wk2018
Bekijk in artikel
12 januari 2018 om 21:41
0

Ik snap echt niet waar al die geruchten vandaan komen... Een verdediger? We hebben er al te veel. Een middenvelder? Ook al alles overbezet. Aanvaller? Ja als je je talentvolle spitsen geen kans geeft en nooit opstelt, dan maar een nieuwe kopen ofwat? Man man man...

Reacties

12 januari 2018 om 22:29
0

Klopt helemaal, lijkt me sterk dat er wordt gekocht. Huur daarnaast is wel één van de mogelijkheden. Deulofeu zou ik met open armen verwelkomen. Hopelijk werkt Barcelona mee. Verder wordt er gezegd dat Locatelli wordt verhuurd voor een half jaar aan Genoa, dat lijkt me goed voor z'n ontwikkeling. Al zou ik hem persoonlijk gewoon elke week laten spelen, van Biglia word je niet bepaald vrolijk.

12 januari 2018 om 22:38
0

Ik zou het liefst van al locatelli ook elke week zien spelen, lekker veel grinta op het middenveld. Echter denk ik dat het nu eerder kiezen is tussen Biglia of Montolivo, en dan ben ik wel behoorlijk blij met Biglia 😂. Wat deulofeu betreft.. Ookal was hij goed in zijn periode bij Milan, is hij nodig nu Calhanoglu voor flair en snelheid zorgt op de linkerhelft? Dan moet hij weer banken terwijl hij I.m.o. toch wel goed genoeg is. Het belangrijkste is dat onze toptalenten zoveel mogelijk speeltijd krijgen en zich kunnen ontwikkelen, want zij zijn diegene die de steunpilaren van Milan gaan worden en Milan weer naar CL voetbal gaan brengen.

13 januari 2018 om 14:33
0

Calhanoglu is toch niet een echte linksbuiten? In mijn optiek althans. Mist juist snelheid. Voor op de 10 lijkt hij mij juist ideaal met zijn mooie (trap)techniek.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren