Bekijk in artikel
14 september 2012 om 20:52
0

Roze schoenen onder geel groen zijn gewoon geen gezicht.
Zwart zou het mooiste zijn en anders geel of groen.
Het mooiste is gewoon qua eenheid als het hele team met de zelfde schoenen speelt.
Ik zou die kledings keuze dan desnoods maar vooraf vast leggen als dat duidelijker is.
Ook bij Vitesse NAC of Roda is roze geen gezicht. In dat geval zou ook zwart of anders geel het beste zijn. Bij ajax of twente of feyenoord zou ook zwart of anders misschien nog wit of rood nog kunnen.
Maar ook dan zou ik roze nog lelijk vinden. Bij Parlemo of Juve is het een ander verhaal aangezien daar de shirts ook roze zijn. Ik vind trouwens al die verschillende kleuren schoenen in een team sowieso erg lelijk staan. Het gaat ook niet om individuele neigingen om je zelf te profileren in kleding " vrijheid " maar
om een mooi uniforme eenheid die het team uitstraalt. Ook de keuren paars geel een goud vind ik naast roze ook heel lelijk, ga daar gewoon lekker op hardlopen in het park.
Ik moet trouwens zeggen dat de kleur roze wel degelijk een homo uitstraling heeft, niet alleen in de jaren 50 maar ook nog in de jaren 80 toen ik zelf voetbalde. Ik had het toen echt niet in mijn hoofd moeten halen om met roze kicks te veschijnen al waren die er toen nog helemaal niet.
Maar iemand die dat deed zou wel iederewedstrijd in de kleedkamer voor homo zijn uitgemaakt en uitgelachen onder de douche. Trouwens er is maar een land waar roze voor mannen echt toegstaan is en ook staat en dat is Italie. De leider in de Giro draagt daar geen gele trui maar een roze. Bij heel gebruinde mediterane mannen staan die blauw-groene pastel kleurtjes en ook roze en paars ook veel beter dan bij onze bleke noordelingen ben ik van mening. Zij kunnen dat veel beter hebben.
Alleen bij PSV die met hun rood witte streepjes shirt dat in de verte ook naar roze neigt staan nog roze schoentjes. Maar PSV is ook een beetje een homo club haha.

Reacties

14 september 2012 om 21:02
0

Wat een lang betoog om tenslotte in je laatste zin je echte gezicht te tonen : dat van een ziekelijk gefrustreerd pubertje........

On : Standbeeld voor Steijn , eindelijk iemand die er eens wat van zegt.
(ongeacht waar een speler speelt rubentje.)

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren