wk2018
Bekijk in artikel
16 april 2018 om 20:46
0

Oke nu is het wel duidelijk. Alle psv spelers zijn allemaal wereldtoppers en Ajax kan niks. In de zomer staat elke topclub voor hen in de rij en worden 10x achter elkaar kampioen. Ajax is alleen maar arrogant. De haat op Ajax is groter dan de liefde van hun eigen club, jaa... ze zijn kampioen tegen Ajax geworden. Dat voelt erg lekker, maar blijf dan een prof en focus je op het feestvieren en kom niet met dit soort kinderachtige opmerkingen. Nergens voor nodig.

Reacties

16 april 2018 om 20:50
0

Echt he ahahaha. En die.shirtjes.dan. 100% anti 020. Altijd maar bezig zijn met ajax. Ik blijf me ieder keer weer verbazen hoe groot de haat is. Altijd dat calimero gedrag. Je hebt eindelijk 1 wedstrijd aardig gespeeld. Hoera de vlag kan uit!

16 april 2018 om 21:05
0

Ach joh als Ajax kampioen zou worden tegen Feyenoord is het precies hetzelfde. Je moet wel ergens tegen kunnen.

16 april 2018 om 21:15
0

Tis wel altijd tegen ajax. Tegen elke club die ajax speelt zijn haters, ajax is een rivaal voor veel clubs.

16 april 2018 om 21:29
0

Vilgens mij was ajax vooral met psv bezig en niet met zichzelf. Heb voor de wedstrijden alleen ajax over een andere ploeg gehoord en nu de strijd gestreden is mag er niets terug gezegd worden. Rare gedachte.

16 april 2018 om 21:30
0

Jullie roepen dat over jullie zelf af door interviews die oa Veltman geeft en Kluivert. Jullie komen erg arrogant over.

16 april 2018 om 21:32
0

Nee maat. Dat is nu juist niet zo. Als Ajax kampioen is dan zijn ze daarmee bezig en niet met andere clubs.

16 april 2018 om 21:36
0

@kenada

Alles wordt uit context getrokken maar je snapt dat een ploeg zoals Ajax en alles er rond op die manier druk probeert te zetten op PSV zodat ze aan zichzelf gaan twijfelen.

Wanneer Ajax en de spelers de afgelopen weken al zeggen ''psv wordt kampioen'' dan kun je het sowieso vergeten.

En nu wordt Ajax op hun woorden gepakt. Als fan moet je zulke zaken ook niet aankaarten. Nu doet Ajax het, de andere keer Feyenoord en de andere keer Psv. Dat hoort er bij. Je kunt maar proberen.

16 april 2018 om 21:51
0

@Marrekie, ik weet niet of je het je kan herinneren, maar ik hoor ze gewoon zingen: “het zijn maar kakkerlakken”... Nja het is natuurlijk ook wel lang geleden

16 april 2018 om 21:51
0

@Marrekie, ik weet niet of je het je kan herinneren, maar ik hoor ze gewoon zingen: “het zijn maar kakkerlakken”... Nja het is natuurlijk ook wel lang geleden

16 april 2018 om 23:40
0

En wie zong ook al weer ''het zijn maar K.. Kakkerlakken'' op het podium?

16 april 2018 om 20:51
0

Ach, laat die jongens. Ze zijn net een dag kampioen. Ze roepen verder niets over de toekomst of dat Ajax nu voor altijd verslagen is of wat mensen er ook van maken. Dit hoort erbij en heb je elk jaar, zeker als de concurrent het vuurtje zelf ook aan zat te stoken vooraf. Van een ''haat'' die groter is dan clubliefde is geen spraken, dat hebben ze gisteren laten zien op het veld. Dan mag je wel even praten.

16 april 2018 om 21:31
0

Gisteren werd helemaal niets in amsterdam gezongen in het stadion nadat ze vuurwerk naar psvvak gooide. Daarvoor alleen maar over psv. Hadden ze niet gegooid hadden ze dat niet gehoord.

17 april 2018 om 04:00
0

En al deden we dat wel in het stadion vind ik het nog niet zo raar. Leedvermaak is gewoon het leukste vermaak en de supporters op een vrij onschuldige manier uitdagen door te roepen dat er geen prijs is gepakt bij je grootste concurrent is gewoon leuk. Het is ook deel van het voetbal om “bezig” te zijn met je concurrentie, want je speelt tegen hun om het kampioenschap. De onzinnige teksten als “meer bezig zijn met de haat voor een andere club dan je eigen clubliefde” vind ik dan ook zo’n onzin. Natuurlijk ben je bezig met andere clubs en roep je dus een er helemaal niets in Amsterdam oid, maar dat maakt het niet meteen dat je alleen maar bezig bent met andere clubs. Er worden 50 verschillende liedjes gezongen en een daar van is deze.

16 april 2018 om 20:53
0

Uhm...dat doet men nu eenmaal. Jouw frustraties etaleren is nergens voor nodig.

16 april 2018 om 20:58
0

Zijn niet mijn frustraties hoor, die heb ik pas als Real uit de CL lig. PSV is terecht kampioen, want ze hebben het vaakst gewonnen. Klaar.

16 april 2018 om 20:54
0

Zou er een borreltje inzitten? Laat die jongens ff gaan zou ik zeggen.

16 april 2018 om 20:58
0

Sorry maar ajax begint zelfndoor de tegen dat PSV bang voor ze is. Of een kluivert die segt dat hij nooit zal verliezen van PSV of Feyenoord zolang hij bij Ajax speeld. Dit is allemaal misplaatste arrogantie en zodra het zover is krijg jendie hard terug in je gezocht gedrukt. Ajax zegt altijd WZAWZDB. Nou dit is denk ik al 20 jaar niet meer. PSV laat al jaren zien de beste club in Nederland te zijn. Maar toch blijven ze met de amsterdamse arrogantie zeggen dat hun de beste te zijn

16 april 2018 om 21:03
0

Wil je alsjeblieft dit even normaal uitwerken? Er is geen touw aan vast te knopen...

Toch even reageren: 20 jaar niet meer? 4 jaar kampioen is toch echt wel een prestatie hoor. Maar dat wil je niet zien. In de Champions League liet Ajax het WEL zien. Vorig jaar nog de finale gehaald van de Europa league.

16 april 2018 om 21:15
0

Over de laatste 20 jaar 6 titels toch? Haal de titels van Twente, AZ en Feyenoord er af en dan blijven er liefst 11 staan voor PSV (ook met een serie van 4 of 5 achter elkaar meende ik). Champion’s League haalde PSV als laatste ‘de tweede ronde’, als laatste de halve finale. Tja, dan mag je inderdaad je vraagtekens zetten bij “Wij zijn Ajax, wij zijn de beste”. Daar doet ook het ronduit ongelukkige typewerk van Mark niets aan af

16 april 2018 om 21:33
0

In de CL lieten ze het niet zien. In de EL hebben ze het vorig jaar goed gedaan en dat ontkent niemand

16 april 2018 om 21:39
0

Mijn berekening is niet helemaal zuiver. De titel van Feyenoord in ‘99 vergeten mee te nemen. 20 jaar is langer dan ik dacht

17 april 2018 om 10:46
0

@tukkertje91, waarom een tijdsbestek nemen van 20 jaar ? Waarom niet 10 jaar ? of 100 jaar ? Precies omdat Psv er dan negatiever uit komt.

Wat betreft je laatste 2 zinnen: Ajax is inderdaad de beste club van Nederland, aangezien zij de meeste titels binnen hebben gesleept.

16 april 2018 om 20:58
0

Haha, dit is dan weer typisch. Ze zijn een dag kampioen en dus worden verscheidene spelers om reacties gevraagd. De wedstrijd tegen Ajax zit vers in het geheugen en inderdaad, de Ajacieden hadden bijzonder grote praatjes, dus na de 3-0 mogen PSV'ers prima hun gram halen. PSV is kampioen en de spelers mogen daar best trots op zijn. Dat dit de komende dagen volop geventileerd gaat worden door de media, is niet hun schuld.

16 april 2018 om 20:58
0

Los van dat de haat voor Ajax groter is dan de liefde voor de eigen club, ben ik het voor de rest helemaal met je eens. Ik vind dat de media alles wel heel erg naar rechts en naar links duwen. Los van alle randzaken wist Ajax eerder dit seizoen met dezelfde cijfers even overtuigend te winnen van Psv. Voor hetzelfde geld was dat weer gebeurd, ging PSV alsnog de bietenbrug op en won Ajax. En dan? Dan was Brands de pisang omdat hij geen fatsoenlijke linksback haalde, een belabberde verdediging accepteerde en onvoldoende creativiteit op het middenveld bracht. En terwijl Cocu op een spies door de kranten zou worden gedragen omdat hij te behoudend speelde, werden Overmars en Van der Sar geprezen om tijdig een nieuwe trainer aan te stellen en zouden alle kranten erop wijzen dat Ajax op 8 plaatsen ook betere spelers heeft dan Psv. De wereld op zijn kop werkelijk.

En deze Brenet hoeft ook niet te denken dat hij nu in het rijtje Van Nistelrooij en Ronaldo staat. Als Sevilla alsnog drie tot vijf miljoen neer wil tellen zijn ze wat mij betreft van harte welkom dit keer. Of wie dan ook!

16 april 2018 om 21:04
0

Maar psv heeft gewoon makkelijk gewonnen dus maakt alles wat je zegt niet veel uit. En denk je nu echt dat brenet denkt dat hij in dat rijtje thuis hoort?

16 april 2018 om 21:00
0

Ze hebben zich het hele seizoen ingehoudwn. Vind het zelf meer dan terecht

16 april 2018 om 21:01
0

Ik vind dit wel heel zuur van je. Aan het begin dacht niemand dat psv kampioen kon worden en kon brenet er niks van, dan mogen ze nu toch wel even zeggen dat men het mis had.

16 april 2018 om 21:02
0

Je weet dat ze een slokkie op hebben hé, wordt je wat losser van... zou je ook is moeten proberen! Volgens mij was het Louis van Gaal wat ook een memorabele speech had over de concurrentie, het hoort erbij, snap niet dat sommige zich hier zo druk over maken.

16 april 2018 om 21:06
0

Het hele jaar horen we het tegenovergestelde.

16 april 2018 om 21:06
0

het zit weer diep he. hij spreekt gewoon precies uit wat er is gebeurd : Ajax had veel praatjes en tegen Ajax kampioen worden is lekker. niet meer, niet minder. verder heeft hij het niet meer over specifiek over Ajax.
Maar begrijpend lezen is ook best lastig....

16 april 2018 om 21:12
0

Ik snap de spelers van Psv wel. Kampioen in een topwedstrijd is natuurlijk niet zomaar iets. En ja, de spelers en staf van Ajax hadden een grote bek voor de wedstrijd en worden keihard afgestraft door een team die volledig gefocust was en rustig bleef in de media. Ik ben een Ajacied maar deze landstitel is dik verdiend voor PSV. Ik neem het de jongens van Ajax niet kwalijk dat dit seizoen mislukt is. Deed ik vanaf het begin al niet. Maar het bestuur daarentegen faalt wel in mijn ogen. Voor die nieuwe rechtsback en Wober is 12,5 miljoen euro betaald. Siem de Jong voegt niet veel toe en Huntelaar staat talent in de weg, want beter dan Dolberg is hij zeker niet en Sierhuis en Cassiera mogen ook wel eens de kans krijgen. Daarnaast natuurlijk de complete chaos in de winter mbt ontslag personeelsleden. Nee, dit seizoen moet goed geevalueerd worden en dan moeten diegenen hun verantwoordelijkheid nemen en opstappen. Bergkamp en Wim Jonk waren de sleutelfiguren in de staf. Ik hoop dat ze terug zullen keren als de rotte appels verdwenen zijn.

16 april 2018 om 21:34
0

Jongens even slikken.. met misplaatste arrogantie komt ook een reactie......en het is pas 24 uur he

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

Professor Oak
Geplaatst op 16 april 2018 om 20:46

94 fans
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2018- Fenerbahçe
2013-2018 PSV
2012-2013 PSV U19
2012-2012 PSV
2007-2008 Al Jazira
Laatste voetbalnieuws

PSV‘er trekt nog zo’n jaar niet meer: ‘Vrat aan me, werd er niet goed van’

PSV heeft de ambitie om net als vorig seizoen kampioen van Nederland te worden, maar de afgelopen voetbaljaargang was voor Derrick Luckassen niet de gemakkelijkste periode in zijn loopbaan. "Toch heb...Lees verder

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren