Bekijk in artikel
9 januari 2018 om 18:53
0

Aha, daar hebben we onze Haagse Lex ook weer. Leuke 13 in een dozijn voetballer net als die lange hark van Feyenoord. Voetballend komt hij natuurlijk veel en veel te kort.

En dan zo goedkoop proberen te scoren bij supporters, alsof hij bij Ajax maar enigszins kans zou maken op een basis plaats. Nee Lex, zelfs bij jong Ajax zou je niet eens spelen, voor jou 100 betere voetballers.

Hij komt nog uit de tijd dat Feyenoord geen geld had en dus weinig keuze, dan kom je snel uit op dit soort spelers, die vaak volgens mij ook nog een soort van hooligan proberen te zijn. Ach ja, als verstand ontbreekt, krijg je dit soort uitspraken.

Ik moet zeggen, ik heb wel hierom moeten lachen...dat wel.

Reacties

9 januari 2018 om 19:00
0

Onzin hij had gewoon krediet bij Koeman en er waren echt wel andere opties voor Koeman, dan Lex. Koeman heeft werkelijk niemand anders een kans gegeven op 10, ongeacht hoe slecht Lex ook speelde en dat was echt dramatisch. Je kon vrijwel iedereen zelfs de keeper op zijn positie zetten, want die zou het gewoon beter doen. Ballen sprongen bij aannames 5 meter bij hem vandaan, doelpogingen altijd recht op de keeper. Maar Koeman mocht hem op basis van zijn mentalteit en het feit, dat hij niet zeurt en een goede jongen is.

9 januari 2018 om 19:12
0

Mcgee85,

Ik probeer even te zien hoe mijn verhaal met de jouwe in lijn getrokken moet worden. Ik snap namelijk geen snars van wat je zegt.

Je begint over Koeman en de basis die Lex had op 10. Wat the hell heeft dat te maken dat hij bij Ajax geen basis zou staan?

Probeer je nu Lex goed te praten alsof hij goed kan voetballen? Ik vind hem namelijk meer lijken op een ontsnapte dorpsgek die verslaafd is, en dan af en toe zijn mening mag geven.

Het spijt me hoor, niets tegen den Haag of de mensen daar, want er zijn er talloze die heel tof zijn, maar die man, ongeacht of hij wel of niet Ajax een mooie of lelijke club vind, kan je toch niet serieus nemen?

Als je gaat zingen we gaan op jodenjacht, dan mis je wel een paar steken in je bovenkamer hoor.

9 januari 2018 om 19:33
0

Hij komt nog uit de tijd dat Feyenoord geen geld had en dus weinig keuze, dan kom je snel uit op dit soort spelers, die vaak volgens mij ook nog een soort van hooligan proberen te zijn. Ach ja, als verstand ontbreekt, krijg je dit soort uitspraken.

Dat is wat jij zegt, dat er weinig keus was. Daarbij Lex was gewoon dronken. Snapte nooit waar die heisa allemaal over ging. Helemaal van een hagenees neem ik bepaalde vaak gebruikte woorden nooit serieus. Pfff, jodenjacht wat stelt nou voor?? Ajaxieden noemen zichzelf toch joden. Wat ook al helemaal nergens op slaat, dan is het ook niet gek als je jodenjacht roept. Ging werkelijk helemaal nergens over.

9 januari 2018 om 19:51
0

"ach ja, als verstand ontbreekt, krijg je dit soort uitspraken"

Jij hebt blijkbaar alleen de titel gelezen.
Achja, als verstand ontbreekt dan............... nee, die zin kan ik beter niet afmaken

Maar als jij dan zo verstandig bent, bekijk het filmpje, laat het 10 minuten op je inwerken en kijk dan nog eens wat je hebt opgeschreven.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

93 fans
Middenvelder, 32 jaar

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse4916
9.PEC Zwolle44-12
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren