wk2018
Bekijk in artikel
16 april 2018 om 22:40
0

Ik ben blij dat Ajax zijn plicht heeft gedaan vandaag en nu hopen dat Fortuna de laatste 2 wedstrijden wint van jong Utrecht en jong PSV. Die laatste zal het lastigste zijn al verwacht ik dat wat jeugd de kans krijgt in het eerste van PSV.

Reacties

16 april 2018 om 23:01
0

Van die Jong teams moet je gewoon altijd winnen. De talenten van PSV zouden inderdaad bij het eerste op bij de onder 19 zitten omdat die kampioen kunnen worden. Hoe FC Utrecht het doet met de invulling van het jong team weet ik niet maar die moet je in iedere samenstelling kunnen hebben. Daarnaast moet je als senioren ploeg die aanspraak wil maken op de eredivisie altijd winnen van een stel jeugdspelers die nergens echt om spelen. Geen excuses dus, er moet gewoon gewonnen worden. Ik zou het ook wel mooi vinden om dat mooie stadion eindelijk eens vol en in de eredivisie te zien. Dan hoop ik dat Roda JC erin blijft zodat we 2 keer naar een derby kunnen kijken die echt leeft.

17 april 2018 om 10:01
0

Jong Utrecht zal doorgaans spelen met jonkies, desnoods aangevuld met Marsman, Troupée, Kali en Velanas. Dus, Fortuna moet Jong Utrecht wel kunnen pakken

Laatste discussies Bekijk in het artikel

6 fans
Coach, 45 jaar

Jong Ajax


87 fans
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren