Bekijk in artikel
25 maart 2013 om 22:32
0

Ik heb een aantal stukken van je gelezen en ik vind dit duidelijk het beste stuk van jou tot nu toe. Een stuk beter dan de vorigen.

Ten eerste omdat het stuk veel makkelijk weg leest. Dat komt mede omdat je grammatica beter is, je een betere woordkeuze hebt gemaakt en de alinea's wat beter in elkaar zitten.

Ten tweede omdat het actueel is, maar zeker niet uitgekauwd. Het is interessant om te lezen wat andere hier van vinden, aangezien ik hier ook zo mijn mening over heb.

Ik ben het dan ook grotendeels met je eens. Je gaat echter veel te ver in mijn ogen met het afnemen van populariteit. Voetbal zal sport nummer 1 blijven in Nederland. Bovendien gaan veel kinderen op voetbal als ze profvoetbal zien, wat hetzelfde blijft. Echter is de Knvb wel raar bezig. Het kaartensysteem met schorsingen loopt al niet gelijk met de rest van Europa, evenals scheidsrechtersrichtlijnen en nu dit weer. De eerste twee hebben er niet voor gezorgd dat er significant rustiger gespeeld wordt, dus ik denk ook niet dat het nu het geval zal zijn. Bovendien maakt het voor keeperstalent en de aanvallende posities erg weinig uit gok ik. Talent zal echt wel blijven doorstromen. Ik denk zeker niet dat het funest is voor onze competitie en talent, bovendien is het maar een experiment.

Echter zal het wel weer moeilijk worden om dit te handhaven. Zoals je terecht aangeeft moet je grenzen trekken. Dan moet er wel consequent gefloten worden. Nu zijn er dingen die als flauw worden gezien, terwijl het echt gele kaarten zijn en vice versa. Trek één lijn en houdt je hier aan, dan bereik je in mijn ogen pas wat.

Zoals ik al aangeef drijf je het iets te ver door. Je bent enthousiast en bovendien als voetballer waarschijnlijk een beetje geïrriteerd, wat overigens volledig begrijpelijk is. Ik geef je 4 sterren, maar het scheelt niet veel!

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Southampton

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Burnley 40-18
16.Southampton36-17
18.Cardiff City31-35
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
S. LongAanvaller223
D. IngsAanvaller217
A. GunnDoelman90
M. ObafemiAanvaller61
A. McCarthyDoelman250
J. BednarekVerdediger210
R. BertrandVerdediger201
Voor de complete selectie: Clubpagina Southampton.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren