Bekijk in artikel
21 april 2017 om 11:02
0

Zelfs gisteren tegen 10 man was Schalke alles behalve oppermachtig. Ook gisteren zag je toch duidelijk een kwaliteitsverschil en werd het vooral spannend omdat Ajax de bibbers had. Ajax ging naief voetballen en lieten Schalke eigenlijk de hele wedstrijd komen. Dan zorg je ervoor dat zo'n ploeg in de wedstrijd komt en dan worden ze door twee verdedigende fouten en een zeer domme rode kaart toch flink in het zadel geholpen.

Schalke had het dan ook zeker niet verdiend om de halve finale te halen. Ajax was de eerste wedstrijd oppermachtig en gisteren zag je toch wel hoe matig dit Schalke eigenlijk is. Ajax speelde namelijk erg slecht.

Verder is er al erg vaak over gediscussieerd, maar het is toch wederom Veltman die rare dingen doet als de druk hoog is. Die jongen is mentaal zo enorm zwak en als je dan ook niet zo'n geweldige speler bent, snap ik eigenlijk niet wat z'n meerwaarde nog is. Leuk dat hij mee kan komen in de Eredivisie, maar een club als Ajax hoort hoger te mikken en dan is Veltman toch meer een blok aan het been.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

14 fans
Verdediger, 31 jaar

Schalke 04

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren