Bekijk in artikel
12 januari 2018 om 15:12
0

Volgens mij kan je van al dat geld een prima grasveldje aan laten leggen.

Reacties

12 januari 2018 om 15:17
0

Laat ze nou maar eerst zichzelf handhaven...

12 januari 2018 om 15:20
0

Wordt gehuurd allemaal toch ?

12 januari 2018 om 15:21
0

En dan in de JL erop spelen? Ik volg geen Eredivisie en al helemaal geen Sparta. Dus weet niet of dit echt een versterking is. Aangezien de ‘talenten’ bij ons niet bepaald talent hebben. Ben benieuwd...

12 januari 2018 om 15:29
0

@trefkans:
Ja, het is nu Almere City dat als een van de jongste profclubs van Nederland een goed voorbeeld stelt aan Sparta, de oudste van Nederland.

@emre42:
Jouw post maakt me niet echt duidelijk wat "ons" is? Is dat Turkije of Den Haag, waar je schijnbaar woont? En mocht je dus Turkije/fenerbarce bedoelen: hoe weet je dat daar geen spelers zijn met talent/uberhaupt talenten zijn? Want Turkije heeft 4,7x zoveel inwoners als Nederland. Dan zou je toch zeggen dat daar ook meer talent zou moeten zitten? Want bedoel je niet dat de clubs in Turkije liever geld uitgeven aan (gevallen) sterren dan dat ze naar hun eigen talent kijken? Is het niet zo dat Enes Unal, via City gewoon in Nederland bij Twente is doorgebroken?

Misschien is het een idee om Eredivisie te volgen: dat is een competitie kwalitatief zo goed als Turkije waar ze talenten wel een kans geven.

12 januari 2018 om 15:36
0

Yigithan is juist één van de weinigen van Fener die echt potentie heeft, ik ben echt benieuwd hoe hij het bij Sparta gaat doen. Echt een verdediger met durf.

12 januari 2018 om 16:03
0

@myvision:
Het is toch behoorlijk duidelijk at hij doelt op Fener!

En dat de talenten die bij Fener rond lopen lang niet van die grote talenten zijn. Hij zegt niet dat er geen talenten lopen in Turkije alleen dat fener er niet goed mee omgaat.

Daarbij wil de grote van een land niet alles zeggen, de VS, Rusland, China allemaal veel groter dan NL maar echt niet meer talent.

Snap deze hele tirade van jeniet gezien het op het zelfde neer komt als Emre zegt!

12 januari 2018 om 17:52
0

@capis

Bedankt voor de toelichting, ik dacht dat het wel duidelijk was dat ik Fenerbahce bedoelde natuurlijk! En niet denigrerend toe naar de Eredivisie, maar het trekt mij totaal niet aan net als de Franse, Spaanse competitie. Iedereen zo zijn eigen ding.

12 januari 2018 om 15:21
0

Uit het oogpunt van Sparta kan ik het wel begrijpen dat je koste wat kost in de eredivisie wilt blijven dan dat je achteraf kunt zeggen: ja we spelen nu wel tegen jong psv, maar we hebben in ieder geval een grasveldje liggen.

12 januari 2018 om 15:30
0

Gaat me hier niet zo zeer om Sparta, maar om het belang van het Nederlands voetbal. Dat er nu ineens heel wat mogelijk lijkt op de transfermarkt voor Sparta laat mijn inziens zien dat het niet gaat om een financieel probleem, maar om het stellen van prioriteiten. Mijn club, Twente, had het geld dat ze besparen met het aanleggen van een kunstgrasveld op dit moment ook goed kunnen gebruiken om een Maher te huren of El Hamdaoui een contract voor te schotelen. Ik kan echter met trots zeggen dat we ondanks alles wel een grasmat hebben liggen en op die manier in ieder geval niet meewerken aan het failliet van het Nederlandse voetbal. Dan maar een speler minder. Zou wel fijn zijn als dat (verplicht) voor elke Eredivisie-club zou gelden.

12 januari 2018 om 15:40
0

Jouw club, FC Twente, heeft een kampioenschap gekocht, door schimmige deals met investeringsmaatschappijen, geheime afspraken met Doyen, fraude, bizarre deals met Wegener en nog veel meer goocheltrucs...allemaal in het belang van het Nederlands voetbal zeker?

Je moet nu niet Roomser als de Paus gaan doen want dat is zeer ongepast tegenover de oudste professionele voetbalclub van Nederland als je zelf een van de corruptste organisaties in de historie van het Nederlands voetbal aanhangt als supporter.

12 januari 2018 om 15:59
0

FC Twente heeft op een opportunistische en te ambitieuze manier beleid gevoerd en de grenzen opgezocht van wat toegestaan is. Dit is de verkeerde kant op gevallen en hier zijn we inmiddels voor gestraft en hier voelen we momenteel de pijn van. Ik zeg niet voor niets dat we op dié manier (tenminste nog een echt grasveld) níet bijdragen aan het failliet van het Nederlandse voetbal. Ik snap zelf ook wel dat je de gebeurtenissen bij ons de afgelopen jaren ook niet met trots de wereld overstuurt.

Ik snap ook dat het verleidelijk is om steeds weer in het corruptie-reflex te schieten, maar dit draagt niet bij aan de discussie rondom echt gras op de Nederlandse velden. Ik probeer aan te geven dat de kunstgras-clubs, door te kiezen voor een in mijn ogen kwalijke financiële meevaller, een voordeel vergaren op clubs die ervoor kiezen om op echt gras te spelen. Of dit nu Twente, NAC of Willem II is.

12 januari 2018 om 16:32
0

@myvision

Wat een ongelofelijk onzin verhaal loop jij hier te verkondingen. Het is zo een misvatting hier op VZ dat als jouw club iets misdaan heeft, jij niet over andere clubs mag oordelen, want tjah "jij bent fan van een corrupte club". Als dat het geval is mag eigenlijk niemand hier meer reageren, zonder dat ze worden gewezen op de fouten die de betreffende club heeft begaan.

Ten tweede wou ik even reageren op het "twente heeft een kampioenschap gekocht"-verhaal. Dit is namelijk complete lariekoek. Voordat je oordeelt over een situatie, zou jij je misschien wat meer in moeten lezen. Alle misère bij FCT begon namelijk NA het kampioenschap. Ten tijden van het kampioenschap en daarvoor had Twente een goed team met koopjes, niets meer niets minder. Na het kampioenschap kregen de bestuurders het te hoog in de bol en gingen ze zich gedragen als misdadigers. De bestuurders van Twente hebben een fout begaan, meerdere zelfs en hele grove fouten, en Twente heeft daar voor moeten boeten. Dit doen ze nu nog steeds en dat is terecht, maar om daar nu keer op keer Twente supporters op te wijzen getuigd van zwakte en een gebrek aan respect.

Daarnaast ben ik een tegenstander van kunstgras en hoop ik zeker dat Sparta er binnenkort afstand van neemt, maar goed blijkbaar stoot dat tegen jouw zere been.

12 januari 2018 om 18:58
0

Inmiddels voor gestraft ? Nou nou de enigste straf die ze verdiende was verplichte degradatie , en dat werd door de corrupte Knvb niet uitgevoerd .
In elk ander land hadden ze gedegradeerd net zoals in Italie waar FC Juventus werd terug gezet

12 januari 2018 om 15:22
0

na dit seizoen komt er ook gewoon gras te liggen

12 januari 2018 om 16:55
0

Ik als Sparta supporter vind het kunstgras ook niks. Het enige probleem is dat sparta een contract heeft gesloten met de leverancier die nog 2 jaar duurt. Daarom kan er nu geen grasveld komen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Middenvelder, 20 jaar

Sparta Rotterdam

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren