Bekijk in artikel
18 december 2017 om 08:47
0

Echt niemand doet of Tapia een nieuw wereldwonder is, Willem slaat weer eens volledig door. Tapia begint eindelijk z'n draai te vinden en blijkt zeker met de afwezigheid van Bottighin en van der Heijden een prima optie centraal achterin. Ik heb werkelijk niemand Tapia een wereldwonder horen noemen?

Over de scheidsrechters ben ik het deels eens. In Nederland maakt een groot deel van de arbiters er een sport van om wedstrijden zoveel mogelijk dood te fluiten. Fouten worden er ook in de Duitse Engelse en Spaanse competitie gemaakt. Het is in Nederland alleen zo dat men liever een keer te veel fluit dan een keer te weinig behalve Nijhuis die maakt natuurlijk ook fouten maar daar zijn de meeste wedstrijden echte wedstrijden met een goed tempo en alleen maar omdat Nijhuis als 1 van de weinige niet voor elke stuikelpartij op z'n fluit blaast.

Reacties

18 december 2017 om 12:16
0

Nijhuis is de slechtste van allemaal. Er is geen scheids zo inconnsequent als hem. Onder het mom van mannelijk voetbal verbloemt hij zijn fouten. Het loopt bijna altijd uit de hand bij hem, spelers die zoeken steeds meer de lijn op en dan krijgen ze steeds maar geen geel. Uiteindelijk wordt het een ordinair trapfestein en geeft ie weer rood (vorig seizoen was hij een van de meeste zoniet de meeste rode kaarten trekker). Je zegt dat hij niet voor elke struikelpartij fluit maar dat is niet zo, hij laat altijd veel meer toe van fysieke teams dan de minder fysieke teams. Als die meegaan in het hardere spel fluit hij echt werkelijkwaar alles van ze af. En om een voorbeeld van zijn inconsequentheid te geven, tegen Ado gaf hij Kluivert geel voor een schwalbe terwijl hij wel werd aangeraakt. De week erna maakt Berghuis een veel ergere schwalbe en dan geeft hij die een waarschuwing. Er is maar een topscheidsrechter en dat is Kuipers. Maar Feyenoorders zullen Nijhuis altijd fantastisch vinden want je kan wel stellen dat zijn fouten vorig jaar nou niet bepaald in het nadeel van het kampioenschap hebben gewerkt.

18 december 2017 om 12:28
0

Het gaat er niet om dat Nijhuis geen fouten maakt dat maken ze allemaal. Ook marchanderen is door de Nederlandse arbiters tot een kunst verheven. Neem nou zo'n Makkelie gisteren, het is toch een schande. Makkelie staat in de morgen op met de intentie om eens lekker een voetbalwedstrijd te verzieken zo lijkt het wel. Ook Blom en in iets mindere maten Kuipers fluiten met regelmaat wedstrijden volledig dood. Ik snap niet zo goed waarom er volgers zijn die zo idolaat zijn van Kuipers, Kuipers is niets beter of consequenter dan Blom Nijhuis of van Boekel.
Waar het mij omgaat is dat Nijhuis niet bang is om door te laten gaan bij twijfel de rest en zeker ook Kuipers fluit echt voor elke scheet, niet zo gek dat we in Europa vooral in de duels aan alle kanten voorbij gelopen worden.
Het kampioenschap van Feyenoord deels toeschrijven aan scheidsrechter Kuipers is niet alleen kinderachtig maar getuigd ook van een enorm Calimero gedrag. Ik dacht dat alleen die droeftoeter van een Sjaak Swart zo simpel was, blijkbaar niet dus.

18 december 2017 om 12:57
0

"het gaat er niet om dat Nijhuis geen fouten maakt dat maken ze allemaal."

Exact maar mijn punt is dat Nijhuis de meeste fouten maakt van allemaal. Waarom denk je dat ze hem geen CL meer laten fluiten? Je zegt dat het niet gek is dat wij in Europa aan alle kanten worden voorbij gelopen maar zelfs de Engelse moeten niets van hem en zijn manier van fluiten hebben, vraag het de Everton supporters maar.

Kuipers is veel maar dan ook veel meer consequent. Aan hem weet je tenminste wat je hebt als voetballer zijnde.

Je laatste alinea ga ik niet eens op in wat een in en in triest stukje is dat zeg. En medegebruikers Calimero noemen is een twee dagen ban. Niet handig van je om dat te zeggen. Maarja dat zegt voldoende.

18 december 2017 om 18:38
0

Of een scheidsrechter CL fluit zegt niet veel. De KNVB bepaalt we ze aanstellen voor welke lijst. Jij vindt Kuipers een topper ik iets minder ik vind Nijhuis beter jij wat minder. Het blijft een kwestie van voorkeur ik hou van stevige duels en. tempo in een wedstrijd jij waarschijnlijk wat minder. Ik noem niemand Calimero. Goed lezen. Het quasi tussen neus en lippen door menen te zeggen dat het door Nijhuis komt dat Feyenoord kampioen geworden is is het gedrag van een klein zwart kuikentje met een eierdopje op. Het gaat om het gedrag niet om de persoon, nuance waarde Surreal. 😉

Laatste discussies Bekijk in het artikel

11 fans
Middenvelder, 22 jaar

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren