Bekijk in artikel
3 juli 2016 om 12:45
0

Rustig Gooners, deze is voor de toekomst.

Reacties

3 juli 2016 om 12:49
0

Zeg alsjeblieft dat je inderdaad, zoals ik hoop, sarcastisch bent

3 juli 2016 om 12:50
0

Ik dacht meer aan een commerciële aankoop, voor meer shirtverkoop daar in Japan.

3 juli 2016 om 13:14
0

Haha, welke flapdrol heeft ooit de onzin in de wereld gebracht dat transfersommen en salaris terug kunnen worden verdiend met shirtverkoop?

3 juli 2016 om 13:35
0

Ik denk dat je 't dan onderschat. Het is natuurlijk niet alleen shirts. Maar allerlei merchandise en ook algemene Arsenal merchandise die ineens tig keer over de kop gaat dan wat 't anders doet. En 't "merk" Arsenal is ineens ook een paar keer groter. Dus dat verdient zich terug over allerlei kanalen.

Die paar miljoen heb je zo terug verdient hoor. Zeker in die hype gevoelige landen als Japan.

Geen idee of dat hier ook zo is, maar er zijn genoeg voorbeelden in 't verleden geweest van Chinezen of Japanners die echt niet om hun voetbalkwaliteiten werden gehaald. Ik ken deze speler verder niet, dus geen idee wat 't idee hierachter is. Misschien heeft die wel gewoon talent + een merchandise bonus en dus een gokje waard.

3 juli 2016 om 14:00
0

Mwa, maar je moet het ook weer niet overschatten.

Park en Lee hebben door hun bekendheid in Z-Korea er destijds ook niet voor gezorgd dat Psv ineens extra miljoenen ging omzetten. Geldt ook voor Honda & Vvv natuurlijk.

Volgens mij is deze speler nou ook niet echt een hele grote in Japan. Zijn transfersom zou wel rond de 1 miljoen zijn geweest en salaris zou zo'n 400k (?) per jaar zijn. Lijkt me erg sterk dat deze speler ervoor gaat zorgen dat Japanners ineens Arsenal troep twv 2 miljoen euro gaan kopen. Als het echt zou werken had natuurlijk elke Europese club een Chinees, Japanner en Zuid-Koreaan rondhuppelen in de selectie.

3 juli 2016 om 14:16
0

Ik denk dat je de Aziatische markt heel erg onderschat. Er is natuurlijk een reden dat er tegenwoordig veel in Azie wordt getraind in de zomer. Het is niet alleen shirtverkoop, maar goodwill, naamsbekendheid en reputatie genereren ook heel veel geld.

3 juli 2016 om 14:16
0

Hij is 21 jaar en is rookie van het seizoen geweest.. Ik ken voor de rest niets over hem en om die reden bewaar ik mijn oordeel voor later.. Het heeft nu totaal geen nut om te zeggen of hij zal falen of slagen.. Dus het irriteert me ook dat mensen die hem niets eens kennen wel al een oordeel geven.

3 juli 2016 om 12:51
0

Daarom. Ik zet deze voorlopig in de categorie Ryo en Sanogo; we kunnen het proberen. Misschien wordt het nog een bruikbare speler zoals Joel, maar zeker niet direct voor de basis. Ik ga ervan uit dat Wenger zijn best blijft doen voor een topspits als Cavani, Higauin of Benzema.

3 juli 2016 om 13:03
0

Maar ryo was gewoon een tijdje goed..

3 juli 2016 om 13:18
0

Ryo heeft zeker wel wat laten zien, sanogo niet

3 juli 2016 om 13:23
0

Ik zeg of ontken toch niet dat Ryo niks heeft gepresteerd. Ik geef alleen aan dat zij ook gokjes waren. Net als Ajax bijvoorbeeld Sana kocht.

3 juli 2016 om 14:44
0

Heb je die jongen ooit zien spelen? Misschien is het wel een geweldenaar die in de buurt komt van Lionel Messi. het is heel makkelijk om een nieuwe speler uit een compleet ander continent waar niemand ooit beelden van ziet te beoordelen en te bestempelen.
Ik ken hem persoonlijk ook niet goed genoeg om te oordelen maar op basis van Youtube beelden kan ik zeker concluderen dat hij verschrikkelijk snel is, een uitstekende loopactie heeft en het belangrijkste misschien wel een neusje voor de goal.
Het moet uiteindelijk allemaal nog blijken maar onderschat Takuma zeker niet voordat hij een eerlijke kans heeft gehad.
En geen elk van de zogenaamde topspitsen Cavani, Higuain en Benzema hoef ik bij Arsenal te zien.
Cavani te duur in vergeleken met ze kwaliteit en prestaties en de kans datt PSG hem laat gaan na het vertrek van Zlatan is heel klein. Higuain technisch te zwak en mist vooral in grote wedstrijden te veel kansen. Benzema is technisch gezien de meeste ideale spits, maar onder Zidane nog steeds basis speler dus lijkt me sterk dat Real hem voor een zacht prijsje laat gaan.

3 juli 2016 om 13:06
0

Da's waar, er moet er nog iemand bij, nog een jaar Giroud kan ik gewoon niet aan.

3 juli 2016 om 13:22
0

Eens. Ik ken hem al sinds zijn 7e en moet zeggen dat ik verwacht dat hij er wel 3 in gaat leggen in een mogelijke oefenpot voor de prestigieuze Asian Sensation Lightning Cup tegen Kitchee FC.

3 juli 2016 om 14:54
0

Zoals sanogo ?

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Aanvaller, 24 jaar

Arsenal

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9767
3.Chelsea7224
5.Arsenal7022
Voor de complete stand: Premier League
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren