Bekijk in artikel
2 april 2013 om 15:54
0

Het blijft wel competitievervalsing dat verschillende clubs nu punten in mindering gaan krijgen. De knvb zou garant moeten staan voor het feit dat Veendam dit voetbalseizoen gewoon uit zou moeten kunnen spelen.

Reacties

2 april 2013 om 16:09
0

Waarom is het competitievervalsing? De clubs die nog een wedstrijd tegen Veendam te goed hebben dit seizoen spelen gewoon minder wedstrijden en verliezen daarmee de kans op nog eens drie extra punten.

Je kunt ook niet van de Knvb verwachten dat ze eventjes voor een paar ton garant kunnen staan voor één van de clubs. Dat zou nog een veel grotere competitievervalsing zijn...

2 april 2013 om 16:52
0

Hoezo competitievervalsing? Omdat MVV 6 punten had gehaald tegen Veendam hebben ze plots in andere wedstrijden minder hun best gedaan? Nee het is heel vervelend, maar het is zeker geen vervalsing.

2 april 2013 om 17:46
0

Natuurlijk wel, je hebt als club je best gedaan voor die 6 punten, dat heeft niets met andere wedstrijden te maken. Je staat er nu op een bepaalde manier voor als club zijnde en met dat perspectief ga je het vervolg van de competitie in. En dan gaat er een club failliet en plots moet je 6 punten inleveren? Dat kan toch niet...?
Daar andere clubs punten verloren hebben tegen de betreffende club(s) komen zij er ineens weer beter voor te staan, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. En ik vind inderdaad dat de knvb hier garant voor moet staan. Hoe ze dat doen is niet mijn zorg, als ze het maar doen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

Kalou2005
Geplaatst op 2 april 2013 om 15:54

Veendam verdwijnt na 59 jaar definitief uit het profvoetbal

Dinsdag, 2 april 2013

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

SC Veendam


77 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SC Veendam.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren