Bekijk in artikel
12 januari 2018 om 09:35
0

Eerst hadden we de soap in Den Haag, Arnhem (Jordania) en nu is Roda aan de beurt. Ik snap dat het in deze tijden financieel aantrekkelijk is om investeerders uit het buitenland te vinden, maar in mijn mening brengt dit tenslotte alleen maar onrust in ons voetbal. Dit is geen gewenste ontwikkeling.

Reacties

12 januari 2018 om 09:47
0

Ook qua investeerders krijgen wij C-garnituur. In de toplanden krijgen dit soort mannen geen voet aan de grond, want daar word je wel fatsoenlijk gescreend door de club en bond.

12 januari 2018 om 10:22
0

@juicher: dat is niet helemaal waar. Red Bull, toch een erkende investeerder, heeft ook in de Eredivisie rondgekeken. Er zijn bijvoorbeeld gesprekken geweest met Heracles. Uiteindelijk ging dat niet door omdat er teveel aangepast moest worden, Red Bull ons niet als vlaggenschip zag en dat er problemen zouden zijn met het uitkomen in Europa. Het grote probleem is dus niet het type investeerder, maar het geld dat erin gepompt wordt en het moraal dat wij in Nederland kennen; wij verkopen niet graag de ziel van de club.

12 januari 2018 om 10:46
0

Dat is precies wat ik bedoel. De 'goede' investeerders zien af van Nederland, dus wij krijgen al die dubieuze figuren die ook een graantje willen meepikken en het niet zo nauw nemen met de regels.

7 februari 2018 om 07:42
0

Ik denk juist dat de KNVB hier investeerders meer screent dan in bijvoorbeeld Engeland. Wist jij dat o.a. KPMG zo'n investeerder eerst volledig doorlicht en ze ook een soort VOG moeten hebben? Verder zitten er in lagere Engelse divisies heel veel charlatans en luchtfietsers...

7 februari 2018 om 07:42
0

Edit dubbel

12 januari 2018 om 09:49
0

Toch is dit weer een ander verhaal! Bij de clubs die je opnoemt hadden de desbetreffende personen een strategische functie binnen de club. Schrouff bezit echter nog meer dan de helft van alle aandelen. Het is ook niet dat de spelers niet meer betaald zijn geworden. Maar ik ben het met je eens dat clubs zich vaak blind staren op buitenlanders met geld. De goede buitenlanders komen ook niet naar een club als Roda!

12 januari 2018 om 09:59
0

Schrouff is toch een goede buitenlandse investeerder? Laten we ons focussen op zaken die zeker zijn. Locale mkb en grotere bedrijven. Krijg deze weer achter de club en je hebt een mooie basis om in de eredivisie te spelen.

12 januari 2018 om 10:18
0

Nee Schrouff is geen buitenander. Ik doel vooral op Korotaev. Als clubs geld zien, gaan de vaak blind een deal aan. Het blijkt nu ook weer dat transparantie lastig is bij buitenlandse investeerders.

12 januari 2018 om 12:15
0

Klopt inderdaad niet helemaal wat je zegt. Korotaev heeft nu problemen, maar dat heeft helemaal niets met Roda te maken en in principe heeft Roda hier ook geen last van, alleen dat het nog geen extra geld krijgt. De begroting voor dit seizoen is gemaakt zonder het geld van Korotaev, dus we blijven financieel gezond, ook zonder zijn hulp. Wel is het jammer dat we nu nog langer moeten wachten, een paar miljoen om deze winter al te investeren zou erg mooi zijn geweest.

7 februari 2018 om 07:39
0

Welke soap in Arnhem? Jordania was een idioot maar hij betaalde in tegenstelling tot die Chinees bij ADO wel altijd netjes en was ook geen criminele luchtfietser zoals deze man...

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Hidde JurjusKeeper10
Daryl WerkerVerdediger10
Ard van PeppenVerdediger10
Christian KumVerdediger10
Adil AuassarMiddenvelder10
Ognjen GnjaticMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren