Bekijk in artikel
13 juni 2018 om 19:54
0

Gezien de spanningen tussen Catalonië en Madrid, is het ook heel dom van Lopetegui. Gewoon beter communiceren met je toekomstige werkgever. Kan me ook niet inbeelden dat Real Madrid dit niet zag aankomen. Je weet toch ook dat dit invloed heeft op heel Spanje.

Reacties

13 juni 2018 om 21:20
0

Dat is onzin en ook helemaal de reden niet. In de voorbije 15 jaar is het op 1 moment moeilijk geweest tussen Real en Barca spelers en dat was ten tijde van Mourinho. Verder verliep en verloopt de samenwerking altijd erg professioneel. Dit is absoluut geen reden voor het ontslag en wordt ook niet 1x benoemd door mensen binnen de bond. Zij maken zich hier namelijk geen zorgen over. Del Bosque was immers een Madrid man in hart en nieren. Heeft zijn hele leven voor Real gespeeld en gecoacht, levenslange supporter. Bij het nationale team was hij echter objectief en koos gewoon voor de beste spelers.

Nee wat jij noemt is een verzinseltje van de mensen op dit forum. Hier maakte niemand in Spanje zich zorgen om. De media maakte hier ook helemaal geen punt van.

De enige reden dat hij ontslagen is is omdat er niet met de bond werd gecommuniceerd en dat de voorzitter in zijn trots raakte.

13 juni 2018 om 21:32
0

Real Madrid heeft geen enkel fatsoen gekend om te gaan onderhandelen en dit heeft wel degelijk een politiek gevolg. En del Bosque is wel een real man (wat niks uit maakt) maar had maar 1 belang, het belang een zo goed mogelijk Spanje. Was ook niet betrokken bij een club! Wanneer die dat wel was, dan was er ook met modder gegooid, alleen wist hij zich neutraal op te stellen en de beste speelt. Met in de achtergrond dat de ontslagen trainer van nu, in kan spelen op waardes van spelers, caps tellen daarin en zeker op een wk, dan is het logisch dat die eruit word gegooid in verband met meer waarde voor volgend seizoen. Jij bent niet echt op de hoogte van het reilen en zeilen in Spanje merk ik.als je dat weet, had je ook gesnapt dat een trainer neutraal moet zijn als bondscoach. Zo niet, kan die taak wel eens heel moeilijk zijn, dat hebben meerdere voor del Bosque al ondervonden.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

14 fans
Coach, 50 jaar

Spanje

FIFA ranking: 9
288 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
David de GeaKeeper60
Sergio BusquetsMiddenvelder60
David SilvaMiddenvelder64
Thiago AlcántaraMiddenvelder60
KokeMiddenvelder60
Sergio RamosVerdediger50
Victor Machin PerezMiddenvelder54
Voor de complete selectie: Clubpagina Spanje.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Spanje.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren