Bekijk in artikel
14 september 2012 om 16:31
0

Mijn zoontje van 4 heeft al minstens twee jaar een favoriete kleur: roze. Daar heeft uiteraard niets te maken met liefde (voor meisjes of jongens), genegenheid of wat dan ook. Hij vindt het gewoon mooi, prima toch? Zijn eerste fietsje was dan ook gewoon roze.

Stel je voor dat mijn zoontje over tien of twintig jaar nog steeds dezelfde mening heeft, is hij dan meteen homo? (van mij mag het, maar dat is het issue niet) Is het dan verkeerd, terwijl het nu goed is?

Maurice Steijn, je bent een absolute schande voor de mensheid als je een speler een bepaalde voorkeur ontzegt. Ik mag hopen dat je een keer ontslagen wordt omdat je geen baard draagt, geen lang haar hebt, je tattoo op de verkeerde plaats hebt, een groene auto hebt (terwijl de voorzitter blauw toch echt mooier vindt), een vijver in je tuin hebt, of graag naar detectives kijkt.

Reacties

14 september 2012 om 16:48
0

Ja prima maar sommige voetballer worden gewoon dik betaald om keihard te werken en het is wel vaker duidelijk dat spelers met zulke schoenen soms drukker bezig zijn met hun uiterlijk dan met presteren.
Je vergelijking met een kind van 4 wat de hele wereld moet ontdekken vind ik iets anders dan een team belang waar grof geld betaald word om te presteren en om iets uit te stralen naar de tegenstander (iets wat bij de cultuur/club Ado past) en ja ik vind dat je daar principes in mag hebben en bepaalde eisen kan stellen want de voetbalwereld mag nog een beetje de ouderwetse mannen wereld blijven waarin het niet erg is om een beetje taboe te hebben en we niet compleet doorgeslagen zijn in de emancipatie! Dat die gelikte Eredivisie live commentatoren de mensen graag iets anders aanpraten doe ik niet aan mee.
Heeft niks met recht en discriminatie ofzo te maken dat vind ik zo doorgeslagen gedachte en veel te ver gezocht soms moet je het gewoon beetje back to de basic houden.

En noem mij maar ziek maar mijn zoontje krijgt echt geen roze fiets :P

14 september 2012 om 17:08
0

Ga jij maar praten met C. Ronaldo. Die vent traint harder dan de meeste voetballers, maar besteedt ook ontzettend veel aandacht aan zijn uiterlijk. Kan me herinneren dat ie op het EK in de rust zijn haar liet veranderen, maar was wel veruit de beste man aan kant van Portugal.

14 september 2012 om 17:11
0

En als jij sportmerk X gewoon mooi vindt, en dat is toevallig een super kinky merk, mag je het dan niet dragen omdat iemand anders dan zou kunnen denken dat je alleen maar daarmee bezig bent? We schieten echt veel te ver door. Allemaal eenheidsworsten op zwarte schoenen, omdat de trainer dat zo wil? What's next? Iedereen een kale kop, of verplichte bakkebaarden?

Overigens, fcknudde: we zijn het inhoudelijk misschien niet eens, maar je hebt wel een mooie en eerlijke manier van discussiëren.

14 september 2012 om 18:06
0

feye88, C Ronaldo is een extreem uiterst voorbeeld ik heb het over type spelers als deze in kwestie en bij mijn FC bijv Enervoldsen van die mannetjes die ze direct om de voeten doen zonder iets te laten zien.
Het is bedoeld als jezelf naast je prestaties een beetje te onderscheiden door unieke kleuren te dragen en in mijn ogen gaat het van kwaad tot erger.
@arveajax jij stelt wats next: kale koppen,bakkerbaarden...
Ik zeg whats next een rokje voor man of the match of een glitters in de haren en kleren..in mijn ogen slaat het juist veel te ver door die kant op..maar goed er zit het grote geld/sponsors achter en wij mensen massa doen er aan mee en ik val misschien buiten die grote catogarie maar ik ga er in mee tot een bepaalde hoogte en nee dan hoeft zeker niet alles zo degelijk en oudbollig als vroeger te zijn maar hoop dat het niet nog verder die kant op gaat waar het nu op gaat.

En idd het is altijd fijn op een normale/respectvolle manier te discuseren ook al ben je het totaal niet met elkaar eens op dit punt

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren