Bekijk in artikel
2 april 2013 om 16:01
0

Tranen met tuiten, oneerlijk, schande, Knvb mafia, je leest niet anders. Het zit diep, het zit heel diep, de boosheid is groot, je leest het forum, zoveel onbegrip, zoveel reacties, allemaal hetzelfde. Dit is gewoon een mafia streek van de Knvb, gewoon bedoeld om de club kapot te maken! Ik leeft mee, ik leef erg mee, ik vind het jammer, verloren, zo voelen de meeste zich.

Je leest verder, een Hart van Nederland uitzending, een SMS actie, niets heeft mogen helpen, ze blijven erbij, de Knvb is gewoon mafia!

En dan zie je het, een MVV forum, een MVV topic, 600 reacties, geen enkele over het medeleven over Veendam, neen, alleen maar hun 6 punten, hun 6 punten wat verloren gaan, niemand boeit Veendam iets, niemand boeit die hele club iets, schijnheilig in het nieuws, en op het forum verkondigen dat het alleen om de 6 punten gaat, zou me niet verbazen als ze ook 20000 euro wisten te verzamelen om Veendam failliet te laten gaan zodat ze 6 punten extra kregen tegenover de concurrent.

Voor de veendam supporters, punten boeien mij niets, een club, een mooie club, een club met geschiedenis weg, jammer, zeer jammer. Sterkte voor iedereen die Veendam een warm hart toedraagt, veel sterkte!

Reacties

2 april 2013 om 16:26
0

Heb jij niks anders te doen dan op MVV af te geven Calimero ???

2 april 2013 om 16:38
0

Als er schijnheilig in de media beweert word dat ze veendam willen redden, en je dan kijkt die personen die op tv geweest zijn waarin ze letterlijk op het forum zeggen niets met Veendam te hebben maar het voor de 6 punten van MVV doen, dan geef ik af op MVV ja. Ben dan een held en zeg we doen het voor de punten want wij willen kampioen worden, als het een andere club geweest was waar wij geen punten door hadden verloren hadden we niets gedaan, want dat is een feit.

2 april 2013 om 16:40
0

En Calimero? Laatste keer dat ik gekeken heb is Fortuna nog altijd een grotere club dan Mvv, vorig seizoen toen er kans was op de 9e plek en play offs zaten er toch 10000 man op de tribune, een aantal die MVV geen enkele wedstrijd gehaald heeft dat seizoen terwijl ze er toch stukken beter voorstaan elk seizoen.

2 april 2013 om 16:47
0

Kijk eens na de gemiddelde toeschouwers de laatste 10 jaar , en kom dan eens terug !!! Jullie staan al 10 jaar ieder seizoen minstens 10 punten onder ons.

2 april 2013 om 16:49
0

Omdat we al 10 seizoenen sportief niets in te brengen hebben, daarbij hebben wij niet een gemeente die ons even wat miljoenen geeft. Maak jullie daar maar meer druk om dan die 6 punten, als Brussel beslist dat het ongeoorloofde staatssteun is dan kunnen jullie een inzamelingsactie houden voor het voortbestaan van MVV ipv. 6 punten.

2 april 2013 om 16:56
0

Logisch dat MVV geen 10.000 bezoekers haalt als er maar 9200 in het stadion kunnen Sherlock.

2 april 2013 om 17:09
0

Joh waarom moet je nu weer MVV erbij betrekken zielig figuurtje?

Je vergeet er wel bij te zeggen dat ook MVV supporters een inzamelings actie hebben gehouden, er zijn ook zat fans die jullie toen wat gegeven hebben(tof).

De reden waarom gemeente jullie niet wilt helpen is terecht, jullie hebben al jarenlang wanbeleid, zit geen hond op de tribune, en sportief is het bijna elk seizoen een drama.

En in wat is Fortuna groter dan? Enige wat jullie hebben is een groter stadion.. en een bezettingsgraad van niks, mag je blij zijn met dat stadion haha!

Mijn medeleven aan de Veendam supporters! Tripje naar Veendam was altijd gezellig.

2 april 2013 om 17:40
0

Donderdag, 3 februari 2005 om 09:32

Fortuna Sittard krijgt steun van de gemeente, maar het is nog maar de vraag of de Limburgse club daarmee financieel gered is.

De raad stemde in met het voorstel om het bestemmingsplan rond het stadion te wijzigen. Fortuna heeft nu de mogelijkheid om winkels rond het stadion te laten bouwen, waarmee op lange termijn tien miljoen euro verdiend zou moeten worden.

2 april 2013 om 18:06
0

Een topic dat heet "gevolgen faillissement Veendam", dat gaat inderdaad vooral over de gevolgen voor onze club, gek he?

Dat topic heeft inderdaad 600 reacties waarvan 580 geplaatst gedurende de laatste weken, niet raar dat het daarin niet alleen gaat over een faillissement dat vandaag pas zekerheid is geworden.

Maar goed dit soort achterbakse reacties zijn we gewend van fortuna fans, het is zo jammer dat jullie het niet kunnen laten, want het omlaag praten van clubs om jullie heen en de "goed weer" propaganda op jullie eigen site heeft een mooie club als fortuna helemaal niet nodig.

2 april 2013 om 23:38
0

Die gozer uit Sittard is wel heel erg gefrustreerd als het om MVV gaat zeg. Natuurlijk zijn die gasten er ziek van, 6 punten weg omdat Veendam de boel niet op orde heeft en ze in Zeist niet nadenken. Ik zou er ook doodziek van zijn, het blijft immers sport. Jammer voor Veendam maar het leven gaat verder,

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

ForzaSittard
Geplaatst op 2 april 2013 om 16:01

Veendam verdwijnt na 59 jaar definitief uit het profvoetbal

Dinsdag, 2 april 2013

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

SC Veendam


77 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SC Veendam.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren