Bekijk in artikel
16 mei 2018 om 16:19
0

Daar gaat de enige hoop van PSV op succesvolle jaren. Vervanger zal hoogstwaarschijnlijk een stuk minder zijn.

Reacties

16 mei 2018 om 16:36
0

Ja en nee, PSV heeft het voor dat hij er was ook prima gedaan. Brands is wel enorm goed in het halen van spelers waarvan je denkt dat ze onhaalbaar zijn. Ik ben benieuwd of hem dat ook lukt bij een club waar het misschien nog wel wat meer over geld gaat ipv de persoonlijke band die je opbouwt.
Als PSV op tijd een vervanger vind (want ik vind de timing niet ideaal zie ik het wel goed komen). Misschien iemand die wat meer oog heeft voor verdedigers bijvoorbeeld.

16 mei 2018 om 16:49
0

Enorm goed in het halen van spelers die onhaalbaar zijn? Ik denk dat je die spelers ook op 1 hand kan tellen, en dat in 8 jaar tijd. Hij werd namelijk ook tijden lang met de grond gelijk gemaakt en de poort uit geschreeuwd door alles en iedereen. Ik kan me die witte zakdoekjes in het stadion voor de tv dan ook nog goed voor de dag halen.

PSV is natuurlijk ook geen kleine club en spelen elk jaar om de prijzen, ook dat trekt simpel weg spelers aan.

Neemt niet weg dat hij vaak prima werk heeft geleverd en dan ook zeker gemist zal gaan worden in Eindhoven. Maar ook dat lost zichzelf wel weer op.

16 mei 2018 om 17:06
0

Marher toen er tijd (zou zeker naar het buitenland gaan), Mertens en Strootman (in 1 deal), Lozano, Pereiro (na 3 maanden onderhandelen), Guardado (ik snap het nog steeds niet), Wijnaldum (voor 5 mil?) Moreno, Romero (we moeten het nog zien natuurlijk) maar ook het terug halen van Park Ji-sung (helaas te veel geblesseerd zag ik niet aankomen).

Natuurlijk kun je ze op 1 of 2 handen tellen maar het zijn wel bepalende namen geweest.

Ben het met je eens dat er ook zaken niet goed zijn gegaan. Vooral in verdedigend opzicht vond ik het niet halen van een linksback deze winterstop echt bizar.

16 mei 2018 om 17:17
0

Maher, Mertens, en Strootman kwamen toch gewoon uit de subtop van de Eredivisie? Niet jong gescout oid, maar gewoon gehaald naar een goed seizoen. Dat valt bij mij totaal niet onder de term onhaalbaar. Lozano en Guardado is wel knap te noemen, voor de rest was het eigenlijk al bekend in Nederland en of heeft zich tot nu toe nog steeds niet bewezen in Nederland. Nja, ik denk dat het halen van spelers altijd een gok blijft, de ene keer pakt het goed uit en de andere keer wordt het een flop. Vooral spelers uit het buitenland is het altijd maar afwachten hoe die gene om gaat met de club en cultuur. Ik denk dat Brands prima werk gaat leveren in Engeland, meer geld, betere spelers, mooiere competitie, na 8 jaar is het ook tijd om een keer verder te kijken.

16 mei 2018 om 16:40
0

Sorry hoor, maar zoek eens even het transferrapport van Marcel Brands op en beweer dan nog eens met droge ogen dat PSV zonder hem geen toekomst heeft. Ik heb in al die jaren van Brands op één uitzondering na, nog nooit zo'n onuitgebalanceerd team voor de dag zien komen. Het aantal miskopen of gebrek aan aankopen met name in de verdediging was echt schrijnend. Daartegenover staan zijn goede middenvelders en aanvallers die blijven hangen en waarvoor hij oook lof krijgt van mij. Maar ook daar heeft hij toch wel vaker steken laten vallen. Al met al ben ik er niet heel rouwig om dat hij vertrekt, het voelt wat dubbel vanwege zijn 'toppers' maar ik denk dat het goed uit kan pakken dat er nu vernieuwing plaatsvindt.

16 mei 2018 om 16:50
0

Ik durf met droge ogen te beweren dat Marcel Brands de allerbeste Nederlandse TD is. Tuurlijk is er een toekomst zonder Marcel Brands, maar ik ben benieuwd wie het op gaat vullen. Verdedigend was het niet altijd even solide, ben ik met je eens. Echter als je ziet wat voor namen er zijn gekomen en gebleven kan niet worden ontkend dat Brands echt een top technisch directeur is gebleken. Jongens als Lozano, Moreno, Guardado, Park, Strootman, Mertens, Wijnaldum en nog veel meer zijn schoten in de roos gebleken en daarbij is er geen enkele directeur die zonder miskopen blijft. Zijn enige gebrek is de opvolging van de linksback positie, maar voor de rest is dit zonder twijfel een gemis voor Psv.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren