Bekijk in artikel
10 maart 2017 om 12:42
0

Wat ik niet begrijp je zegt dat je niet expres op ze hoofd trapt, waarom ga je dan niet gelijk naar Zlatan toe om te kijken hoe het met hem gaat hij rent gewoondoor terwijl ie Zlatan bijna in coma schopt

Reacties

10 maart 2017 om 12:46
0

In coma schopt. Kom op zeg. Je suggereert dus maar even dat hij het expres deed. Hij schampte z'n hoofd, ging er niet vol op staan. Misschien voelde hij het niet eens direct aangezien er ook een harde zool tussen zit. Geen idee.

10 maart 2017 om 13:00
0

Je vergeet erbij te vermelden dat Zlatan zijn hoofd ook nog wat draaide om niet frontaal geraakt te worden. Als hij dat niet had gedaan, was hij waarschijnlijk wel vol op zijn hoofd geraakt. Verder merk je echt wel als je iemand raakt met de voetbalschoenen. Ze zijn niet van ijzer, maar gewoon van dun leer. Ook dat is dus geen excuus.

Verder gaat het hier niet eens zozeer meer om de intentie. Het is een potentieel levensgevaarlijke situatie en aan de hand van de camerabeelden is duidelijk dat Mings naar de grond kijkt. Die twee feiten zijn genoeg om een speler voor een langere tijd te schorsen naar mijn mening. De FA heeft hier gewoon goed gehandeld...

10 maart 2017 om 13:02
0

Gast wat er gebeurde was levensgevaarlijk misschien deed ie niet expres maar hij moet het gevoeld hebben dan ga je niet doorrennen dan stop je gelijk en kijk je hoe het met je collega gaat

10 maart 2017 om 13:07
0

Ik zie Mings, voordat hij op het hoofd stapt, nog snel naar Zlatan, die op de grond ligt, kijken. Vervolgens gaat zijn voet nog op het hoofd van Zlatan.
Hij moet Zlatan daar op grond hebben gezien, want hij staat (uiteindelijk letterlijk) er bovenop. Vervolgens, zoals hij zelf zegt, veranderd zijn voet niet van koers.
Dan weet ik voldoende hoor! Als hij namelijk zn voet van koers had veranderd, wat normaal is wanneer je iemand op de grond ziet liggen en jij erover heen moet sprinten, had hij m minder of zelfs niet geraakt..... Niets aan de hand.

Overigens, mag je Zlatan voor zn elleboog stoot bestraffen maar ook voor zn judoworp....

10 maart 2017 om 14:55
0

In slowmotion had ie daar misschien over na kunnen denken maar op de volle snelheid kan hij daar echt niet over nadenken. Hij komt in de kluts, hij veranderd z'n voetrichting niet of zo om hem te raken. Maakt verder ook geen echte trappende beweging, hij valt half. Dat wij 100x in slowmotion kunnen kijken is niet te vergelijken met die daadwerkelijle situatie. Iedereen praat elkaar maar na dat het bewust was maar heb het al tig keer bekeken en zie er weinig bewusts in. En alsof iemand zo ziek zou zijn om daadwerkelijk iemand in levensgevaar te brengen. Alsof Mings dacht: Goh, laat ik hem eens lekker op z'n hoofd gaan stampen. In een halve seconde.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Verdediger, 26 jaar

AFC Bournemouth

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren