Bekijk in artikel
10 juli 2018 om 07:19
0

Ik vind dat vGeel zijn aankoopbeleid altijd hetzelfde kunstje is. Fer is een oké speler maar met zijn salaris zou ik wat verder kijken als Feyenoord zijnde.

Reacties

10 juli 2018 om 07:30
0

Van Geel kan er helemaal niks van. Hij scout altijd op verleden of ergens in de Eredivisie. Nu haalt hij toevallig een keer een speler uit Colombia. Maar heb ik ook mijn twijfels over met een 3 jarig contract. We kunnen rustig stellen dat Feyenoord helemaal geen scouting heeft. Altijd maar in de Eredivisie scouten en dat kan iedereen en dan nog weet hij het voor elkaar te krijgen om matige spelers te halen.

10 juli 2018 om 07:48
0

3 jarig contract, met een optie voor 2 jaar.....dat is toch gewoon prima? Uiteindelijk gaat het om het elftal wat op het veld staat. Wetende dat Ajax veel meer te besteden heeft doet Feyenoord het eigenlijk wel prima hoor.....

10 juli 2018 om 07:58
0

Hoezo matige spelers? Die spelers die gehaald werden hebben wat aanpassingen nodig gehad. Vorig jaar werden Haps, Sint Juste, Larsson, Ambrabat en Boetius gehaald. Alleen Haps liet zich direct gelden en van de rest zijn het spelers waarvan je verwacht dat ze stappen gemaakt hebben. Spelers als Bothehim, van der Heijden, Toornstra, Elia en Karsdorp werden in hun eerste seizoen ook als matig bestempeld en een seizoen later waren dit een van de sterkhouders in het kampioensjaar. En op basis van wat kun je stellen dat ze geen scouting hebben? Feyenoord kan niet zomaar een Braziliaan uit Brazilië voor 12 miljoen halen. Iedereen kan wel zien of een speler goed kan voetballen, maar je moet ook de financiële middelen hebben... of je moet een parel vinden voor rond de 4 miljoen, maar als zn speler er niet bovenuit steekt dan kun je beter spelers die zich in de eredivisie hebben bewezen halen met de verwachting dat ze zich ontwikkelen. Van Geel haalt creatiever zijn spelers. Met spelers als Clasie, Janmaat en Fer ga je er niet op achteruit. Alle drie kennen ze Feyenoord, hebben WK ervaring en hebben in Engeland gespeeld. Dat is voor eredivisie begrippen hele goede bagage! Ik zou het ook niet gek vinden als ze bij Martins Indi uit zouden komen wanneer ze paar verdedigers zouden vertrekken. Scouten hoeft niet altijd op basis van talent. Of wil je beweren dat de voorhoede van het kampioensjaar heel slecht was? Dat was ook creatief uitgezocht. En ik ben er nog altijd blij mee! EL Ahmadi was ook een bekende. Volgens mij heeft dat alleen maar goed uitgepakt. Maar jij hebt wel vaker de neiging om alles rondom Feyenoord naar beneden te praten. Altijd dat gezeur over hoe ze scouten en nu haalt hij iemand uit Colombia is het weer niet goed... lachwekkend!

10 juli 2018 om 08:03
0

Ik dacht dat je wel blij zou zijn met die Colombiaan.. wordt eindelijk gedaan wat je heel de tijd wil, is het weer niet goed!

10 juli 2018 om 08:06
0

@jason: we weten dat je hart bij ajax ligt, waarom dan altijd de moeite nemen op elk feyenoordgerelateerd topic je gal te spuien? Zoals hierboven alweer blijkt mbt de Colombiaan heb je niet eens de moeite genomen de berichten te lezen, maar besluit je gewoon maar direct te reageren. Vermoeiend. Op basis waarvan kan vGeel er helemaal niets van? Met een budget dat vele male kleiner is dan die van de concurrenten, pakt hij aardig wat prijzen en weet hij ook redelijke namen binnen te halen. Spelers lopen zelden nog uit contract en afspraken met toppers worden nagekomen. Is het een probleem dat het netwerk niet groot genoeg is? Waarom zou dat per se een probleem moeten zijn? Moet Feyenoord bijv gaan concurreren met clubs die met een tiental miljoenen in de binnenzak ZuidAmerika afspeuren? Dan komen ze uit op de 3e garnituur. In Nederland heeft Feyenoord een prima naam, daar maakt vGeel gebruik van en dat werkt tot nu toe prima volgens mij. Laten we vooral niet vergeten waar de club al jaren stond voor zijn komst

10 juli 2018 om 08:07
0

Wat ook wel zou helpen voor Feyenoord is als het potje met geld wat groter zou zijn. En dat potje gaat niet groter worden door al die spelers te halen die mislukt zijn in het buitenland en Feyenoord gebruiken als boost voor hun carrière. Het lijkt wel dat die spelers voor een zacht prijsje mogen vertrekken na bewezen diensten. Kijk Elia en Karim.

10 juli 2018 om 08:44
0

@blackpool, ik ben het met je eens dat er momenteel te weinig spelers zijn met een flinke transferwaarde. Ik denk echter niet dat dat zozeer komt doordat el ahmadi en elia in het team speelden. Sterker nog, ik denk juist dat jonkies beter worden onder hun vleugels. Spelers die een behoorlijke waarde vertegenwoordigen zoals Berghuis en Jorgensen doen het goed. Echter denk ik ook dat Amrabat en Tapia daartoe zouden kunnen behoren. Die worden echter niet opgesteld door de trainer die de voorkeur geeft aan Vilhena (van wie de transferwaarde eigenlijk alleen maar begint te dalen naarmate hij langer in de eredivisie speelt). Ook een Toornstra wordt er niet duurder op, terwijl hij wel bijv een Hansson uit de basis houdt. Ook daar ligt een keuze van de trainer aan ten grondslag.

10 juli 2018 om 08:54
0

Ajax heeft dit vermogen gecreerd door jeugd te laten spelen, en voor veel geld weg te doen. Dit kan feienoord ook, maar doet dit niet. Das ook beleid maar een heel soort ander beleid

10 juli 2018 om 09:08
0

Is dit de nationale van Geel afzeik pagina? Van Geel wint 4 prijzen. Maar dat lag natuurlijk niet aan hem. JA het beleid bij Feijenoord is inderdaad om nederlandse spelers te scouten. Zodat je minder taal problemen hebt en hoopt dat zij zich sneller aanpassen. Waarom moet van Geel naar bijv Ajax kijken om een handvol exoten binnen te halen en daarin 1 vol treffer te hebben. Goed voor bankrekening maar niet voor de prijzenkast. Als er een speler word binnen gehaald bij Ajax is het een wereldtopper in de dop en Feyenoord zijn er altijd twijfels. Komt omdat wij misschien iets nuchterder zijn. Op dit moment handelt Feyenoord sneller dan bijv Ajax. Die Argentijn is er na al die weken nog niet, Blind is een gerucht maar over 2 weken wel beginnen met de eerste en gelijk al belangrijkste wedstrijd van het jaar. Volgens mij nog veel werk aan de winkel voor alle teams.

10 juli 2018 om 09:17
0

@jasonrhijn:
Heeeeey dat moet fijn zijn.. weer een transfer topic over Feyenoord en weer een kans voor jou om af te geven op van Geel! (ga je dat echt ieder topic doen?)

Die Colombiaan heeft 3 jaar met een optie voor nog eens 2 gedaan. Wat is daar nu weer slecht aan? En of die Colombiaan ineens wel een topper is,moet ik nog maar zien.

Dat Feyenoord zijn spelers haalt in Nederland vind ik niks ergs aan. Zat gasten hier die toe zijn aan een nieuwe stap binnen Nederland.

En het gezeik van Geel kan er niks van. Mede door hem is de club weer gezond. Geloof last van je lagertermijn geheugen? De club was er haast niet meer. Hebben weer aansluiting met de top 2 met een kleiner budget.

En het belangrijkste hebben de sinds jaren weer eens prijzen gewonnen plus een kampioenschap en dat allemaal onder hem!

Hoe kan je dan met droge ogen beweren dat hij er niks van kan?

10 juli 2018 om 09:20
0

@020adelaide:
Ajax krijgt meer geld voor zijn spelers door hun opgebouwde status en reputatie.

Feyenoord laat net zo veel eigen jeugd spelen als een Ajax! Je vergeet er dood leuk bij te melden dat Ajax afgelopen 3 jaar voor meer dan 60miljoen aan jeugd heeft aangetrokken!!

Feyenoord heeft afgelopen 2 jaar alleen een zwakke lichting gehad en zelfs daar komen nog Vente en Malacia uit. Maar de komende generaties hebben weer zat talent en grote ook.

10 juli 2018 om 09:39
0

Ben het helemaal met jou eens. Clasie is een goede speler maar iemand met de fysieke power als Fer ontbreekt nog op het middenveld.

Daarnaast meestal als Feyenoord een gok neem met een onbekende speler loopt het vaak fout af, voorbeelden zijn Gustafsson en Singh recentelijk

10 juli 2018 om 10:05
0

Ajax had in de winterstop zijn vervanger voor de linksbuiten al en in mei hadden ze al Labyad gehaald en eind juni Tadic, het is maar wat je sneller noemt. Ajax heeft al minimaal 3 cv's dus er zit geen haast achter het aantrekken van een extra cv. Overigens ben ik niet mee eens dat er veel werk is bij sommige clubs. Ajax is zo goed als klaar en heeft kwalitatief de beste selectie van de Eredivisie.

10 juli 2018 om 10:07
0

Ajax heeft ook gewoon de grotere talenten. Ik ken de jeugd van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ heel erg goed. Het eerste echt grote talent zie ik pas in jullie o17 zitten en gisteren las ik dat hij ook nog eens vertrekt naar Hoffenheim, namelijk Bogarde. Wie vind jij bij Feyenoord echt grote talenten dan?

10 juli 2018 om 10:38
0

@impact: sowieso Wouter Burger

10 juli 2018 om 11:22
0

". Vorig jaar werden Haps, Sint Juste, Larsson, Ambrabat en Boetius gehaald. Alleen Haps liet zich direct gelden"

Boetius begon ook sterk. Zakte daarna weer ver terug.

10 juli 2018 om 11:48
0

@willemholder

Van Geel haalt creatief zijn spelers? Van Geel heeft het meest voorspelbare aankoopbeleid dat er is. de interesse in Clasie had ik al maanden geleden voorspeld, Fer voorspelde ik eergisteren nog en mocht er een verdediger weg gaan komt BMI in beeld. mark my words? nu is het nog wachten op Guidetti

10 juli 2018 om 11:50
0

@ruudos

dat Boetius zou wegzakken had een leek kunnen voorspellen. waarom haal je een speler die uiteindelijk bij Feyenoord is geflopt na een goede beginperiode en vervolgens ook nog eens bij FC Basel flopte? en dan dank je dat als hij terugkomt dat hij wel opeens van meerwaarde is. wat is dat voor aankoopbeleid?

10 juli 2018 om 12:16
0

@mv010

incidenteel stunten zonder financiele stappen te maken dat kan hebben we bij bv een Leicester City kunnen zien. om structureel succes te boeken is er geld nodig en dat geld ga je niet verdienen als je net als Van Geel steeds spelers haalt die je geen geld gaan opleveren

10 juli 2018 om 13:22
0

financiele stappen maken zonder succes gaat anders ook een lastig verhaal worden. Op welke manier wil je dan nog aantrekkelijk zijn als je alleen maar rond de 4e plek speelt in een mickey mouse-competitie?

10 juli 2018 om 13:44
0

@ijsmuts

dat is toch dit seizoen ook gebeurd ondanks alle aankopen die Van Geel heeft gedaan en die uiteindelijk best veel hebben gekost? we zijn achter AZ geeindigd op de ranglijst.

waarom niet 2 directe versterkingen halen met de potentie om sportief je elftal naar een hoger niveau te tillen en veel geld op te leveren ipv 5 twijfelachtige aankopen die het aardig doen in de middenmoot van de Eredivisie of die allemaal zijn mislukt in het buitenland? goedkoop is duurkoop en kwaliteit boven kwantiteit zou mijn voorkeur zijn in ieder geval als voetbalclub.

de jeugdopleiding van Feyenoord word altijd zwaar geprezen dus koop dan echte kwaliteit en vul de rest aan met eigen jeugd als die echt zo goed zijn als word beweerd.

nu wil je dan weer Fer en Clasie halen die je elftal niet naar een hoger niveau tillen. als je als club vooruit wil moet je niet in het verleden leven en dat gebeurd nu wel met dit soort aankopen

10 juli 2018 om 15:15
0

Van Geel doet het wat mij betreft prima. Er komen goede spelers, en inderdaad houdt Feyenoord zich aan afspraken met toppers, wat ten eerste gewoon netjes is, maar ten tweede je als club ook aantrekkelijk maakt om later nog eens een topper te kunnen halen.

Enige wat Feyenoord nog beter zou moeten doen, is kansen grijpen die zich voordoen. Kijk naar het niet-verkopen van Jorgensen. Dat vond ik toen al onbegrijpelijk, want je kon er een vorstelijk bedrag voor krijgen, en dat krijg je nu echt niet meer. Dat was een veel te grote gok voor Feyenoord, een die ze onnodig verloren hebben.

Wat Feyenoord vooral op de lange termijn wel heel goed doet, is niet dezelfde fouten maken als in het verleden. Dus niet opeens onverantwoord veel geld uitgeven in de hoop op prijzen. Die valkuil trappen ze niet meer in.

10 juli 2018 om 15:20
0

@japie "waarom niet 2 directe versterkingen halen met de potentie om sportief je elftal naar een hoger niveau te tillen en veel geld op te leveren ipv 5 twijfelachtige aankopen"

Omdat Feyenoord zich dat risico niet kan veroorloven. Dan haal je 2 directe versterkingen en heb je een te smalle selectie. Als dan niet allebei die aankopen het fantastisch doen is je plan mislukt, je geld op, en heb je een slecht elftal staan.

10 juli 2018 om 16:19
0

@edo

alsof al die middelmatige aankopen halen geen risico zijn. je haalt spelers die je elftal niet naar een hoger niveau tillen en je bent nog steeds veel geld kwijt aan een hele rits middelmatige voetballers.

haal dan gewoon 2 voetballers die de potentie hebben je echt beter maken. met het huidige beleid kan je over 10 jaar financieel nog helemaal niks omdat je geen geld genereert uit lucratieve uitgaande transfers zoals Ajax wel heeft gedaan met spelers als Milik en Sanchez die voor weinig geld zijn gehaald en die een tienvoud van hun transferbedrag hebben opgeleverd

10 juli 2018 om 07:45
0

Als Ajax Tadic, Huntelaar en Blind terughaalt is het allemaal prima, maar als van geel Kuyt, van Persie en el Ahmadi terughaalt is het opeens een kunstje. Ajax haalt inderdaad meer buitenlandse spelers, dat is zeker een feit. Is dat erg? nee wat mij betreft niet. Het elftal waar Feyenoord kampioen mee is geworden is volledig aangekocht door van Geel. De spelers die buiten de eredivisie zijn gehaald waren nou niet echt een succes (bv Gustofsson).

10 juli 2018 om 08:15
0

Meer hwt feit dat van geel bijna nooit iets anders kan bedenken dan oud spelers weer op te halen, scoort lekker bij de fans... Zijn gewoon de afgelopen jaren te weinig pareltjes binnen gekomen of doorgestoten bij Feyenoord. Denk dat daarnaast de aantrekkingskracht van Feyenoord op dit moment een stuk lager ligt dan die van Ajax en PSV.. Dus zaak voor Feyenoord om.dit snel aan te pakken, want de oud spelers die hier genoemd wordenvergroten niet direct je kansen en.of marktwaarde. Misschien langzamerhand weer eens afscheid nemen van van Geel.

10 juli 2018 om 08:35
0

Wat maakt het uit of er laatste jaren te weinig parels zijn gekomen? Feyenoord heeft met het beleid van Van Geel prijzen gepakt. Waarom zouden zij dat veranderen? Ik begrijp kritiek op Van Geel echt niet.

Ik vind het juist geweldig om oud-Feyenoorders terug te halen op deze leeftijd. Zij kunnen allemaal nog jaren mee en hebben allemaal ervaring om zodoende onze grote talenten verder te helpen.

Met Janmaat, Clasie, Fer, Van Persie, Berghuis allemaal Premier League ervaring. Gecombineerd met talenten als Malacia, Vente, Bijlow. Allemaal Nederlandse jongens. Ik vind het mooi.

10 juli 2018 om 09:16
0

rbn_ Wat maakt het uit, nou de parels zorgen ervoor dat je verder kan groeien. Dat Ajax zoveel geld heeft komt door de parels die ze hebben gehad. Wat mij opvalt aan van Geel is dat hij goed is met kleine budgetten maar op het moment dat er wat geld te besteden is, hij vaak het geld niet goed investeert.
Dus voor Feyenoord is hij de afgelopen jaren goed geweest wat ze hadden niet veel te besteden, maar nu Feyenoord weer wat meer geld begint te krijgen denk ik dat het wij s is dat ze op de positie van Van Geel ook door selecteren.

En het laten we eerlijk zijn, de prijzen die gewonnen zijn heeft niets met het beleid van Van Geel te maken, dat is gewoon een goede prestatie van Van Bronkhorst geweest, met een dosis geluk, maar die heb je altijd nodig wil je prijzen pakken.
Maar als je in de competitie gaat kijken de afgelopen 4 jaar dan is op het kampioens jaar na gewoon niet goed geweest. Maar ik zal nu wel weer de hoon over me heen krijgen want hoe kan je als Ajacied dit nou zeggen over Feyenoord, maar so be it. dit is mijn mening.

10 juli 2018 om 09:24
0

@ajax33:
Ja mooi verhaal! Als het slecht gaat dan is het wel de schuld van van Geel. Maar als ze prijzen pakken heeft het niks met hem te maken en is het Gio en geluk.

1x is geluk. Maar 4 prijzen in 3 jaar is geen geluk meer!

Zo kan je alles dood doen....

Maar nee liever het beleid wat jou club voert verheerlijken! miljoenen op de bank maar geen enkele prijs en dan nog beweren dat dat goed is. Geloof dat je sport om de prijzen niet om het verkopen van spelers....

10 juli 2018 om 10:03
0

@ Ajax 33

Feyenoord heeft nog steeds niet zo veel geld. 1908 is gebouwd, komt nog een trainingscentrum voor de jeugd. Dat kost ook veel geld. VvF wordt langzamerhand terug betaald. Op dat gebied is Feyenoord heel erg goed bezig en dat gecombineerd met prijzen. Mij hoor je dus niet klagen.

Het enige kritiekpunt op Feyenoord is dat zij beter moeten opleiden. Laatste 4-5 jaar is er te weinig talent doorgebroken. Dat moet structureel anders, want dat moeten onze pareltjes worden. Gecombineerd met ervaren jongens als Janmaat, Clasie, Fer, Berghuis en Van Persie.

10 juli 2018 om 10:33
0

Capis, ik geloof dat je mijn punt mist, ik zeg nergens dat Feyenoord de prijzen heeft gepast door alleen geluk, ik zeg nergens dat als het slecht gaat het dan de schuld is van Van Geel en ik verheerlijk nergens het beleid van mijn club.

Dus volgende keer eerst even lezen dan laten indalen en dan pas reageren, dit is precies wat ik bedoelde met de hoon over mij heen krijgen.

Maar ik ga het nog eens uitleggen, als je zorgt dat je wat parels in je team krijgt die je dan voor vele miljoenen kan verkopen kan je dat geld gaan her investeren.

En je kan niet ontkennen dat Feyenoord hier en daar ( een dosis) geluk heeft gehad in het winnen van de prijzen, in de beker veel thuis wedstrijden loten bv.
Maar wat ik al zei dat geluk dat heb je nodig om prijzen te pakken, dit is wat anders dan wat jij mij toebijt dat ik zou zeggen dat ze alles met geluk hebben gewonnen.

Ik verheerlijk mijn club nergens in mijn bericht maar als jij niet kan snappen dat parels verkopen voor veel geld op termijn altijd beter voor je club is, dan heeft discussiëren met jou verder geen zin, jij hebt je blinde Ajax haat weer voor je ogen en kan dan niet meer redelijk reageren.

Ajax heeft 4 jaar geen prijs gepakt klopt vind ik ook vervelend, maar daarcoor 4 jaar wel iedereen weet dat prijzen pakken in een golf beweging gebeurd, wie zal het zeggen misschien staat Feyenoord nu wel weer een paar jaar stil in prijzen pakken.

10 juli 2018 om 10:38
0

@ rbn_ Dat het nog geen vetpot is klopt maar er is meer te besteden dan een aantal jaar geleden, en dat is mooi wat ze kunnen nu dus de VvF terug gaan betalen,ze kunnen investeren in een trainingscentrum voor de jeugd.

En ja het is dan te hopen dat ze een aantal parels kunnen opleiden en voor veel geld te kunnen verkopen.

Ik kraak Feyenoord nergens af maar probeer gewoon een objectief beeld te schetsen van hoe ik het zie.

Des te knapper is het ja dat ze 4 jaar achter elkaar prijzen hebben gepakt.

10 juli 2018 om 11:54
0

@capis

hou eens op met die prijzen hoor. natuurlijk is de beker pakken een prijs en is het best leuk dat je dat kan vieren maar dat komt omdat clubs als PSV en Ajax die beker totaal niet boeiend vinden. die spelen dat toernooi vaak met hun tweede elftal. de Johan Cruyff schaal is al helemaal geen serieuze prijs.

het kampioenschap was de echte prijs maar met het beleid van Van Geel die altijd spelers haalt die je geen geld op gaan leveren kan je straks weer 18 jaar op een kampioenschap wachten.

10 juli 2018 om 11:57
0

@ajax33

vetpot is niet altijd de issue. jullie hebben ook wel eens wat miskopen gedaan uit het buitenland maar als je dan een Milik (slechts 2,5 miljoen) en Sanchez (slechts 5 miljoen) haalt en die twee spelers vervolgens verkoopt voor 75 miljoen dan maak je als club financieel stappen en maken die paar miskopen niet zoveel meer uit.

met het zuinige en voorspelbare beleid van Van Geel word dat een stuk moeilijker die financiele vooruitgang en als je financieel geen stappen maakt stagneren de sportieve prestaties van je club ook

10 juli 2018 om 12:18
0

@japie:
Ajax en PSV willen ook gewoond e beker hoor.
Waar halen we in NL de arrogantie vandaan dat de beker niet belangrijk is? Wat een onzin, prijzen zijn prijzen. Zelfs in de top 4 comp nemen ze de beker serieus en die hebben nog kans op Europees succes. Dat hebben wij hier al niet.

zijn 2 prijzen die je kan winnen, maar dan doet er 1 al niet toe tuurllijk joh!

10 juli 2018 om 12:22
0

@capsis

het is inderdaad een prijs maar als de beker 4 van de 5 keer een prijs blijkt te zijn die een mislukt seizoen in de competitie moet doen vergeten dan is dat niet best

10 juli 2018 om 12:38
0

Van Persie terughalen is natuurlijk prachtig. Dat geeft ook menig Ajacied gewoon toe. Echter spelers als Boetius en Clasie terughalen dat is net zoiets als Ajax nu pakweg Fischer terug gaat halen. Dan lacht de gemiddelde Psv/feyenoord fan ook. Overigens wordt er om een Siem de Jong ook gelachen, gelukkig staat ie itt Boetius niet zovaak op het veld

10 juli 2018 om 13:09
0

Boetius vergelijken met Fischer kan ik me nog voorstellen maar Clasie? Toen Clasie vertrok, was hij met afstand onze beste speler. Onder Koeman speelde hij ook nog regelmatig maar sinds Puel kwam hij niet meer in aanmerking. Kan gebeuren. Bij Club Brugge had hij last, waar Vormer juist last van had toen ie nog bij Feyenoord speelde. Als het goed gaat, wisselt de coach minder snel. Ik ben van mening dat Feyenoord er perfect aan zou doen om Clasie terug te halen. Ideale leeftijd en hij kan net als El Ahmadi jaren voor ons spelen. Voor zo'n cruciale positie zou dat geweldig zijn.

10 juli 2018 om 15:27
0

@capis waarom heeft dat nou weer gelijk iets met arrogantie te maken?

Om de beker te winnen kan het in Nederland al genoeg zijn als je pakweg 3 eredivisieploegen over 1 wedstrijd verslaat, soms met onevenredig veel thuisvoordeel. Dat is dus gewoon voor een belangrijk deel een loterij. Als je dat vergelijkt met een competitie, waarin je de beste moet zijn over 34 wedstrijden, eerlijk verdeeld, allemaal 17 keer thuis, allemaal dezelfde tegenstanders gehad. Dan is die beker gewoon heel weinig waard in vergelijking met de titel.

Als ik als Ajacied kijk naar de laatste titel die Feyenoord won, dan hebben ze daar keihard voor moeten knokken, maandenlang het beste uit zichzelf moeten halen, als team dicht bij elkaar moeten blijven, grote druk vanuit het publiek weerstaan, etc etc. Een grote prestatie. Oneindig veel knapper dan een reeks van een paar toevallig bij elkaar gelote wedstrijden winnen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

519 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 21 1 3 0
2017/2018 Southampton 0 0 0 0
2017/2018 Club Brugge 20 0 3 0
2016/2017 Southampton 16 1 3 0
2015/2016 Southampton 22 0 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Jörgensen liep in de groene kathedraal alsof hij op het ijs van Thialf stond’

Wim Kieft laat maandag in zijn column voor De Telegraaf geen spaan heel van Feyenoord. Na de ontluisterende nederlaag tegen FC Groningen (1-0), volgens trainer Giovanni van Bronckhorst de slechtste wedstrijd...Lees verder

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5758
2.Ajax5358
3.Feyenoord4219
4.AZ4020
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren