Bekijk in artikel
14 september 2012 om 17:46
0

Afhankelijk van de redenering die steijn achter zijn besluit heeft zitten, lijkt het mij op basis van de tekst absurdo m het te verbieden.

Echter: roze met groen en geel is zo afzichtelijk dat je je afvraagt wat spelers bezielt om ze aan te trekken. In een maatschappij waar iedereen zo mode bewust is, is dit wel apart.

Als werknemer van welk bedrijf dan ook, moet je je houden aan de kledingvoorschriften die door die baas zijn opgesteld. Moet je een pak aan, dan heb je daar nette schoenen bij, mag het casual dan doe je dat, maar weinig kans dat je dan in knalroze of felgele/groene gympen op je werk verschijnt. Je vertegenwoordigd tenslotte nog steeds je bedrijf.

Wanneer flitsende schoenen worden getolereerd, maar geen afbreuk doen aan de clubkleuren (waarmee een speler zijn club vertegenwoordigd) kan dat, maar sommige combinaties werken niet en roze is er daar een van, tenzij je net als juve een roze uittenue hebt, zou er geen probleem zijn, natuurlijk.

Maar wees nou eerlijk als de meeste van ons gaan stappen of naar een dinertje, om onszelf te verkopen, doen we ook geen roze schoenen aan, eerder zwart. de heren dan tenminste.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren