Bekijk in artikel
21 oktober 2016 om 09:33
0

Dit is echt een geweldige keeper. Echte Kölsche jonge met de potentie om een absolute wereldtopper te worden. Heel erg constant in zijn prestaties en laat dit ook al jaren zien. Zou het jammer vinden als deze clubjongen weggaat. Low roept hem helaas niet op omdat hij niet Europees actief is. Dit hoeft echter geen rede zijn voor een vetrek, aangezien Koln volgend jaar hoogstwaarschijnlijk Europees gaat spelen (dit is niet alleen gebaseerd op de goede seizoensstart).

Reacties

21 oktober 2016 om 10:02
0

Wordt hij niet opgeroepen omdat hij niet Europees actief is of omdat zijn concurrenten toch wat beter zijn? Want zijn ploeggenoot Jonas Hector is wel een vaste klant bij Die Mannschaft, dus dit zal niet DE reden zijn.

21 oktober 2016 om 10:11
0

Noem 3 duitse linksbacks die europees actief zijn.. het is de zwakste positie alleen schmelzer kom ik op dus hector heeft veel geluk

21 oktober 2016 om 10:09
0

Dat is onzin, Horn wordt niet opgeroepen omdat de concurrentie gewoon te groot is. Adviseur geeft terecht aan dat Hector wel wordt opgeroepen, of de Dortmund spelers die toen in het rechter rijtje stonden in het laatste seizoen van Klopp, sterker nog, Marko Marin werd eens opgeroepen toen hij in de tweede Bundesliga speelde.

21 oktober 2016 om 10:35
0

Zo'n jonge speler kan toch beter bij Jong Duitsland keepen dan als 3e keeper meegaan met Duitsland. Zeker als er al zoveel goede keepers zijn uit Duitsland.

21 oktober 2016 om 10:51
0

Zeker, dat kan nu nog, echter is het van korte duur aangezien hij bijna 24 wordt en dan kan je dacht ik niet meer voor Jong Duitsland uitkomen.

21 oktober 2016 om 12:30
0

Timo Horn is een betere keeper dan Ter Stegen. Maar Low kiest wel vaker voor zijn 0oogappeltjes. Waarom Schmelzer, Castro of Hahn bijvoorbeeld nog nooit een kans hebben gekregen is me ook een raadsel.

21 oktober 2016 om 13:06
0

Voor Castro en Hahn is er gewoon te veel concurrentie. Schmelzer heeft zo belachelijk slecht gepresteerd bij het Duitse elftal dat ik hem voorlopig ook niet opgeroepen zie worden, dat neemt niet weg dat Hector ook geen topper is, maar hij heeft in aanloop naar het EK wel degelijk gespeeld. En Low kennende houdt hij gewoon heel erg van vastigheid.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

267 fans
Keeper, 33 jaar

Borussia Dortmund

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren