Bekijk in artikel
21 mei 2018 om 14:17
0

Dit zou een geweldige aanwinst zijn! Vind persoonlijk al dat Perin de stek van Gigi moet gaan oppakken bij gli Azzurri. Heeft mij tot nu toe meer overtuigd dan Donnarumma (al heeft hij natuurlijk wel een paar jaartjes meer gekregen om ook meer te laten zien dan Donnarumma), hij is verder in zijn ontwikkeling op het moment. Hij is bovendien echt een leider gebleken bij Genoa.

Ik heb dan ook zeer zeker al een plekje gereserveerd voor Mattia in mijn bianconeri-hart Dan moet hij wel zwart op wit (badum-tss) gezegd krijgen dat het een eerlijke concurrentiestrijd zal zijn met de grote Pool. Perin moet bij voorbaat al de tweede viool gaan spelen, daar is hij veel te getalenteerd voor.

Overigens niet te gierig doen met het geld, Perin is het wel waard!

Reacties

21 mei 2018 om 14:56
0

Gaat hoe dan ook een zeer interessant transfer periode worden. Veel nieuwe Namen volgend jaar. En nog veel onzekerheden. Er staat veel druk op de directie. Dit soort momenten zijn vaak een omslag in je succes. Omdat je een nieuw team moet gaan bouwen. Heb er in ieder geval zin in.

21 mei 2018 om 16:20
0

Inderdaad. Hoop vooral dat we een vast fundament voor de toekomst kunnen bouwen. De afgelopen zeven jaar kon je in elk seizoen in ieder geval zeker zijn dat je kon terugvallen op Buffon, Barzagli, Chiellini en Lichtsteiner in de verdediging en Marchisio (als hij niet geblesseerd was). Twee daarvan zijn al weg, twee anderen zullen niet heel lang meer mee gaan.
Hoop dan ook dat Rugani en Caldara genoeg binding blijven of zullen hebben met de club. Misschien Mandragora voor op het middenveld voor als Marchisio op den duur vertrekt genoeg toekomstperspectief bieden. Dan is het fundament op de middenas in ieder geval al zeker. Dan moet je wel iedere zoveel jaar opnieuw gaan bouwen, maar dan heb je in ieder geval iets om omheen te blijven.

We zien wel wie komt. Dan namen die rondgaan doen me in ieder geval veel goed: Pogba, Morata, misschien Isco als Morata komt. Zal er natuurlijk ook verkocht moeten worden.

21 mei 2018 om 16:42
0

Ik hoop dat Juve Audero en Sturaro inzetten en niet mandragora. Ik vind sturaro goed maar net niet goed genoeg voor de top en dat is Juve. Ik hoop dat Milenkovic-Savic komt. Ik zag hem gisteren tegen inter weer goed spelen. Darmian Spinazzola en later ook die centrale verdediger die uitgeleend is (Dario Del Fabro).

21 mei 2018 om 15:57
0

Kan me nog herrinneren dat Perrin een tijdje werd gebombardeerd tot keeperstalent, ik meen ook op de leeftijd waarin Donnarumma nu zit. Ik schrik ervan als ik lees dat hij nu al 25 is, wat gaat de tijd dan snel zeg!

Wat betreft Juve; Gevoelsmatig zou ik voor Donnarumma kiezen, als geld geen probleem is , zoals in jouw voorbeeld. Hij is jong en kan zo een jaartje acclimatiseren bij Juve, vooral de druk lijkt me er tamelijk anders. De Pool kan in dit jaartje laten zien wat hij al die tijd achter en van Gigio heeft geleerd en of het voldoende is. Ik twijfel namelijk of hij het gigantische gat kan opvullen dat Gigio achterliet. Dit zal natuurijk nooit volledig lukken, maar het zorgt er wel voor dat je zo keeperswisselingen gaat krijgen in de loop van het volgende jaar als de Pool het even niet heeft. Met een jonger en geduldiger talent achter je is de hierarchie toch wat duidelijker..

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

Jorinus
Geplaatst op 21 mei 2018 om 14:17

5 fans
Keeper, 26 jaar

Genoa

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Genoa00
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Genoa.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren