Bekijk in artikel
4 mei 2014 om 16:42
0

geweldige techniek heeft deze speler. Vindt hem nog steeds een geweldige speler voor Ajax voor in de toekomst.

Reacties

4 mei 2014 om 16:47
0

Die jongen past niet bij Ajax, omdat iedere speler bij Ajax in dienst van het elftal moet kunnen spelen. Een jongen als Assaidi moet je daar niet eens mee op willen zadelen. Die moet lekker in alle vrijheid zijn acties kunnen maken. Bij Ajax zou hij (te)veel instructies meekrijgen..

Verder hoef ik hem niet meer terug na zijn shirtdraag acties etc. Daar heeft hij geen punten mee gescoord.

4 mei 2014 om 16:50
0

@toekomst

De Boer wil ideale schoonzonen, die braaf hun taken uitvoeren en mee rondtikken. Alles om het collectief maar niet te verstoren. Eén of twee van zulke publieksspelers zoou wenselijk zijn. Met Kishna hebben we één zo'n creatieveling in onze gelederen. Nu op rechts nog zo'n speler proberen te halen !

4 mei 2014 om 16:54
0

Als de Boer zo redeneert dan heeft hij niks te zoeken in Barcelona.

4 mei 2014 om 17:12
0

Iedereen moet in dienst spelen van het elftal? Ajax mist nu Amsterdamse bluf. Er moeten meer Amsterdammers in het team en minder scandinaviers. Ajax moet weer onverwinnelijkheid uitstralen. Daarom vond ik de interview met aanvoerder Nouri geweldig toen hij zei waarom ze de future cup zouden gaan winnen. Wij winnen want... Wij zijn Ajax, Wij zijn de de Beste!!!!

4 mei 2014 om 17:15
0

Hoezo niet, Barcelona bestaat alleen maar uit de lievelingetjes van de klas. Als je je mond opentrekt of je het nachtleven opzoekt ben je weg zoals Ibrahimovic, Ronaldinho, Eto'o etc, etc.
Er mist juist gif in de ploeg van Barca en iemand die niet vies is van het vuile werk opknappen en zijn teamgenoten eens de waarheid zegt a la Gatusso. Ik dacht eigenlijk dat Mascherano zo'n type was maar die is ook helemaal verzacht daar.

4 mei 2014 om 17:19
0

Dit soort voetballers is Ajax juist groot mee geworden. Jongens die wat extra's brengen en op individuele klasse een mannetje voorbij kunnen.

4 mei 2014 om 17:19
0

Met je eens, frivoliteit is compleet zoek.

4 mei 2014 om 17:25
0

Dat is natuurlijk ook een proces waar een startende trainer doorheen moet. De Boer wil graag zoveel mogelijk zekerheid inbouwen, maar moet die zekerheid ook eens durven loslaten en bepaalde jongens, zoals een Kishna, meer vrijheid geven. Ik denk dat De Boer hier later in zijn loopbaan beter mee op leert te gaan en in gaat zien dat het geven van vrijheid aan bepaalde spelers juist positief is, maar tot nu wil hij graag zoveel mogelijk in eigen hand houden/zekerheid inbouwen in zijn teams. Zowel qua karakters in de groep als qua vrijheid in de speelstijl..

Ik denk dat als De Boer langer blijft hij hier vanzelf losser in wordt naarmate gasten als Cerny, Nouri en Kishna meer door gaan breken. De echte spelers met natuurlijke/pure klasse.

4 mei 2014 om 16:47
0

Dan had Ajax 2 jaar geleden sneller moeten toehappen.

Nu is het te laat !! Helaas...

4 mei 2014 om 17:18
0

Dat deden ze,alleen vond hij 7 ton een hongerloon

Laatste discussies Bekijk in het artikel

114 fans
Aanvaller, 30 jaar

Stoke City

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
J. AllenMiddenvelder466
J. ButlandDoelman450
B. AfobeAanvaller458
J. McCleanMiddenvelder423
T. InceMiddenvelder386
B. Martins IndiVerdediger371
R. ShawcrossVerdediger361
Voor de complete selectie: Clubpagina Stoke City.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Stoke City.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren