wk2018
Bekijk in artikel
13 oktober 2017 om 11:50
0

Dat lijkt me duidelijk, maar wat ik dan niet begrijp is waarom hij wordt aangesteld. Zouden ze gewoon denken; oh ja Frank de Boer, die schoot die vrije trap er zo mooi in tegen Frankrijk op euro 2000 die zal vast een goede trainer zijn, geef maar een contract.
Ze hadden mij best kunnen bellen en vragen, joh met een team vol houthakkers en vechters moet je dan Frank de Boer aannemen? Past hij bij dat spelletje? Dan had ik gezegd, nee neem gewoon Sam Allardyce, Roy Hodgon of een van die andere 5 standaard bejaarden die tussen alle matige clubs uit de PL rouleren.

Reacties

13 oktober 2017 om 11:59
0

Het is een miljoenen business maar 90% word geleidt door amateurs. Die met heel veel plezier werken volgens het " natte vinger werk " beleid ...te triest voor woorden ! De gezamenlijke afgang had inderdaad voorkomen kunnen worden op basis van iets meer voorkennis verzamelen.

13 oktober 2017 om 12:01
0

Ze kwamen bij Frank de Boer uit omdat ze het wilde proberen een nieuw voetbal erin te krijgen, maar dit werkte gewoon niet. Frank de Boer had geen plan b om alsnog punten binnen te halen

13 oktober 2017 om 12:12
0

Haha nou wordt ie helemaal mooi. Frank werd aangenomen voor plan A, het voetbal veranderen. Wil je dat werkelijk doen moet je niet binnen 4 potjes naar plan B (of ie dat nou wel of niet had..)

13 oktober 2017 om 12:06
0

Ze wilden af van het traditioneel 'kick and rush' voetbal, daar is Frank voor gekomen.
Alleen moet je dan naast de trainer ook de selectie daar op aanpassen, dat hebben ze niet gedaan.

Of je dat in 1 transferperiode had gered verwacht ik ook niet, maar dan had je Frank het vertrouwen moeten geven om er een project van te maken en dat te laten voorboorduren, ook als het niet direct goed uitpakt.

Nu zijn ze én terug bij af én ze staan er slecht voor.

Je kunt het eigenlijk De Boer dus ook niet aanrekenen, maar vooral van Parish nogal naief.

13 oktober 2017 om 12:29
0

Het mes snijdt een beetje aan 2 kanten. Enerzijds hadden ze wellicht wat meer geduld moeten hebben na het aanstellen van de Boer. Anderzijds mag je van een coach verwachten dat hij verandering geleidelijk en naar de mogelijkheden van de groep spelers brengt. Daarin heeft de Boer natuurlijk ernstig gefaald.

13 oktober 2017 om 12:33
0

Dat is zeker waar. Ik vind De Boer daarom ook geen geweldige coach. Hij kan redelijk presteren met een goed team, maar kan niet roeien met de riemen die hij heeft.

13 oktober 2017 om 13:25
0

@ Migi84: Dat zou zomaar de gedachtengang kunnen zijn haha. De leiding van CP is incompetent zoveel is wel duidelijk na deze soap.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

184 fans
Coach, 48 jaar

Crystal Palace

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
James TomkinsVerdediger10
Jaïro RiedewaldVerdediger10
Scott DannVerdediger10
Joel WardVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Crystal Palace.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren