wk2018
Bekijk in artikel
13 oktober 2017 om 11:11
0

Meneer de toptrainer met zijn 0 gewonnen prijzen begint wel een grote mond te krijgen. Je zou natuurlijk ook kunnen redeneren dat het een tekortkoming van de trainer is als hij zijn spelers niet scherp aan een wedstrijd of training kan laten beginnen. Maar goed dat zou zelfkritiek zijn en dat past niet bij de heer Bosz.

Reacties

13 oktober 2017 om 11:16
0

Dezelfde trainer staat nu wel bovenaan in de Bundesliga.... Hij heeft er wel degelijk verstand van.

13 oktober 2017 om 11:20
0

Nu kun je dit nog roepen ja. Maar deze man wordt echt een toptrainer met een goed gevulde prijzenkast, neem dat maar van mij aan. Je hebt blijkbaar iets tegen Bosz, want gisteren deed je ook vreemde uitspraken over Bosz.

13 oktober 2017 om 11:24
0

Zelfkritiek past blijkbaar ook niet bij sommige Ajacieden ...

Ik zie de afgelopen dagen zoveel reacties van jou waarbij jij heel nadrukkelijk benoemde tekortkomingen buiten Ajax legt. Nu ook weer. Je zou eens niet elke zweem van kritiek op Ajax (waarvan in dit artikel helemaal niet duidelijk is of het wel over Ajax gaat) persoonlijk moeten opvatten, maar eens kijken wat je er van zou kunnen oppakken.

13 oktober 2017 om 11:32
0

Oei dat doet zo te zien zeer. Iedereen roept dat Nederland op voetbalgebied achterloopt bij het buitenland. Jij misschien ook wel. Geeft iemand die 100% recht van spreken heeft één van de verschillen aan dan is het natrappen.
Ook Koeman en spelers die naar het buitenland gaan geven dit aan.
Bij Feyenoord werd gezegd dat er geen topsport klimaat heerst. Overal hoor je het.
En i.p.v. dat dit gewaardeerd wordt, komt de Hollandse arrogantie weer om de hoek.
Zolang er gezegd wordt dat Manchester United met anti voetbal de EL finale wint, maar jijzelf al jaren zonder internationale prijs staat, mag je ook wel eens open staan voor kritiek van buiten af. En niet alleen de eigen supporters die alles afzeiken, maar o wee als een ander iets zegt.
En instelling is ozo belangrijk. Toen Feyenoord voor de wedstrijd tegen NAC aan het warmlopen was, werd er in mijn vak al gezegd: "dit wordt helemaal niks". Het was inderdaad heel opvallend zo inspiratie loos. En het kwam helaas nog uit ook.
Als de Hollandse school en sommige gaan nog verder met hun eigen school, niet meer werkt, omdat alleen oud spelers dit uit het verleden dit uitdragen dan moet je over durven stappen. Dat is geen kritiek op de "oudjes", maar tijden veranderen.

13 oktober 2017 om 11:47
0

Wat heb jij gepresteerd dan, dat jij wel denigrerend over bosz kunt praten? Die zogenaamde tekortkoming is blijkbaar niet aan de orde bij dortmund. Of nee, dat zal dan weer niet de verdienste zijn van bosz. Misschien minder de kop in het zand steken en wat objectiever zijn. Nederland en ajax zijn niet voor niets zo ver afgegleden.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

30 fans
Coach, 54 jaar

Borussia Dortmund

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
Roman BürkiKeeper00
Joo-Ho ParkVerdediger00
Marc BartraVerdediger00
Raphaël GuerreiroVerdediger00
Lukasz PiszczekVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Borussia Dortmund.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren