wk2018
Bekijk in artikel
16 april 2018 om 21:53
0

Zou Teun dan echt het verschil hebben gemaakt?
NEC was de eerste helft echt heel matig. Tweede helft begon wat beter, maar kwamen ongelofelijk goed weg met slechts geel waar rood misschien meer op zijn plaats was. Krijgen nog een ongelofelijk grote kans op 1-1 maar laten dat na.

Vond Bergsma sterk spelen, Orejuela bijzonder matig, was verdedigend alleen niet slecht maar speelde eigenlijk elke bal ook terug terwijl ik toch dacht dat hij aanvallend meer zou kunnen brengen. Lamprou goede spelhervattingen. De Wit ook een lekkere wedstrijd zeg, verlengde goed het spel en had vooral veel pit in zijn spel.

Reacties

16 april 2018 om 22:05
0

Scheidsrechter mist gewoon niet 1 rode kaart maar gewoon een paar. Matusiwa schandalige tackle, dat hij daar geel trekt is enige reden dat hij niet 4 wedstrijden zal krijgen ervoor. Bizar gevaarlijke tackle waar hij over bal heen glijd, dat is de benebreker van de week, nu al. Schandalig inkomen. Nunnely op volle snelheid laatste man voorbij, die hem neerhaalt en slechts geel krijgt omdat er nog een speler 5m achter hem loopt. Laatste minuut die nummer 8 die nog even een frustratietrap aan de Wit (wat een laatste halfuur speelde die, echt beste op veld dat half uur, klapte overal op, won alles en zat overal waar hij niet op klappen wel tussen voor het duel er kwam) en slechts geel krijgt, direct na fluitsignaal schiet hij de bal zo hard mogelijk publiek in (zijn geen netten...) en kreeg hij nog fluitsignaal over zich heen. Qua niveau leek nergens op maar Jong Ajax had paar spelers die het iets liever wilde dan NEC en daarmee pakken ze hier de winst. Vooral centrale duo, Matusiwa (muv tackle weer goede wedstrijd) en De Wit hebben alles gedaan deze pot niet weg te geven die hebben echt het licht uit de ogen gelopen hier. Echt chapeau voor de wil hier te winnen, als het eerste dit op zou kunnen brengen speel je een makkelijker seizoen.

16 april 2018 om 22:18
0

Matisuwa had gewoon rood moeten hebben, krijg je een heel andere wedstrijd. Daarom is het maar goed dat de VAR wordt ingevoerd. NEC heeft zelf de kansen niet afgemaakt, maar het had gewoon al heel snel 11 tegen 10 moeten zijn.

16 april 2018 om 22:29
0

Ik zou voor het geval Matisuwa protest bij de knvb aanbieden misschien wordt de wedstrijd overgespeeld. Nee zonder gekheid een overwinning heeft er nooit ingezeten. Door opportunistischer te gaan spelen in de tweede helft kwamen er wat kansjes ajax deed er in de tegenaanval te weinig mee.

16 april 2018 om 22:34
0

Ik zou ook protest indienen, Harry Kane heeft trouwens ook al een onderzoek ingesteld naar de goal van Johnsen. Blijkbaar zat hij er nog tussen.

17 april 2018 om 00:48
0

Zeker een rode kaart maar of dit in de VAR ook zo besloten wordt is nog maar de vraag. Wat als Nijhuis achter de schermen zit? Zou hij het dan rood vinden of niet. Zelfde geldt voor de penalty van Real Madrid. 5 scheidsrechters zouden hem geven, 5 niet. Tja of de VAR veel oplost in gevallen van overtredingen weet ik niet. Wel qua buitenspel bijvoorbeeld.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Middenvelder, 21 jaar

Jong Ajax


87 fans
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren