Bekijk in artikel
6 juni 2018 om 20:59
0

Dit is echt te triest voor woorden. Dat er mensen zijn die dit geloven. Na Eto, Balotelli, Tadic en vast nog iemand vergeten is het nu Fellaini. Durf mijn auto op te zetten dat die nooit maar dan ook nooit voorr Ajax kiest. Dan zou die gewoon minstens 4 miljoen inleveren.

Reacties

6 juni 2018 om 21:19
0

Wat voor auto heb je?

6 juni 2018 om 21:47
0

Wat een onzin over 4 miljoen inleveren. Ajax kan ook 5 miljoen tekengeld geven en 2 miljoen salaris voor 2 jaar. Dat is denk ik de beste manier om spelers makkelijker over te halen naar de Eredivisie te komen. Voetballers zijn geld wolven, die willen graag snel geld zien.

6 juni 2018 om 22:22
0

Hoe kun je dit soort onzin verkondigen. Als Ajax dit zou willem doen hadden ze de afgelopen jaren toch eerder gedaan. Hadden ze CL gehaald en kampioen geworden. En Fellaini kan bij wel 5 andere clubs tekenen die:
-CL spelen (Roma, Dortmund, Inter, Lyon)
- Meer salaris krijgt
- Leukere en sterkere competitie
Hij gaat toch niet op zijn 30e in een dwergcompetitie spelen.
Kom op mensen hoe is het mogelijk. Blijf wel voor jezelf nadenken ongeacht wat de kranten schrijven.

6 juni 2018 om 22:37
0

Waarom is Fellaini perse een geldwolf als hij niet voor ajax kiest? Hij heeft niks met ajax dus waarom zou hij 2 tot 3 miljoen inleveren om in de Mickey mouse league te gaan spelen? Als ajax hem wil moeten ze gewoon ongeveer evenveel betalen als de andere teams met interesse.

6 juni 2018 om 23:55
0

Ik doel erop, dat ze geldwolven zijn in de zin, dat wanneer je ze 4 og 5 miljoen tekengeld geeft daarnaast 1 miljoen loon. Dat ze het liefst meteen geld willen, zodat ze wat kunnen. Tekengeld, gelijk gestort, kan ze overtuigen. Ik zeg nergens dat jij een geldwolf is, daarnaast, stel hij tekent een contract voor 2 jaar, na een jaar krijgt hij een aanbieding en Ajax een bod van noem maar wat, 10 Miljoen ergens uit China. Dan heeft Ajax 4 miljoen winst bij 5 miljoen tekengeld en Failani 6 miljoen verdiend aan tekengeld / loon. Terwijl dat tekengeld eigenlijk voor 2 jaar was.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

81 fans
Middenvelder, 31 jaar

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren