Bekijk in artikel
14 september 2012 om 15:53
0

Dit is zo belachelijk.

Roze wordt meteen als vrouwen kleur gezien en als iets wat bij ballet hoort.

Ik zelf ben ook niet zo van roze schoenen, althans, niet dat ik ze zelf draag. Maar van mij mag iedereen dragen wat hij wilt, zolang ze maar presteren.

Ik zelf heb altijd dezelfde soort schoenen (predators & Ctr360, altijd minimaal 2 paar schoenen, is handig) en als ik nieuwe nodig heb koop ik gewoon van deze 2 lijnen een nieuwe schoen.
Meestal ga ik voor de meest zwarte als het mogelijk is, maar als er niets anders is dan moet je ook maar andere schoenen. Zo heb ik nu bijvoorbeeld blauwe predators, wat wel bij mijn eigen blauwe team past!

Maar het gaat erom dat spelers dat zelf mogen bepalen. Er zijn ook genoeg spelers die ze moeten dragen vanwege hun sponsorcontract (lijkt mij niet dat ene Kevin Visser van ADO dat wel met Nike heeft, maar oke)
Als hij gewoon presteert is het toch ook gewoon goed? Of ja, eigenlijk als hij niet presteert, ligt het nog niet aan de kleur van de schoenen. Het is gewoon bullshit.

Off:

vpersie speelt overigens niet op de nieuwe predators. Ik zag hem bij Man Utd & NL Elftal op oudere gele predators voetballen. Dacht eerst dat die grote spelers dat niet mochten vanwege hun contract met Adidas, Nike, Puma of whatever. Opvallend!

Reacties

14 september 2012 om 16:58
0

lekker tegenstrijdig, iedereen mag dragen zeg je maar dan voeg je eraan toe 'zolang ze maar presteren' dus als iemand niet presteert mag hij dus volgens jij geen roze schoenen dragen .. ? raar.

14 september 2012 om 17:52
0

Ik bedoel dat veel mensen hier zeggen dat hij dat alleen mag dragen als hij presteert, maar ik ben het daar juist niet mee eens. Misschien verkeerd getypt, was nog een lang stuk

In ieder geval bedoel ik dus dat de prestatie niets veranderd aan het kleur of type schoeisel. En een bepaald kleur schoenen betekend ook niet dat er vedette trekjes zijn of whatever

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren