om 13:20
0

Een 2e, 3e, of 4e plaats in de competitie is belangrijker dan het winnen van een beker. Dus moet je niet over prijzen beginnen. Spurs heeft de afgelopen seizoenen succes gehad, en de focus moet niet liggen op een nationale beker. De prioriteiten zullen gewoon weer competitie en Champions League zijn, terwijl de wisselspelers het mogen laten zien in de bekers.

10 augustus 2018 om 15:47
0

Samcro, ik denk dat dat de doelstelling van de Spurs niet eens is. Elk seizoen CL en in de top 3-4 meedraaien de aankomende doelstelling van de Spurs zijn. Een kampioenschap winnen zal vast wel iets voor de langere termijn zijn. Nieuw stadion, bovenin meedraaien en elk jaar CL zijn gewoon voor nu de doelstellingen.

10 augustus 2018 om 15:54
0

Geert, als dat echt de prio's van Spurs zijn, zijn ze toch echt verkeerd bezig, want de PL en CL gaan ze beiden niet winnen als ze de spelersgroep niet competitiever en/of sterker maken... Hoe kan je nou zeggen dat de focus op de titel in de PL of CL ligt als je geen aankopen doet om het gat van afgelopen seizoen te overbruggen? Denk je dat een extra jaar samen ervoor zorgt dat ze vanzelf boven zichzelf uit gaan stijgen? Kom op, geloven jullie in sprookjes?

Zoals ik al eerder aangaf, voetballers willen het hoogst haalbare bereiken in hun korte carriere en een onderdeel daarvan is zilverwaar...bekers dus. Omdat Spurs ver verwijderd is van een landstitel of de Cup met de grote oren zouden ze zich beter richten op een nationale beker om de spelers te laten proeven en ook eens van de mentale blokkade af te komen. Nu verstijven ze als het doel in zicht komt en grijpen ze overal naast.

10 augustus 2018 om 15:56
0

sander, dan nog moet je toch je groep versterken als de concurrenten dat ook doen? Anders is de kans dat je achterop raakt toch groter dan dat je ze inhaalt? Overal gelden deze regels, maar bij Spurs niet? Kan je wel zeggen dat anderen onverantwoord geld uitgeven, maar dat vind ik veel te makkelijk. Als je niets doet word je iig nooit sterker.

10 augustus 2018 om 20:07
0

Sorry hoor maar Atletico Madrid kon vorig jaar geen spelers kopen ... eindigde hoger dan het seizoen ervoor en wonnen een beker dus het geld blijkbaar niet enkel voor spurs maar dus feitelijk ook voor Atletico samcro

10 augustus 2018 om 20:11
0

Kon geen spelers kopen, wilden oa Lacazette al vastleggen. Sorry hoor..

10 augustus 2018 om 20:17
0

Overigens is het zeker tijd voor een trofee maar daar is het ondertussen wel al 30+- jaar de tijd voor :/ ik zeg je dat als echte spurs fan zijnde en geen hoogdagen van spurs heb beleefd omdat ik niet op pensioen ben ! Is dit het beste gevoel rond de club die ik me kan herinneren , het is iets speciaals waar kane met de hele (one of our own) thing en poch because ... wel he's Magic šŸ˜een groot aandeel aan hebben daarom dat ze nieuwe contract en tekenen . De prijzen zullen komen als ze samen blijven is het visie en ik sluit me daar als fan bij aan

10 augustus 2018 om 20:18
0

Ok ..Maar ze kochten hem niet... en speelden met hetzelfde elftal ... dat is men punt

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Tottenham Hotspur

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren