Bekijk in artikel
10 maart 2017 om 12:44
0

Die FA is echt het mislukte broertje van alle andere bonden. Wat een amateurs zitten daar, zeg. Ongelofelijk.

Reacties

10 maart 2017 om 12:55
0

De camerabeelden tonen toch aan dat hij naar beneden kijkt voor hij op het hoofd van Ibrahimovic staat. Dan wek je sowieso al de indruk dat je bewust bent van de omgeving. De schorsing is gewoon terecht en had veel hoger kunnen zijn als hij het hoofd frontaal had geraakt. Het zou niet de eerste keer zijn dat een speler 'loses his cool'. De schorsing is gewoon terecht. Gezien de camerabeelden is het genoeg reden om een Mings voor 5 wedstrijden te schorsen.

10 maart 2017 om 13:04
0

Ik snap ook niet helemaal waarom Mings zo nodig precies over Zlatan heen moet gaan springen.

Het is ook niet alsof hij al aan het rennen was en niet meer kon stoppen. Hij valt, staat op, kan er aan twee kanten langs lopen maar hij maakt toch de keuze om op een hele gevaarlijke manier over een liggende speler heen te springen.

10 maart 2017 om 14:57
0

Omdat het de kortste weg naar de bal was. Neymar met Meunier, die gaat toch ook niet denken: Goh, laat ik er even netjes een halve meter omheen lopen.

10 maart 2017 om 15:03
0

En juist die denkwijze is totaal de verkeerde als je weet dat er een speler op de grond ligt. Of loop jij ook over het hoofd van een ander om eerder bij de bal te komen? Sorry hoor, maar ongeacht de belangen of frustratie komt het mij niet in het hoofd op om zo'n actie uit te voeren en al helemaal niet als ik me bewust ben van wat er op de grond gebeurt. Deze actie is gewoon niet goed te praten. Zelfs niet als het niet de intentie was. Hij keek naar de grond en zag wat er gebeurde, klaar.

10 maart 2017 om 15:14
0

Tja, als je het alleen maar vanuit gaat dat 'ie het bewust doet kan ik je verhaal wel begrijpen. Ik denk niet dat hij het bewust doet. Dat 'ie het in deze snelheid niet eens bewust zou kunnen doen. Dus mijn verhaal is totaal anders.

10 maart 2017 om 17:48
0

Dat is mijn punt niet. Het gaat erom dat hij naar beneden kijkt en zich dus bewust is van zijn omgeving. Dan maakt het niet meer uit of het zijn intentie is. Het hoofd is zeer kwetsbaar op dat soort momenten en is de situatie dus potentieel levensgevaarlijk.

Verder vergeet je dat Mings eerst opstond en daarna weer de sprint inzette. Op dat moment was er dus geen snelheid in zijn eigen spel waardoor hij de situatie met gemak had kunnen inschatten. Dus of het nou bewust of onbewust ging, de hele situatie spreekt niet in zijn voordeel.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Verdediger, 26 jaar

AFC Bournemouth

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren