Bekijk in artikel
6 juni 2018 om 20:57
0

Waarom zou hij naar Ajax gaan? Kan elders miljoenen verdienen

Reacties

6 juni 2018 om 20:59
0

Waarom zou je dit geloven? Die Italianen moeten gewoon de sportkrant vol krijgen.

6 juni 2018 om 21:08
0

Niet dat ik denk dat dit heel erg serieus is, of zelf maar wil dat het serieus wordt. Maar het tegenargument zou zijn, "niet iedereen is geobsedeerd voor het binnen harken van zoveel mogelijk geld.

6 juni 2018 om 21:12
0

Dit hoort gewoon in de wandelgangen thuis, maar puur voor de clicks wordt er een item aan besteed. Ik heb puur geclicked voor de reacties om te zien of überhaupt iemand dit zou geloven.

6 juni 2018 om 21:19
0

En, heb je die gevonden? Haha, niemand zou dit moeten geloven. Slaat nergens op..

6 juni 2018 om 23:33
0

Ik zal het je nog beter vertellen Ninjakai, Ik heb op de website van Calciomercato gezocht en niets kunnen vinden! Wat wel te vinden is, is een reddit post die naar een wordpress blog verwijst (wat iedereen kan aanmaken) die zegt dat Calciomercato dit zegt.

Ik heb zowel de mods als de redactie een bericht gestuurd want een blog post niet fact checken gaat echt alle perken te buiten. Zelfs in de wandelgangen hoort dit niet thuis!

Dit is de reinste fabricage van nieuws wat ik ooit heb gezien! Als dit echt waar is hoef je niet meer naar VZ voor nieuws ongelooflijk!

Edit: Okay er zijn dus twee verschillende Calciomercato websites, eentje die eindigt op .com en eentje die eindigt op .it. Op .it staat het dus wel. However .com lijkt mij de echte calciomercato website. Ik zocht de schrijver op die het Fellaini artikel heeft geschreven en dit lijkt een nep naam te zijn. Het is namelijk de naam van een grote maffia baas. Dat niet alleen, op .it zijn er geen reacties en alle artikelen zijn maar ten grote van 4 regels terwijl .com echt artikelen heeft en wel comments. ".it" lijkt een kloon van de echte website.

".com" is namelijk ook in het Italiaans maar bied wel een Engelse optie namelijk ".com/en".

Hoe dan ook het lijkt er op alsof VZ dus in een hoax is getrapt. Op de twitter van calciomercota is namelijk er ook niets over te vinden.

E2: Op twitter is de ".com" website ook geverifieerd en de ".it" versie niet wat verder het vermoeden van een nepwebsite doet toenemen.

6 juni 2018 om 23:49
0

Dit dus. Wat een non nieuws zeg.

Ten 1e kan hij 10 keer meer verdienen dan in Nederland en ten 2e kan hij op een stuk hoger niveau gaan spelen dan Nederland. Mensen toch..

7 juni 2018 om 00:41
0

Haha ik dacht precies hetzelfde als jij. Zo'n transfer zullen NL clubs nooit meer kunnen maken.

7 juni 2018 om 06:52
0

Scherp. Zo bent je dus fake news de wereld in, klakkeloos maar alles overnemen zonder te controleren of de bron wel klopt.

7 juni 2018 om 11:38
0

Haha, mooi speurwerk surreal!

Het verhaal is ook bijzonder merkwaardig. Een speler die nog een jaartje of vier vijf te gaan heeft en een salaris verdiend waar je u tegen zegt die heeft in Amsterdam niets te zoeken verder. Los daarvan, even de andere kant op, hou zouden ze bij Ajax denken, als dit waar zou zijn geweest? Alsof ze bij Ajax uberhaupt aan dit type speler zouden denken. Bijzonder onwaarschijnlijk.

9 juni 2018 om 23:58
0

Eigenlijk kan Ajax hem ook miljoenen betalen. Alleen zijn ze bang dat ze dan over 20 jaar niet meer in de top 3 maar in de top 5 van financieel meest gezonde clubs van Europa staan. En dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

81 fans
Middenvelder, 31 jaar

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren