Bekijk in artikel
21 april 2017 om 09:19
0

Schalke was beter dan Ajax deze keer, maar hoort gewoon niet meer bij de Europese (sub) top. Als je tegen zo'n slecht spelend Ajax het niet af kunt maken dan ga je terecht niet door. En dat het geen kans was vind ik onzin. Viergever neemt een bal vrij aan in de 16 met het gezicht naar de goal. De manier waarop de bal uiteindelijk erin vliegt is wat gelukkig, maar om nou te zeggen dat het geen kans is, is flauwekul. Over twee wedstrijden is Ajax terecht door.

Reacties

21 april 2017 om 09:51
0

Vond Schalke ook gisteren helemaal niet beter. Dat neemt niet weg dat Duitse clubs iets beheersen wat wij niet doen: matig spelen, niet domineren maar toch een aantal goals maken door een enorm tempo en doelgerichtheid in de omschakeling. Doordat dan natuurlijk niet altijd alles lukt maakt dat het er bij tijd en wijle ook zelfs wat knullig uit kan zien.

21 april 2017 om 17:55
0

@ Falcao

Ja, maar het verschil in voetbal maakt ook het verschil in de beoordeling van wedstrijden tussen Duitse en Nederlandse voetbal fans. Als je de doorsnee Schalke fan gaat vertellen dat Ajax beter of gelijkwaardig was, zal je uitgelachen worden. Balbezit voetbal heeft in D niet de status zoals in Nederland.

22 april 2017 om 11:53
0

@ 123 bea 123

Zeker zit daar een verschil in. Maar daar is door de succesvolle op balbezit gerichte speelwijze van Bayern en het Duitse elftal in de laatste jaren en natuurlijk Barcelona voor mijn gevoel wel wat verandering in gekomen. Dortmund heeft inderdaad weer een andere insteek.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

14 fans
Verdediger, 31 jaar

Schalke 04

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren