Bekijk in artikel
21 april 2017 om 09:23
0

Nee, Schalke verdiende het niet. Het is ook duidelijk waarom ze het niet verdienden.
Allereerst is Ajax een hele matige tegenstander. Gisteren was weer duidelijk te zien dat ze de afgelopen tijd behoorlijk overschat werden, want het niveau was echt heel laag. Schalke heeft daar gedurende de wedstrijd veel te weinig van geprofiteerd. Een club met een beetje niveau had Ajax gisteren afgeslacht.

Daarbij was het spel van Schalke beter dan dat van Ajax, maar nog steeds dramatisch. En laten we eerlijk zijn: het is een regelrechte schande als je tegen tien man nog twee tegengoals krijgt. Kom op, Ajax was zó slecht! Nee, dan verdien je het niet. Niet dat Ajax helemaal terecht door is, en überhaupt kans heeft in de halve finales, maar er moet iemand door.

Reacties

21 april 2017 om 09:28
0

Ze hebben 1 van de halve finalisten al eens verslagen over 2 wedstrijden.

21 april 2017 om 09:36
0

Jij zit echt heel hard te hopen dat Ajax niet de 'nieuwe' laatste Nederlandse club wordt die een Europese prijs pakt he hahaha, de afgunst druipt er van af, maar ik vind het heerlijk. Meer van dit graag.

21 april 2017 om 09:55
0

Ben,

Dat maakt mij helemaal niets uit lol. Het zou zelfs goed zijn voor het Nederlands voetbal.
En afgunst? Feyenoord is mijn club in Nederland, maar bovenal ben ik Madridista. En Ajax stelt natuurlijk niks voor vergeleken met Real. Het mag niet eens in de schaduw staan. Dat is niet mijn drive.

Waar ik een hekel aan heb, is het continu overschatten van Ajax door fans en, bovenal, media. Het valt me op dat Ajacieden, meer dan andere supportersgroepen, de neiging hebben om te gaan zweven. Realisme is dan nauwelijks terug te zien. Ik vind dat ergerlijk, vooral omdat Ajax gewoon helemaal niet zo goed is als beweerd wordt.

21 april 2017 om 10:09
0

Nee natuurlijk mag Ajax niet in de schaduw staan bij real dat willen wij ook niet want dan zouden we ook een schuldenlast moeten gaan opbouwen van honderden miljoenen en dat willen wij bij Ajax niet , en ook wordt Ajax niet een ronde verder geholpen door de scheidsrechter , dus hou je afkeer van Ajax maar voor en wees blij met eindelijk een beetje succes voor het Nederlandse voetbal .

21 april 2017 om 10:27
0

Ook bij Ajax is men de laatste jaren behoorlijk realistisch en negatief geweest over het eigen voetbal, over de teleurstellende resultaten in Europa, en het ophemelen van eigen jeugd waarvan de meeste uiteindelijk niet in de top belanden. De meeste Ajax fans hadden je een jaar geleden hard uitgelachen als je het over de EL finale had. Maar, nu staan we in de halve finale, hebben we een aantal mooie wedstrijden gezien met goed spel (niet die van gister, die is op wilskracht gewonnen), en is de finale al te ruiken en zeker niet onrealistisch. Dan mogen de fans toch ook even zweven? Het is 20 jaar geleden voor Ajax, 20 jaar! Dan moet je je gewoon niet aanstellen, en het maar even slikken. Als je dan nog zo zuur doet, ben je gewoon een zuurpruim.

21 april 2017 om 10:45
0

Ben jij voor feyenoord ja? Haha was nog niemand opgevallen namelijk, die afgunst is een kersje op de taart van gisteren, heerlijk! Gelukkig maar dat jou clubje het zo goed doet in Europa!

21 april 2017 om 11:01
0

Jouw drive is je afkeer van Ajax en daarom heb je zo een slechte dag. Geniet lekker van Real dat schandalig geholpen is door de scheids en overeind wordt geholpen door de banken. Laat ons Ajacieden trots op onze club zijn na 20 jaar weer eens in een halve finale.

22 april 2017 om 12:08
0

+1 voor sloep01.

Uiteraard is Real groter maar gezien de geschiedenis, en aangezien jij daar ook deels op doelt, mag juist Ajax wel in de schaduw van Real staan. Wat zeg ik? Meer zelfs. Ajax heeft ooit Real eens zoek gespeeld in Bernabeu met een stel jochies op het veld. Maar dat weet je vast niet meer. Niet vaak is Real zo vernederd, en het was heerlijk. De meest arrogante, geliefde en gehate club van de wereld. Pats, boem. Vol in het gezicht gepoept door een stel jochies.

En ja, uiteraard is dit Ajax minder goed. Ajax is een voetbalclub. Eentje die ervoor zorgt dat Real haar sterrenverzameling eens in de zoveel tijd met wat grote namen bij kan vullen. Zonder Ajax geen Ibra, geen Maxwell, geen Sneijder, geen Robben, geen Litmanen, geen weet ik veel wat. Waarom noem ik dit rijtje eigenlijk op? Als je zegt dat Ajax niet in de schaduw van dergelijke grote clubs mag staan ben je of niet ouder dan 18, of je mist wat verstand.

21 april 2017 om 09:55
0

Jeetje wat een zure reactie na zo'n mooie avond voor het Nederlands voetbal. Wees toch eens blij, net als de rest van Nederland.
Dat jij door je haat jegens Ajax niet meer objectief naar een wedstrijd kan kijken is vrij duidelijk.

Erg jammer Fr4evah! Hopelijk kun je je straks in de halve finale weer ergeren aan het feit dat Ajax weer presteerd in Europa!

21 april 2017 om 09:55
0

In 2 wedstrijden 19 schoten op goal waarvan 4(en 2 met 10 man) doelpunten tegen een Bundesliga topclub die meer geld als beter spelers heeft dan jij. Dan ben je inderdaad een matige tegenstander als je dat voor elkaar kan krijgen. Vooral als je eigen team een van de meest onervaren uit deze hele Europese competitie is.

21 april 2017 om 10:01
0

Iniesta,

Een zogenaamde topclub die in het rechterrijtje staat. Waar lees ik dat stuk terug?

Schalke is allang niet meer de club die het ooit was. Je kunt voor hetzelfde geld HSV nog een topclub noemen. De rollen zijn omgedraaid in de Bundesliga en er is gewoon weinig kwaliteit in de selectie.

21 april 2017 om 10:10
0

Chelsea werd vorig jaar 10e, maar dat wil niet zeggen dat ze dan geen PL topclub zijn. Van de afgelopen 8 seizoenen is Schalke 4 keer 3e geworden en twee keer 4e. Dus ja, ik zie Schalke ook als een Bundesliga topclub.

21 april 2017 om 11:14
0

Je bent echt lachwekkend. Ajax met minder mogelijkheden qua kwaliteit, geld en breedte heeft dit Schalke over 2 wedstrijden overklast en dat is te danken aan Ajax beleid, voetbal en doorzettingsvermogen. Niet omdat ' Schalke niet de oude was ' of al die andere smoesjes.

Wel grappig dat je Ajax een matige tegenstander noemt aangezien deze matige tegenstander niet zo lang geleden 6-0 van Feyenoord kon winnen hahaha.

21 april 2017 om 12:54
0

Schalke is idd middenmoot, maar in een aanzienlijk sterkere competitie. Als je jezelf beter toont dan een middenmotor in een topcompetitie dan schurk je aan tegen de subtop in zo'n competitie en subtop in Europa is voorlopig ons doel. Het is onrealistisch om de top als doel te stellen, das war einmal ...

21 april 2017 om 14:28
0

Schalke is gewoon een duitse club in de kwartfinale vd EL. Van te voren door velen nog als een tegroot obstakel voor Ajax gezien. Schalke was zelf ook blij met de loting. Jij bent gewoon vervelend en gefrustreerd. Ze hebben drie keer de omzet van Ajax. Real 7 keer. Voetbal wordt verneukt door het geld. Laat ons nou lekker blij zijn voor Ajax en laat je negatieve geleuter achterwege

21 april 2017 om 10:10
0

Tja het is maar hoe je er naar kijkt he! Jij zegt dat Ajax gedurende laatste wedstrijden (let op meervoud) behoorlijk overschat werd omdat ze nu in een enkele wedstrijd (let op enkelvoud) slecht spelen. Jij kiest er dus voor om een mogelijk incident te gebruiken om een club naar beneden te praten in plaats van de enkele wedstrijd als incident te beschouwen waarin het gewoon niet lukte. Best bijzondere redenatie, maar als je Ajax liever naar beneden praat kan ik daar prima inkomen.

Ja nu weet ik wel dat jij het na zondag nogmaals ga aanhalen omdat Ajax zondag ongetwijfeld slecht voor de dag ga komen. Maar vergelijk voor het gemak even de spelschema's van de clubs voor je zoiets doet. Ajax speelt veel meer wedstrijden dan de andere clubs, dan is het niet raar als ze op dit moment na een zeer sterke reeks even vermoeid zijn.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

14 fans
Verdediger, 31 jaar

Schalke 04

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren