Bekijk in artikel
2 april 2013 om 15:47
0

Het is hard maar deze club voegt toch niets toe.

Dan hoor ik De Lange Leegte en de nostalgie die er vanaf druipt maar daar koop je niets voor. Voetbalsupporters willen grote stadions met faciliteiten. Natuurlijk kan ik ook gaan roepen van ohh dat het zo jammer is dat zo'n prachtige club verdwijnt. Maar helaas moet ik eerlijk zijn en zeggen dat Veendam niets toevoegt.

Beter dat dit soort clubs ten onder gaan zodat er ruimte komt voor een kleiner competitie met gezondere clubs waar wel markt voor is. De jupiler league moet terug naar 16 clubs ofzo. Bij dit soort clubs is het dweilen met de kraan open.

Reacties

2 april 2013 om 15:50
0

Ja want als er 16 clubs zijn is het opeens wel mogelijk om allemaal de broek op te houden met minimale inkomsten en verplichte maximale uitgaven.

2 april 2013 om 15:54
0

'voetbalsupporters willen grote stadions met faciliteiten.'

Wat is dit nou weer voor onzin, voetbalsupporters willen dat hun club het zo goed mogelijk doet, niet dat ze in een dik stadion spelen. In het Kras Stadion van FC Volendam heb je ook geen verwarmde stoeltjes, een dak boven je hoofd of een capaciteit van 50 000 man, en toch kom ik er graag. Waarom? Omdat ik voor de club kom en het voetbal kom, niet voor een stadion. Voetbalsupporters houden van hun club, maakt niet uit of ze zeventiende of eerste staan.

En over dweilen gesproken, jij bent er één.

2 april 2013 om 16:03
0

Dan moet ik je helaas wakker schudden want de gemiddelde voetbalfan komt niet voor de club vooruit te schreeuwen. Die komen voor een leuk avondje voetbal kijken.

Misschien begrijp je het als ik een voorbeeld geef:

Een man neemt zijn familie, kinderen, grootmoeder etc niet mee naar een wedstrijd waar het stadion bijna uit elkaar valt. Nee ze willen een leuke avond voor het gezin en niet in de kou staan bibberen. Entertainment is het toverwoord.

Een kleinere competitie zorgt ervoor dat het geld wat normaal in 20 delen werd gesneden naar 16 delen gaat. Een beetje logisch redeneren kom je al heel ver mee.

2 april 2013 om 16:09
0

In dat geval zal ik het kort houden, jij en ik verschillen ontzettend van mening als het om de betekenis van het woord voetbalfan gaat.

2 april 2013 om 16:13
0

Ik ben een voetbalfan in goede en in slechte tijden maar zo is het overgrote deel absoluut niet. Of zou jij ook in de Alkmaarderhout met die flappertjes zitten klappen ?

Daarnaast lees ik dat Veendam in 98 heeft gerenoveerd. Maar het is 15 jaar later. Er zat ook geen shot in.

2 april 2013 om 16:15
0

Dus jij denkt dat 11 ongezonde Jupiler League clubs geholpen kunnen worden door een beetje meer media-inkomsten die vrijkomen door het wegvallen van 4 clubs. Volgens mij zijn de financiële gaten groter dan jouw logisch redeneren kan dichten.

2 april 2013 om 16:33
0

Alle kleine beetjes helpen. Als er problemen zijn dan is het eerste wat je doet de competitie verkleinen. Als de problemen in de toekomst gaan verergeren dan moeten ze kijken of er structureel iets verandert kan worden.

Maar er zijn genoeg jupiler clubs die hun huishouding wel op orde hebben. Dit voorbeeld moeten de anderen gewoon volgen.

Je moet juist trots zijn dat alles financieel op orde moet zijn. Of wil je zoals in Italie alle clubs in het rood en een land in de crisis.

2 april 2013 om 17:56
0

Jij hebt er duidelijk weinig kaas van gegeten. De gemiddelde voetbal 'fan' komt helemaal niet naar het stadion, die zit lekker knus op de bank Eredivisie Live te kijken. De gemiddelde voetbal supporter daarentegen zit in het stadion in voor en tegenspoed, ongeacht welk ''stadion''. En schreeuwt zijn club wel degelijk naar voren. Je voorbeeld raakt werkelijk kant noch wal...

2 april 2013 om 16:28
0

Ik zit liever in een klein, kuns stadionnetje, dicht op het veld dan in zo'n grote lelijke ovaal, waar je niks van het spel ziet.

En als Veendam niks meer toevoegt.. wat voegt de rest van de Jupiler League toe? Kan je gelijk alles afschaffen.

2 april 2013 om 16:35
0

Op grotere schaal laten Twente en Groningen zien hoe moet met hun geweldige stadia.
Clubs zijn medeverantwoordelijk in hoezeer het voetbal leeft in hun stad.

Je kunt moeilijk jaar in en uit een plek in de middenmoot behalen en verwachten dat supporters elk jaar naar hetzelfde liedje komen kijken.

2 april 2013 om 17:21
0

Ja, onze geweldige businesstribune waar alle beklede stoeltjes ongebruikt staan. Die altijd halfleeg is.

En zelfs zou FC Groningen elk jaar in de middenmoot eindigen. Ik blijf mijn club steunen, ik blijf naar het stadion gaan. Ik heb daar best wat geld voor over, want ik geniet er van.

2 april 2013 om 16:54
0

Voetbal supporters willen helemaal geen goede facaliteiten. Glory Hunters willen dat. Voetbal supporters staan in goede en in slechte tijden, bij weer of geen weer bij min -4 of +4 bij hun club. Hieruit blijkt wel dat jij geen voetbal supporter bent maar het leuk vindt om n potje op tv te kijken en nu voor Ajax bent maar mocht Vitesse kampioen worden snel voor Vitesse wordt en dan ook nog voor de tv zingt Vitesse till I die. Voetbal supporters willen de Kuip houden en niet naar een nieuw stadion.

2 april 2013 om 17:19
0

Maar voetbalsupporters willen ook het beste voor hun club. Als Feyenoord met een nieuwe Kuip een beter toekomstperspectief heeft, zullen de meeste supporters voor een nieuwe Kuip gaan.

Natuurlijk is het dan doodzonde dat de Kuip verloren gaat, maar een club moet natuurlijk wel met de toekomst meegaan.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

HetKenmerk
Geplaatst op 2 april 2013 om 15:47

Veendam verdwijnt na 59 jaar definitief uit het profvoetbal

Dinsdag, 2 april 2013

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

SC Veendam


77 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SC Veendam.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren