Bekijk in artikel
2 april 2013 om 20:46
0

Een mooie dag in de Nederlandse voetbal geschiedenis. Clubs zonder geld hebben niks te zoeken in het betaalde voetbal. Er zijn niet voor niets regels opgesteld, waaraan clubs moeten voldoen. Terecht dat er weer een club verdwijnt. Het is triest voor de supporters, maar het is beter zo. Al zou Veendam nu zijn gered, volgend seizoen werd het weer het zelfde liedje. Je kan als club niet blijven sukkelen om je hoofd boven water te houden. Mooi dat Veendam eindelijk wordt opgedoekt.

Reacties

2 april 2013 om 23:45
0

Mooie dag in de voetbal geschiedenis als er een club omvalt? Dit is wederom een trieste dag in de geschiedenis van het voetbal!

Vandaag de dag gaan er ontzettend veel bedrijven failliet. De Knvb had daar op in kunnen springen door belachelijk hoge eisen te versoepelen, wat ze nu pas willen doen. Dat de Knvb het zo ver heeft laten komen is in mijn ogen diep triest. Het is misschien nog wel triester dat mensen die zich voetbalsupporter durven noemen, blij zijn met dit faillissement ...

4 april 2013 om 01:07
0

Voor wat mij betreft mag FC Emmen ook verdwijnen. Deze nietszeggende club zonder uitstraling loopt ook al jaren elk dubbeltje om te draaien. De eisen van de Knvb zijn er niet voor niets. Als de clubs daar niet aan kunnen voldoen, dan moeten zij ophouden te bestaan. Simpel zat... Ik zie liever minder clubs met meer uitstraling en geld, dan clubs die hun hoofd nauwelijks boven water kunnen houden. Bij de meeste van deze jupiler clubs ziet het stadion er ook niet uit, dat kan gewoon niet meer in deze tijd.

Dit is het tijdperk van clubs als Chelsea, Psg, Anzhi, Man City etc... Wat is er nou mooier om zulke elftallen vol met sterren aan het werk te zien. Het je ziet zelf dat het ook loont; Chelsea wint de CL, Man City wordt kampioen, PSG wordt waarschijnlijk kampioen en Anzhi is nu een kampioens kandidaat geworden.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

Pablo Montana
Geplaatst op 2 april 2013 om 20:46

Veendam verdwijnt na 59 jaar definitief uit het profvoetbal

Dinsdag, 2 april 2013

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

SC Veendam


77 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SC Veendam.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren