wk2018
Bekijk in artikel
12 januari 2018 om 21:00
0

Overmars is echt aan het doorpakken nu. Ik kan het wel waarderen. Liever teveel geld/spelers halen dan te weinig waardoor daar dingen over geroepen worden!

Reacties

12 januari 2018 om 21:13
0

Ik vraag me af in hoeverre we Ajax nu als koopclub moeten bestempelen. Na alle aankopen van afgelopen jaar en dit jaar kan je daar nu wel van spreken....toch. Ik heb daar geen probleem mee , maar Ajax blijkt definitief af te stappen van pkan en visie Cruijff.....en neen....het zijn niet allemaal gerichtte aankopen.

12 januari 2018 om 21:27
0

Zolang ik Ajax volg heb ik ook nog nooit een grotere leegloop meegemaakt. Je kan en volledig elftal vormen met spelers die naar buitenland zijn gegaan van de jaren '98-'01. Hoe minder spelers vertrekken hoe minder je er terug hoeft te halen. Alleen aan aanvallers Dilrosun, Malen, Aberkanye, Peeters (speelde wel eens op de flank), JFC (nu lwb bij Chelsea vaker, speelde bij Ajax ook vaker linksbuiten) en Lopez (nooit fan van maar je mist er toch en optie door) en dan heb ik het alleen over spelers die nooit eerste hebben gehaald die aanvallende opties waren. Verder nog Kluivert die vroeg doorgeschoven is dus nog minder optie, de eerder aangetrokken Antonucci vertrok ook al speelde die vaker middenveld dan flank. Doorschuiven en vertrek laat gaten achter die opgevuld moeten worden. Had ook liever Tete/Veltman-TFM-De Ligt-Riedewald achterin gezien. Alleen spelen 3 ervan om uiteenlopende redenen in buitenland, dat zijn allemaal spelers uit verschillende jaren die in jeugd speelde. Je moet als ze vertrekken toch opvangen. Ben zeker niet blij dat het zo moet maar je kan niets anders.

12 januari 2018 om 21:57
0

Er lopen nog genoeg jonge talenten in het eerste uit eigen jeugd. Dus daar ligt het niet aan. Aangevuld met wat oudere spelers en wat jonge buitenlandse talenten. Je moet voor een goed mix zorgen. In de tijd van Cruyff ging men er vanuit dat er per jaar 1,5 talenten uit de eigen jeugd het eerste haalde

13 januari 2018 om 10:20
0

Ik denk dat er de aankomende jaren weinig/minder jeugd gaat doorstromen ivm de aankopen die er nu gedaan zijn en er vast en zeker nog gaan komen.

Ik bestempel aangekochte jeugdspelers overigens niet als eigen jeugd bij welke club dan ook.

13 januari 2018 om 10:54
0

Geen reden toe dat te denken. Komende 5 jaar zullen er gewoon rustig weer 10 nieuwe spelers uit de opleiding eerste in doorvloeien.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren