Bekijk in artikel
14 september 2012 om 17:45
0

Ik verbaas mij over de meeste mensen die hier reageren, ik heb het sterk idee dat het meerendeel nog op de basisschool zit en nog nooit voor een werkgever hebben gewerkt. De jeugd denkt tegenwoordig maar dat voetballers alles mogen en dat alles maar normaal is wat die doen.

Realiteit is dat wanneer je bij een advocaten kantoor werkt en je op bezoek gaat bij een klant je ook gekleed gaat volgens bepaalde regels, dan ga je ook niet met roze schoenen lopen ook al wil je dat wel. Je presenteert je bedrijf naar buiten toe en dan ga je niet voor aap lopen. Steijn (leidende functie) wilt niet hebben dat een speler roze schoenen draagt, dus dan heeft Kevin Visser helemaal niks te willen en moet die gewoon gehoorzamen. Dan kan iedereen wel gaan roepen dat hij het een schande is en dat Kevin Visser gewoon moet kunnen dragen wat hij wilt, maar een voetbalclub is net als een bank gewoon een bedrijf waar werknemers onder contract staan.

Ik vind zelfs dat voetbalclubs voortaan gewoon contractueel vast moeten leggen wat voor kleur schoenen er toegestaan zijn om te dragen. Dat is niet meer dan normaal voor een bedrijf.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren