Bekijk in artikel
14 september 2012 om 15:47
0

Top actie! Ik erger me ook dood aan allerlei middelmatige spelers die de vedette uit gaan hangen o.a. door gekleurde schoenen.

Als je er elk seizoen 30 inschiet dan kun je, wat mij betreft je kleur schoenen uitkiezen. Maar als je een middelmatige voetballer bent, met niet eens een basisplek, dan niet! Verdien het eerst maar eens..

Bovendien kan ik me voorstellen dat het als een rode lap kan werken op je tegenstander die eerder de behoefte zal hebben om een 'roze schoenen dragertje' over de reclameborden te trappen. Ook niet goed voor je gezondheid dus! Steijn neemt hem dus alleen maar in bescherming.

Reacties

14 september 2012 om 15:57
0

Je gaat vedette trekjes tonen doordat je kleurrijke schoenen draagt? Leg me dat verband eens uit.

Je zegt dus in werkelijkheid dat het alleen voor toppers is om te mogen kiezen. Is hetzelfde als je de 'elite' van Nederland dingen toestaat, maar de gewone burger dingen verbied omdat ze het niet zouden verdienen. Je moet alle voetballers gewoon gelijk behandelen. Messi als Geert den Ouden en C.ronaldo als Kevin Visser.

14 september 2012 om 16:56
0

Jonge, ik word een beetje moe van jou je zit maar heeltijd hetzelfde geblaat te verkondigen. Als je zelf voetbalt weet je ook wel dat de 'vedettes' vaak zulke schoentjes dragen en de harde werkers gewoon op zwarte kicksen spelen, kun je wel de heletijd vragen over gaan stellen maar dat is gewoon zo, een soort ongeschreven regel.

14 september 2012 om 17:22
0

Nou ik heb ook genoeg voetballers gezien die het kochten omdat ze het mooi vonden, terwijl ze totaal niet konden voetballen. Het is ook wat ik hier en daar heb geschreven dat het extraverte spelers zijn die het kopen.

Er wordt verboden om zulke schoenen te dragen bij ADO omdat het teveel op ballet lijkt, wat volgens vele alleen mensen die homoseksueel zijn zouden doen. Ik vind het schandalig dat er nog mensen niet zo ruimdenkend zijn, met zoveel vooroordelen, we leven in 2012 en niet meer in de jaren 50/60.

Als hij nou had gezegd dat het er totaal niet uit ziet omdat het niet bij het tenue past, maar hij verbied de kleur roze, dus hij verbied indirect ook homoseksuelen, want die zouden niet bij het voetbal horen, omdat het geen echte mannen zouden zijn.

Je wordt moe van mij, dat geloof ik graag, maar dit is een morele kwestie, maar voetbal is helaas meestal geen zaak waar hersenen bij gebruikt worden, op het veld niet en op de tribunes niet. Desondanks is het volkssport nummer 1 in Nederland en we zouden eens niet zo prehistorisch moeten denken maar juist ruimdenkend.

14 september 2012 om 18:55
0

Dus je moet het verdienen om jezelf te zijn? Waar gaat het in godsnaam heen..

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren