Bekijk in artikel
7 oktober 2017 om 00:34
0

Leuk dat Jong Ajax het zo goed doet. Het is goed dat onze jeugd meer tegenstand heeft, dan is de stap kleiner als ze in de Ere Divisie moeten aantreden.

Nu zie ik hier vaak tegenkomen dat mensen het competitie vervalsing vinden en al wat meer. Jammer dat mensen niet verder kijken. Jong Ajax speelt weinig met voetballers die in het 1e spelen buiten een paar die geregeld wat rouleren.

Als je in de Jupiler league speelt, en je hebt problemen met de jong teams, dan kan je net zo goed niet promoveren. De jonge teams zijn echt een stuk minder dan de Ere Div clubs, en als je daar dus niet van kan winnen, kan je het wel vergeten.

Zo zie je ook veel clubs die na het promoveren direct het jaar daarop alweer degraderen. Dus als je een kans wilt maken zal je moeten zorgen dat je een goede selectie hebt, en die zullen dan uiteindelijk wel bovenaan staat, zoals VVV vorig seizoen.

Het werkt ook 2 kanten op, door de jong teams die in de Jupiler league spelen wordt de tegenstand beter, waardoor het niveau ook omhoog gaat. Ik zie daar enkel een win-win in.

Ja soms zal het wat tegen zitten, maar dat gebeurt ook vaak met een scheids, het zij zo.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

441 fans
Middenvelder, 30 jaar

Jong Ajax


89 fans
Selectie
SpelersPositieW
DaniloAanvaller3319
P. SchuursVerdediger294
D. KotarskiDoelman300
R. GravenberchMiddenvelder272
T. BijleveldMiddenvelder262
N. LangMiddenvelder225
V. ČernýAanvaller2210
Voor de complete selectie: Clubpagina Jong Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren