Bekijk in artikel
18 december 2017 om 09:08
0

Zo kennen we Willem, down-to-earth, echt Rotterdams, 'gewoon normaal doen'... en hij heeft volkomen gelijk. Er zijn genoeg verbeterpunten en het is zonde dat we de energie van afgelopen zondag niet in elke wedstrijd hadden kunnen gooien. Je mag echter met zoveel tegenslagen wel genieten als het een keertje meezit en we wel onze echte kwaliteit laten zien. Ik hoop (en denk) dat niemand bij feyenoord nu de polonaise zal lopen, maar Willem bedankt voor je scherpte ;-)

Reacties

18 december 2017 om 11:32
0

@misha

Nee tuurlijk lopen we geen polonaise. Dat zou heel raar en misplaatst zijn.
Ik vind ook zeker niet dat we hier van mogen genieten, naja een klein beetje maar gewoon reeel blijven zoals Willem ook doet.
Anders wordt je lui en gemakzuchtig. Dit resultaat tegen een Sparta wat werkelijk waar geen enkele moeite deed om er ook maar een wedstrijd van te maken moeten we niet als iets geweldigs zien. Hier hadden ook clubs als Roda of Nac 5, 6, 7, 8-0 van kunnen winnen.
Tuurlijk is het lekker, maar we moeten er niet meer van denken natuurlijk.
Dus wat betreft de energie in de wedstrijd weet ik niet of we dat nou wel echt deden. Ja zo leek het natuurlijk, maar dat is altijd als je tegenstander fout op fout stapelt en de poorten wagenwijd open zet.

Ja 0-7 winnen is heel lekker en een van de grootste uitslagen van het seizoen, maar nee we hebben het lek nog lang niet boven. Dit Sparta was van erbarmelijk niveau. Nogmaals ook roda of Nac had hier gister lachend overheen gewalsd

Verder ben ik het inderdaad helemaal met je eens. Willem ziet het goed en er zijn idd meer dan genoeg verbeterpunten

18 december 2017 om 12:01
0

@datissjakie, wow, je bagetaliseerd de prestatie van gisteren nu wel heel erg. Maargoed we kennen je inmiddels. Sparta zag er niet goed uit bij sommige doelpunten, maar dat kwam ook wel volledig op het conto van Feyenoord, dat veel strijdlust en energie in de wedstrijd stak. En als je al 12 jaar niet hebt gewonnen in het kasteel en je weet dat dit de wedstrijd is van het jaar voor hun is, is deze 0-7 wel bijzonder. Hier wint roda of nac niet met zelfde cijfers, daar geloof ik echt niet in. Sparta maakte geen fouten, buiten die 1-0, maar Feyenoord had zoveel positiewisselingen dat Sparta er maar geen grip op kreeg.

Ik ben overigens wel benieuwd naar jouw objectieve blik over de verbeterpunten.

18 december 2017 om 12:26
0

12 jaar klinkt veel dramatischer dan het is natuurlijk. Zoals jij het stelt lijkt het heel erg. Je vergeet echter dat Sparta het merendeel van de jaren in de Jupiler gespeeld heeft (9 van de laatste 15 seizoenen of 6 van de 12 zo je wilt). Het klinkt dus een stuk dramatischer als jij het voorspiegelt. Ik vind dat je jezelf en daarmee ons als feyenoorders veel te klein wegzet.

Ja we speelden goed en creatief. Maar dat was echt niet geheel onze verdiensten. Ik vind niet dat we hiermee al tevreden moeten zijn. Het Sparta van gister, met alle respect nogmaals want het is een mooie club, maar het Sparta van gister was dramatisch en deed totaal geen moeite om er een wedstrijd van te maken. Niet eens om bij wijze van spreken met "maar"6-0 of 7-1 te verliezen.

Sparta legde ons geen strobreedte in de weg. Heel fijn, maar ook vertekenend, want we zijn er nog lang niet en moeten hier niet tevreden mee zijn.
Denk dat zelfs Excelsior Maassluis gister kans had gemaakt haha

nogmaals 0-7 is even fijn na alle zeer slechte potjes, maar deze wedstrijd moeten we niet als de maat zien. Als je ziet hoe we hiervoor telkens speelde lijkt de uitslag van gister vooral te danken aan onze Spartaanse vrienden die werkelijk waar niets deden.

Als jij vindt dat Sparta top presteerde en deze wedstrijd zodoende van hoogstaand niveau was en heel knap dat we ondanks het sterke Sparta met 0-7 wisten te winnen omdat ons spel zo goed was dat zelfs dit sprankelende team er geen antwoord op had mag het. Maar ik zeg je: Sparta was bagger.

Dat ben je toch zeker wel met me eens?

18 december 2017 om 12:50
0

12 jaar of 6 jaar, als jouw club ajax bij utrecht wint (zoals vorig jaar) dan zijn ze daar ook heel blij mee. Verder herhaal je enkel wat je eerder zei en ik wil er geen welles nietes spelletje van maken. Sparta was niet goed, maar dat was voornamelijk de verdienste van Feyenoord vind ik.

Maar wat mag er beter aan het spel dan? Of kijk je nooit naar Feyenoord?

18 december 2017 om 13:46
0

Daar gaat ie weer hoor.... Wordt je nou nooit eens moe van jezelf?
Elke keer dat trieste gedoe van jouw club dit dat...

Ik denk dat er meer dan genoeg dingen beter kunnen. Lijkt me ook niet zo gek als we vijfde staan.
Ik denk vooral aan afvallende ballen, een middenveld die niet zo eager oogt als vorig seizoen (wat dan weer een topseizoen was toegegeven, maar je hoopt op een stijgende lijn en niet op stagnatie). Als je ziet hoe er ook goals weggegeven zijn en we vaak weinig creativiteit en diepgang hebben. De communicatie onderling etc. Zat dingen die wat mij betreft verbeterd kunnen worden. Wat zeg ik? Moeten worden!

Nogmaals je mag andere opvattingen hebben, we zijn gelukkig niet allemaal hetzelfde, maar ik ben (nog) niet tevreden over onze perfomance dit jaar. En of een potje tegen Sparta, die zich als kanonnenvoer liet behandelen, betekend dat het lek boven is. Ik denk van niet. Ik denk dat we realistisch moeten zijn en niet onszelf rijk moeten rekenen na een Spartaanse offday.

Nogmaals, heerlijk dat we weer een keer hebben kunnen juichen. Maar aangezien dit momenteel meer uitzondering dan regel is vraag ik me af of dit betekend dat we echt goed bezig zijn. Als je 4 dagen eerder ons potje tegen Heerenveen zag, durf ik te stellen dat we echt nog niet superieur zijn

18 december 2017 om 22:19
0

Zijn we het eindelijk eens eens over 'ons' cluppie, ik miste ook de diepgang (al bedoel ik daarmee vooral het wisseln van positie en het doorbewegen). Dat ging tegen Sparta heel goed. Maar dat is ook het enige wat we missen, buiten vertrouwen. We hebben dit seizoen nog geen 3 wedstrijden met dezelfde verdediging achter elkaar gespeeld in de ED. Maar desondanks de minste tegendoelpunten, dat zegt iig erg veel en heb daarom ook veel vertrouwen in de tweede seizoenshelft. Ik hoop jij ook ;-)

Laatste discussies Bekijk in het artikel

11 fans
Middenvelder, 22 jaar

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren