Bekijk in artikel
17 mei 2018 om 00:34
0

Lozano begrijp ik, Arias vind ik geen back van het niveau wat Valencia probeert te halen.

Reacties

17 mei 2018 om 00:45
0

@funckyU Arias is de beste back van de eredivisie. Bovendien international van Colombia Die kan zeker mee met het niveau van Valencia

17 mei 2018 om 10:29
0

Je bent in alle snelheid even ene Argentijns international vergeten die bij Ajax ook op back speelt?

17 mei 2018 om 11:15
0

Saraha

Ik denk zonder een moment van twijfel dat Mcmxiii zich er volledig van bewust was dat Nico Tagliafico bij Ajax linksback speelde, toen hij zijn uitspraak deed. En die uitspraak blijift hoe dan ook wel fier overeind. Of is de kern van jouw bijdrage daadwerkelijk dat Tagliafico beter is dan Arias? Dan verkondig je een miniem minderheids standpunt. De meesten zijn het er wel over eens dat Arias de beste back van de eredivisie is.

17 mei 2018 om 13:02
0

Maakt sowieso allemaal weinig uit. Ik vind Tagliafico de beste linksback, Arias de beste rechtsback en denk ik ook wel de beste back in z'n algemeenheid. Arias laat het al een paar jaar zien hier, kan zeker mee bij Valencia denk ik ja. Lozano daarentegen nog niet, vergelijkbare stats met een Neres of een Berghuis, ook amper gezien in de 6 topwedstrijden (tegen Ajax, Feyenoord en AZ), die zie ik nog niet slagen bij Valencia hoor.

17 mei 2018 om 14:33
0

Saraha

Het is mijn argument dat jij een minderheidsstandpunt verkondigt. Oftewel, verreweg de meeste mensen in Nederland die voetbal volgen zijn dat met mij eens dat Arias, uiteraard, een betere back is dan Tagliafico.

Dan kun je wel terugkomen met 'ik denk 98% van de rest van Nederland ook niet op de inwoners van Eindhoven na", maar zoiets heet een 'jij-bak'. En dat noemen wij een bijzonder zwak en eigenlijk ook niet steekhoudend argument.

En nee, het lukt mij inderdaad niet om dit te zeggen zonder te lachen. Maar de humor zit hem hier vooral in het gegeven dat er mensen zijn, zoals jij in dit geval, die hier gaan roepen dat Tagliafico beter zou zijn dan Arias. En tuurlijk, alles kan. Er waren vroeger immers ook mensen die durfden te stellen dat Piet Keizer een betere voetballer was dan Johan Cruijff. Nou, jij valt in die categorie dus. En daar moet ik inderdaad best om (glim)lachen.

17 mei 2018 om 17:33
0

@SanderKoevoets, kan heel goed zijn dat je hem amper gezien hebt tegen Feyenoord.. Hij was namelijk geschorst in zowel de thuis- als uitwedstrijd. Ajax-uit was Lozano erg slecht inderdaad, zoals heel PSV. Ajax-thuis speelde hij echter prima. Tegen AZ heeft hij twee keer gescoord in twee wedstrijden waarbij hij beide keren ook prima speelde.

18 mei 2018 om 16:32
0

Constant kante, jij kunt ook overdrijven zeg. Tussen Cruijff en Keizer zat wel even iets meer verschil dan Arias en Tagliafico. Het enige wat arias echt voor heeft op tagliafico, is dat ie het over een langere periode heeft laten zien. Nogal wiedes want Tagliafico is er pas net. Ik vond de goede wedstrijden van tagliafico en arias redelijk vergelijkbaar. Maar misschien moest Tagliafico nog wel wennen aan een ander land en krikt ie zijn niveau volgend jaar nog wat op en is ie ineens beter dan arias. Jij doet nu echter alsof Arias een wondervoetballer is waarbij Tagliafico niet in de buurt komt.

17 mei 2018 om 00:48
0

Arias niet goed genoeg voor Valencia ? Ik denk dat Arias zich overal kan aanpassen. Ik denk dat ie bij een topclub niet zou mistaan.

17 mei 2018 om 01:38
0

Zou een mooie stap voor zowel Lozano als Arias zijn. Lozano kan hier doorgroeien naar het niveau voor een Europese topclub, Arias daarentegen zit hier wel aan zijn plafond denk ik.

17 mei 2018 om 01:58
0

Kunnen ze niet betalen of nou. Gaan ze niet betalen. Pwv zou 50 miljoen plus moeten vragen.

17 mei 2018 om 05:51
0

Met je eens FunckyU, Arias is al te goed voor het niveau Valencia.

17 mei 2018 om 09:03
0

@the-jump,

Haha dacht ik in eerste instantie ook toen ik het wandelgangbericht las. De overstap van Psv naar Valencia is niet bijster groot.. wel 4x betere competitie, maar in onderling duel is psv echt niet kansloos tegen Valencia.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren