Bekijk in artikel
13 juni 2018 om 15:25
0

Lopetegui zal wel geliefd zijn bij de Spanjaarden op dit moment, ongelooflijk wat voor een situatie hij voor zichzelf heeft gecreëerd. Worden leuke uitwedstrijden voor hem komend seizoen, zal overal wel hartelijk worden onthaald. Wat mij betreft heeft Real hier trouwens ook een heel grote rol in gespeeld, maar daar zullen ze wellicht niet van wakker liggen. Ze hebben hun coach binnen, al de rest kan hen niet veel schelen.

Reacties

13 juni 2018 om 15:44
0

Ik vermoed dat ze in Madrid zelf ook niet helemaal door hadden hoe gevoelig de verhouding lag tussen Lopetegui en de bond - anders hadden ze de boel wel stilgehouden en vooruitgeschoven tot na het WK.

13 juni 2018 om 15:56
0

Perez had toch wel een beetje kunnen nagaan dat de bom gelijk zou barsten. Hij heeft nu niks bereikt, zowel Lopetegui als Perez zullen nu de meest gehate mensen in Spanje zijn. Het is maar de vraag of er straks wel een gezonde en goede werksituatie kan ontstaan. Als speler van Real zal je die trainer toch niet meer serieus nemen, evenals Perez?

13 juni 2018 om 18:41
0

Toen dit eergisteren werd aangekondigd verwachtte niemand dat Lopetegui zou worden ontslagen, dus als honderden VZ reageerders deze reactie niet zagen aankomen, dan kan ik me voorstellen dat Perez dit ook niet had verwacht.

13 juni 2018 om 15:55
0

Levski/ stop met dit soort haatberichten over Real Madrid te verkondigen en probeer eerst eens wat onderzoek te doen voordat je begint te ouwenelen hier. Het bestuur van Real Madrid heeft als eis neergelegd dat de trainer die Zidane op ging volgen Voor het WK bekend gemaakt moest worden, dit vanwege het feit dat er spelers gaan vertrekken en er spelers gaan komen. Niets meer niets minder. En wat maakt het uit dat Real Madrid bekend maakt dat hij de trainer wordt NA het WK? In de tussentijd mag de beste man gewoon zijn werkzaamheden uitvoeren, sterker nog, tot die tijd heeft hij Niets met Real Madrid te maken maar alle media doen nu alsof de beste Lopetegui niet meer professioneel zou kunnen zijn opeens... Yeah right! Ik ben alleen maar blij met de situatie, nu kost het ons 2 miljoen minder en kan Lopetegui meteen naar Madrid komen om zijn selectie voor het seizoen klaar te maken. Tevens ben ik blij dat een andere grote Madrileen nu de kans krijgt : Fernando Hierro!

13 juni 2018 om 16:10
0

Ons ook echt. Is gewoon niet handig gespeeld en had naar buiten gewoon na het WK bekend gemaakt moeten worden. Nu wordt het niet veel met Spanje denk dit WK. Zolang het intern bekend is zou genoeg moeten zijn voor spelers die komen en gaan.

13 juni 2018 om 16:16
0

Dus het bestuur heeft geëist dat de nieuwe trainer voor het WK moet aangekondigd zijn, zodat er transfers kunnen gebeuren, en dat hindert Lopetegui niet in zijn werk met de nationale ploeg. Terwijl hij wel betrokken zou moeten zijn bij die transfers, niet? Klinkt allemaal zeer mooi, maar ik geloof er weinig van.

Zoals ik eerder al zei, Real doet haar gang en al de rest kan haar niet veel schelen, jouw reactie bewijst dat des te meer. Dat er een WK bezig is? Who cares, wij hebben onze belangen en trekken ons niets aan van al de rest.

13 juni 2018 om 16:36
0

Bjp79 dat zie ik zoveel mensen zeggen en dat is zo dom! Denk je dat ze dat gisteren bekend hebben gemaakt om lastig te doen of iets dergelijke?

Denk nou 2 seconden na. Ze zijn overeengekomen dat hij na het wk pas zou starten bij Real Madrid toch? Waarom zouden ze het dan nu al bekendmaken? Waarom daar niet mee wachten? Omdat dat helemaal niet mogelijk is! Zoiets hou je niet stil. Enkele uren na het akkoord zie je dan geheid de eerste geruchten in de media verschijnen. Zo creeer je onduidelijkheid en chaos. Alles wat de media dan nog doet is over deze man lullen ipv de focus op Spanje te leggen. Dan is het veel voordeliger om dit meteen naar buiten te brengen en transparant te zijn. Dan weet iedereen waaraan en waaraf en kan men zich weer focussen op het wk.

Dat de bondsvoorzitter een stampvoetende kleuter is was een onvoorziene omstandigheid.

13 juni 2018 om 17:14
0

Dan hadden ze na het WK pas moeten handelen. Maar het blijkt dat Real Madrid totaal niets geeft om het spaanse elftal en hoe dat presteert. Dit had je namelijk gewoon kunnen bedenken als je 5 minuten voor je het bekend maakt even een appje naar de bond stuurt. Snap dat je de fout van Real niet wil zien als supporter. Maar kom aub niet terug met "denk even 2 seconden na". Komt heel denigrerend over terwijl ik gewoon de discussie open maar je mag blijkbaar niet kritisch zijn.

13 juni 2018 om 17:16
0

Edit: en mensen dom noemen omdat ze dus op dezelfde conclusie uitkomen zegt meer over jouw dan over ons en voegt niets toe aan de discussie.

13 juni 2018 om 17:32
0

Dus omdat er meerdere mensen eenzelfde idee of conclusie hebben kan het niet dom zijn? Ik kan me een leuk citaat herinneren over diplomatie dat in de praktijk een idioot iets is aangezien, waar ook ter wereld, de domme mensen altijd in de meerderheid zijn.

Ik zal je een geheimpje verklappen: het gemiddelde IQ op dit forum ligt niet bijster hoog hoor. Als ik zometeen schreeuw dat Ronaldo de beste voetballer ooit is en Messi en dwerg en een autist dan staan er hier op het forum 50 idioten klaar om me hierin te steunen. Daarmee wil ik jou daar niet onder rekenen hoor. Ik noem je ook zeker niet dom beste kerel. Het idee dat men dit geheim moest houden vind ik dom, dat is immers niet mogelijk. Zelfs de meest geniale mensen hebben soms domme ideeen, ikzelf elke dag.

13 juni 2018 om 17:43
0

Hahaha noem je jezelf nou net geniaal? Schitterend.

13 juni 2018 om 17:51
0

Wat voor vreemde conclusie trek jij nou weer uit zijn reactie Levski? Hoe kom je er in godsnaam bij dat hij zichzelf geniaal noemt? Hij zegt dat geniale mensen 'soms' domme ideeën hebben. Hij heeft ze elke dag. Dan noemt hij zichzelf toch juist niet geniaal? Begrijpend lezen is moeilijk he?

13 juni 2018 om 18:24
0

@real8madrid. Risk geleden werd alles netjes stil gehouden totdat het seizoen voorbij was. Tegenwoordig lees ik niks anders dan midden in het seizoen al dingen bekend maken. Loptegui had nog een contract tot 2020 volgens mij. Dan vind ik het wel netjes om dit na het wk te melden. Het kan alleen maar slechte verhoudingen opleveren. Zoals nu het geval is. Spanje is de dupe. En de coach is de dupe.

13 juni 2018 om 16:23
0

Waarom is dit de schuld van Lopetegui? Het is normaal dat er voor het begin of einde van een toernooi bekend wordt gemaakt dat een bondscoach verder gaat.(zie bijv van Gaal). Die duidelijkheid is alleen maar prettig, anders gaan de roddelkranten vissen en ontstaat er onduidelijkheid.

Dit is gewoon een rancunebeslissing van de spaanse bond, ongekend

13 juni 2018 om 16:41
0

Ik vind het niet normaal dat je een paar maanden na het ondertekenen van een nieuw contract bij de bond, net voor het begin van een WK waar je twee jaar op hebt voorbereid, plots begint te onderhandelen met een club voor een nieuwe job. Op vlak van integriteit is dat op zijn zachtst gezegd niet zo netjes en het toont dat je niet erg begaan bent met je huidige job, terwijl je zou denken dat deelnemen aan het WK met je eigen land toch één van de mooiste dingen in het voetbal is?

En duidelijkheid was er helemaal niet, aangezien niemand in de voetbalbond op de hoogte was van de onderhandelingen tussen Real en Lopetegui. Ze hebben de bond dus behoorlijk te kijk gezet met deze aankondiging , dus dan valt hun woede nog beter te begrijpen.

13 juni 2018 om 16:55
0

Hun woede valt totaal niet te begrijpen. De voorzitter is gewoon een enorme kleuter. Alsof Lopetegui had besloten om alvast naar Madrid te vliegen en alleen maar te Skypen met de groep in Rusland. De beste man kon gewoon zijn taken uitvoeren, hij heeft ze namelijk naar het WK gebracht. Dan heb je nog mensen die over selectiebeleid twijfelen en basisplaatsen en wissels. Waarom hoorde je hier twee dagen geleden niemand over dan? Nu zou hij ineens Roberto moeten oproepen die een stuk of drie keer slechter is dan de opgeroepen rechtsbacks. Wat een onzin en stemmingmakerij. Zou me niks verbazen als de Spaanse bondsvoorzitter de meest gehate man in Spanje is op dit moment.

13 juni 2018 om 16:31
0

Doet imo heel weinig mis. De enige die zich slecht gedraagt is de voorzitter en ik denk dat de meeste mensen het hem ook kwalijk nemen als het komende wk niets wordt. Ik denk dat jij een van de weinig bent die Lopetegui steeds zo slecht wegzet. Zal vooral met zijn nieuwe werkgever te maken hebben gok ik, een beetje sneu. De beste man is nog niet eens begonnen en er zijn enkele Barca-fans die nu al redenen zoeken om hem te demoniseren.

Als je de Spaanse media vandaag een beetje had gevolgd kwam je ook niet met deze onzin en zag je dat heel Spanje naar de bond wijst. Maar goed, alles om Real Madrid en haar personeel af te breken toch? Kleuter

13 juni 2018 om 17:00
0

Mag je niet aan jou heilige Madrid komen? Real heeft toch hier de meeste debet aan. En de Spaanse media hekelt vooral hoe Perez en Lopetgui het hebben aangepakt. Ze hadden duidelijk moeten afspreken dat het pas na het WK bekend gemaakt zou worden. Die onzin van supporters verantwoorden en etc... Gewoon onzin. De supporters van de nationale ploeg tellen dan niet? Het image van Real heeft nu alleen maar deuken opgelopen. Die trainer word er in September gewoon uitgewieberd en dan zal helemaal het hek van de dam zijn. Ik denk dat jij als Real supporter vast mag voorbereiden op een heel rommelig teleurstellend seizoen. Op de lange termijn kan dit wel eens, heel en dan ook heel erg vervelend uitpakken voor Real.

13 juni 2018 om 17:06
0

Erg volwassen reactie van je, om je vervolgens weer te verstoppen en niet te reageren op mijn antwoord zeker? Ik ben benieuwd, want in tegenstelling tot jou slaag ik er wel in om met inhoudelijke argumenten te komen, in plaats van persoonlijke aanvallen.

Als je een toekomstplan hebt met iemand, je hebt hem al je vertrouwen gegeven en een langdurig contract aangeboden, waarna hij plots voor de start van het WK aankondigt dat hij weggaat, is er toch iets mis? Dat de bond op deze manier reageert, ongeacht of het juist is of niet, is toch volledig te begrijpen? Die man heeft jouw vertrouwen geschonden en toont hier enkel mee dat hij niet volledig gefocust is/was op het WK.

Ja, de bond reageert geëmotioneerd en iets te impulsief, maar hoe zou je zelf zijn, als je twee dagen voor de openingswedstrijd tegen Portugal een telefoontje krijgt, 5 minuten voor de persconferentie, dat jouw bondscoach een contract bij Real Madrid heeft getekend? Ik zou in elk geval ook niet erg vrolijk zijn, vooral omdat je niet eens tijdig bent verwittigd, maar simpelweg te kijk wordt gezet zonder zelfs de mogelijkheid te hebben om op de situatie in te spelen.

Het spijt me overigens dat ik geen Spaans kan en geen Spaanse media volg, maar ik lees genoeg berichten om mij te informeren en het verloop van deze zaak lijkt me vrij duidelijk. Lopetegui en Real Madrid hebben achter de rug van de Spaanse bond een akkoordje gesloten, probeerden het geheim te houden, wat vervolgens dreigde te mislukken, waardoor ze plotseling toch het nieuws de wereld instuurden. De manier waarop, de timing, de handelswijze, alles lijkt ongepast, waarna de reactie van de bondsvoorzitter, puur gebaseerd op emotie en trots, uiteraard ook overdreven is.

13 juni 2018 om 17:08
0

Aan jou ook: Dat is zo dom. Zoiets hou je niet stil, dat lekt altijd uit. Wat is er dan beter voor het team? Duidelijkheid en transparantie vlak voor het wk of geruchten en chaos tijdens het wk?

Jij volgt de Spaanse media dus niet. De Spaanse supporters hadden er immers helemaal geen problemen mee gisteren en hekelen vandaag gewoon het gebrek aan professionaliteit bij de bondsvoorzitter.

13 juni 2018 om 17:19
0

Ik volg geen Spaanse media, kan de taal niet. Maar her en der komen wel berichten binnen bij mij, van iemand die er woont, Malaga, dat veel Spanjaarden boos zijn op Perez en dat was gisteren al. Ze ook begrijpen dat de bond niet anders kon dan dit. Je kan Real nu wel blijven verdedigen, maar die hebben hier een grove fout gemaakt en die was in niemand belang. Daarnaast had Perez gewoon kunnen zeggen, we zijn met wat kandidaten in gesprek. En na het toernooi had je dan het contract getekend. Geruchten kan je gewoon hebben, gebeurd elk WK, is nog nooit iemand slechter van geworden, wanneer je gewoon je werk doet. Had een hoop heisa kunnen schelen. Nu dupeer je 50 miljoen Spanjaarden.

13 juni 2018 om 17:19
0

Die tweede hele alinea kan volledig de prullenmand in he kerel. Elke zomer verkassen coaches die een lopend contract hebben. Gaan we daar ook allemaal een drama van maken? Coaches hebben een contract met een afkoopsom en als er iets beters voorbij komt veranderen ze van baan, zo simpel is het. Lopotegui doet hier niets abnormaals of vies zoals jij het wil laten blijken. Is Valverde ook een smeerlap omdat hij Bilbao 'verraden heeft'? Nee toch. De meeste clubs en presidenten kunnen daar professioneel mee omgaan ipv met dingen te gaan gooien en krijsen als een klein kind.

Die derde alinea net zo goed. Zodra er een akkoord was hebben Madrid en Lopotegui het nieuws zo snel mogelijk naar buiten gebracht toen duidelijk werd dat het niet stil gehouden kon worden. Dit om de chaos voor te zijn en duidelijkheid te scheppen. Toch loop jij dit af te doen als iets slechts, doe effe normaal zeg.

Ze hebben er alles aan gedaan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen en het is ronduit belachelijk dat jij alles en iedereen zwart wil maken.

1) Ze sloten een akkoord met de coach persoonlijk (zoals altijd het geval is).
2) ze spraken af dat Lopetegui pas na het wk zou beginnen. Dit hindert Madrid in haar transferactiviteiten maar het is natuurlijk not done om Spanje nu nog van haar bondscoach te beroven, dat wou Lopetegui zelf ook niet.
3) ze keken of het mogelijk was dit stil te houden tot na het wk zodat er geen onrust zou zijn
4) toen dit niet mogelijk bleek hebben ze gekozen voor de op een na beste optie en dat was alles openbaar maken en de chaos voor te zijn zodat iedereen duidelijkheid had en de concentratie verder op het wk kon.

Niets maar dan ook niets daaraan is slecht gehandeld of onderhevig aan kritiek in Spanje (op een of twee Catalaanse sensatiekranten uiteraard. Volgens heen veegt Perez z'n achterste nog illegaal of onethisch af).

Als je kritiek wil uiten op het feit dat Madrid de Spaanse bondscoach als doelwit had, dat is iets anders. De manier waarop ze het hebben afgehandeld allerminst.

Verschuil je toch niet achter je Spaanse kennis knul. De meeste grote Spaanse kranten hebben een Engelse online versie, lieve hemel.

13 juni 2018 om 17:23
0

Ach doeltrap aan jouw reacties te zien is je reactie meer een fantasie dan een reële mogelijkheid. Je haat naar Madrid schemert steeds verder door.

13 juni 2018 om 17:40
0

@ real8madrid, je moet ophouden met die neerbuigende toon, want het komt heel erg slecht over en doet blijken dat je de perfecte informatie bezit en al de rest maar onzin uitkraamt. Je mag dat gerust denken, maar het werkt niet echt constructief en komt heel erg arrogant over, terwijl je uiteindelijk over bijna dezelfde informatie als alle anderen beschikt (behalve dan dat jij 2 seconden langer kan nadenken blijkbaar).

Dat je mijn eerste twee alinea's in de prullenbak wilt gooien, prima. Maar de voorbeelden die je aangeeft zijn wel een compleet andere context, net zoals het wijzen naar Conte of LVG in het verleden. Dat is trouwens ook compleet naast de kwestie, want het gaat hier vooral om de communicatie van heel het gedoe. En dat is waar volgens mij ook de grootste fout in jouw verhaal ligt: namelijk dat Real Madrid en Lopetegui totaal niet gecommuniceerd hebben over de onderhandelingen tussen hen.

De bondsvoorzitter gaf tijdens de persconferentie ook aan dat als hij vroeger op de hoogte was gesteld, dat het anders had kunnen lopen (en dat lijkt me vrij essentieel in dit verhaal). Real Madrid heeft hier op eigen houtje gehandeld en heeft geen rekening gehouden met de voetbalbond. Dat is hun goed recht, ze betalen de clausule en alles is in orde. Maar dat maakt de handelswijze niet goed natuurlijk.
Hetzelfde geldt voor Lopetegui, die ook had kunnen aangeven aan zijn baas dat hij benaderd is geweest door Real Madrid en dat hij wel interesse heeft in de job. Dat heeft hij klaarblijkelijk nagelaten en hij heeft vervolgens achter de rug van de bondsvoorzitter om een contract bij iemand anders getekend, wat natuurlijk niet geheel correct is (en opnieuw, voordat je afkomt met 'dat gebeurt overal', de context is hier niet onbelangrijk!).

Als ze chaos en onrust hadden willen voorkomen, hadden ze dus veel beter kunnen (en moeten) communiceren. En dan heb ik het niet over het publieke bekendmaken, maar op zijn minst de voetbalbond op de hoogte brengen, want zo konden zij ook weten wat er speelt, hadden ze Lopetegui waarschijnlijk niet ontslaan en was er niet zo'n commotie rond ontstaan.

13 juni 2018 om 17:42
0

@levski1 Niet meer op in gaan. Perez heeft zijn club in een onmogelijke positie geduwd, Straks word de trainer in September ontslagen krijgen ze nog eens de hele Spaanse bevolking en media op hun dak. Ze duwen nu hun kop in het zand, want kom niet aan hun Perez. Wat de media schrijft zal me een rot zorg zijn, is toch niet objectief. Ik hoor van meerdere kanten dat de Spaanse bevolking alles behalve blij is met meneer Perez en de trainer. Uiteindelijk is het Real zelf die na een poosje de problemen gaan ondervinden van dit hele gebeuren, maar wel nadat ze een heel land in verdriet hebben laten zitten.

13 juni 2018 om 17:53
0

Hahahaha je volgt de Spaanse media niet en je neemt ze ook niet serieus maar je hoort wel van meerdere kanten dat de gehele bevolking niet blij is met Perez en Lopetegui. Bijzondere bronnen heb jij. Je hoopt wel heel graag dat Madrid dramatisch gaat presteren he. Man man man wat een kind..

13 juni 2018 om 18:03
0

Ik dacht, laat me eens Marca.com openen om te zien wat er wordt geschreven, lees ik het volgende als één van de eerste reacties op de voorpagina: ""florentino y Lopetegui se permiten el lujo de traicionar a un país". Voor zover mijn talenkennis dat toelaat, vertaal ik dat als "florentino en Lopetegui staan zich de luxe toe om een land te verraden".

Heel Spanje wijst naar de bond zeg je? Het spijt me, maar daar gaat jouw geloofwaardigheid, real8madrid.

13 juni 2018 om 18:23
0

Jouw geloofwaardigheid wordt hier meer aangetast hoor beste man. Je hebt als voorbeeld de uitspraak van een radio host en op basis daarvan wil je het laten blijken alsof Spanje de bond niks kwalijk neemt maar juist Madrid? Hahaha wat een grap!

13 juni 2018 om 18:24
0

Waarom zou ik dat hopen. Daarbij is een krant maar een krant. Ik volg liever de bevolking zelf, die zijn wel objectief. Ik hoor beter gezegd van kennissen die al paar jaar in Spanje wonen, dat het gesprek in de supermarkt en bij de slager gaat om de domme aankondiging van Perez gisteren. Het had met gemak over het WK heen getild kunnen worden. Ipv dat Perez aan de nationale ploeg denkt, gooit die een bom onder het wk. Nu snap ik dat het lastig is te accepteren, dat de bevolking niet kwaad is op de bondsvoorzitter en dat ik jullie al geliefde perez in een raar daglicht zet op VZ. Denk je werkelijk dat de bevolking echt kwaad is op de voorzitter van de bond? De Madrilenen zouden hetzelfde reageren als die man getekend had bij Barcelona en de voorzitter het 2 dagen voor het WK had vermeld. Het heeft ook niet eens zozeer met de spelers te maken, eerder met een politiek spel. Ik spreek je wel weer over een maandje of wat, wanneer de trainer bij Madrid onder vuur licht en uiteindelijk de laan word uitgestuurd. Dan is er een crisis bij Madrid en nee, heb geen haat tegen Madrid, alles behalve. Ik vind het alleen jammer dat je te veel door een bril kijkt en niet inziet dat er door deze rel in Spanje een waas over het toernooi komt. En als neutrale voetbalsupporter dit WK is dat toch jammer.

13 juni 2018 om 18:31
0

Dat jij denkt te weten wat een heel bevolking voelt of denkt op basis van gesprekken met vermeende kennissen bij de bakker en slager zegt genoeg. Wel makkelijk om dan de kranten weg te zetten als subjectief die je mening niet delen.

13 juni 2018 om 17:16
0

Grappig trouwens hoe alle Real-fans in de verdediging springen en zich van geen kwaad bewust zijn, want het kan toch niet dat hun club iets fout doet?! De hypocrisie druipt ervan af, maar de feiten spreken gelukkig voor zich. Zij wijzen maar al te graag naar de bondsvoorzitter die de bom heeft doen barsten, maar kijken heel snel weg wanneer naar de oorzaak wordt gezocht. Het is nochtans niet zo moeilijk te zien.

Oh en een iemand durfde het zelfs aan om Piqué nu al van alles te beschuldigen, alsof het allemaal één groot complot tegen Real Madrid en Spanje is, lachwekkend gewoon.

13 juni 2018 om 17:27
0

Welke feiten kerel? De spaanse spelers wilden juist niet dat Lopetegui werd ontslagen. Dat heeft de bond even snel voor ze beslist. Wie gooit er nu daadwerkelijk hun eigen ruiten in? De oorzaak is een kinderachtige bond die ondanks het bezwaar van de spelers(!) je weet wel.. degenen die het veld op moeten om te presteren, hun coach heeft ontslagen. De hele situatie is inderdaad lachwekkend maar niet om de redenen die jij geeft.

13 juni 2018 om 19:15
0

Mannen laat je niet verder uit de tent lokken door CR7Madrid en Real8Madrid. Beide zijn zeer denigrerend aan het doen en totaal niet serieus te nemen helaas. Blijkbaar mag het oh zo grote Real alles en is dat ook gewoon acceptabel. Elk beetje tegengeluid ook al klopt alles wat je zegt wordt afgedaan als dom en lachwekkend waarmee ze zichzelf alleen maar voor ... zetten. Jammer maar is geen constructieve discussie mee te voeren.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Coach, 51 jaar
SeizoenClub
2018- Real Madrid
2016-2018 Spanje
2014-2016 FC Porto
2012-2014 Spanje O21
2012-2013 Spanje O19
Laatste voetbalnieuws

Real Madrid wint Trofeo Santiago Bernabéu ondanks treffer Higuaín

Real Madrid heeft de Trofeo Santiago Bernabéu zaterdagavond gewonnen. Het elftal van trainer Julen Lopetegui won de jaarlijkse oefenwedstrijd ter afsluiting van de voorbereiding voor eigen publiek van AC Milan: 3-1....Lees verder

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren