Bekijk in artikel
14 september 2012 om 15:40
0

wat een held! haha

Aan de ene kant begrijp ik hem wel, het is een mannensport en het ziet er niet uit!
Maar aan de andere kant: Laat die jongen nou, als hij goed speelt in die schoenen, laat hem dan lekker.

Reacties

14 september 2012 om 15:44
0

En Roze is niet voor mannen? Als hij zich er fijn bij voelt, waarom niet?

14 september 2012 om 15:55
0

Dat klopt, als hij zich erbij inderdaad goed voelt moet het geen probleem zijn.
Maar ik vind die straf die hij daarvoor krijgt een beetje overdreven, hij kan ook gewoon zeggen dat het er niet uit ziet.

Ikzelf vind het ook niks als ik spelers van FC Groningen zien lopen met gekleurde voetbalschoenen, echt vreselijk gewoon.
Maar dat is mijn mening.

14 september 2012 om 16:00
0

Roze is niet voor mannen nee....

14 september 2012 om 16:03
0

Ik zal zelf nooit iets rozes aantrekken omdat ik het geen mooie kleur vindt en het ook niet kleurt bij mijn ogen .

Maar in elke herenkledingzaak hangen gewoon roze kleren. Dus inderdaad, roze is ook voor mannen. Misschien lopen sommige mensen hier nog 10 jaar achter op modegebied.

14 september 2012 om 16:03
0

Waarom niet kx22?
Waarom is roze niet voor mannen?

Is lichtblauw dan ook niets voor dames?

Er zijn mannen die roze mooi vinden, dat zijn hetero's, homo's en bi's. Wil je dat gaan beperken? Je wilt juist mensen beperken om wie ze zijn, wat ze willen dragen?

Heb je problemen met mannen die gewoon zichzelf durven te zijn, die als ze roze willen dragen, dat ze dat dragen?

14 september 2012 om 17:08
0

Haha Che, kom op man, ga nou niet de moraalridder uithangen. Roze is een vrouwenkleur, daar hoef je toch niet moeilijk over te doen. Ga nou niet alle homo en bi-gezeur erbij halen.

14 september 2012 om 17:36
0

ach rot op man. Dus bij utrecht zijn het allemaal vrouwen wanneer ze uit spelen? Ik heb zelf ook maar een licht roze shirt, maakt dat mij homo? Want ik kan je een ding vertellen, ik ben 100% hetero.

14 september 2012 om 18:03
0

Daar wordt het wel degelijk aan gelinkt, velen komen met spoedig met die uitspraken als mannen 'vrouwelijke' dingen doen...

Dat dit soort dingen nog steeds als vrouwelijk wordt gezien is wel erg spijtig. Is een afspraak decennia geleden gemaakt waar mensen als simpele schapen zich door laten horden.

Als je roze mooi vindt, moet je dat niet negeren omdat je dan niet mannelijk zou zijn.

Als je dan mietje of iets dergelijks genoemd wordt, dan is dat het mentale gebrek van degene die het zegt, niet die het draagt.

Ga zo door, Che

14 september 2012 om 18:04
0

@supervos, ik vind jouw opmerking ech tniet normaal. Che zegt gewoon dat als mensen dat mooi vinden ze dat lekker mogen doen. Roze een vrouwenkleur? Kom jij uit de jaren vijftig ofzo? Ik ken genoeg vrouwen die roze verschrikkelijk vinden! Moeten we allemaal met bloemetjes in ons haar rondlopen en jouw supervos t-shirt strijken??

14 september 2012 om 18:13
0

Roze kleding is voor de super hetero. Die zijn niet bang dat mensen denken dat ze homoseksueel zijn/

On: Tsja sommige trainers zijn zo. Van mij mag hij roze schoentjes dragen. Vindt het er niet uitzien maar het is zijn leven, zijn keuze.

14 september 2012 om 18:49
0

Supervos,

Ik haal het er niet bij, ik leid dat af uit de reactie van de trainer van ADO Den Haag. Ik heb ook de indruk dat enkele gedeeltelijk of helemaal voldoen aan het stereotype wat op de tribunes zit en allerlei verwijzingen roept.

Je moet het niet zo zwart op wit zien. Tegenwoordig is het doodnormaal dat mannen ook roze dingen dragen. Of het goed of slecht uit ziet, dat is niet het punt.

Dat andere gaan verbieden dat je zoiets niet mag dragen, omdat het 'verwijfd' uit ziet, dat komt gewoon heel erg over als homofoob. En juist dat wil ik dichter bij elkaar brengen. Ik heb vrienden en bekenden die vallen op hetzelfde geslacht, het zijn echt geweldige mensen die helemaal niets anders zijn dan hetero's.

ik wil juist dat iedereen hetzelfde behandeld wordt. Er wordt iets verboden met een link naar vrouwelijke mannen of mannen met een andere geaardheid dan hetero's. Als hij nou gewoon gezegd had dat het helemaal niet uitzag omdat het tenue totaal anders is, dan had ik het begrepen, maar hij verbied 1 kleur en daarmee beperk je beperk je toch een grote groep door de uitspraak die hij doet. Hij vind dus dat voetbal alleen is voor 'echte' mannen. Het is maar een bekrompen visie van een man, maar er zijn helaas nog velen die ook zo denken.

14 september 2012 om 18:51
0

Nou wil ik niet heel lullig doen hoor. Maar ik heb ook een roze shirt, ik heb zelfs een roze stropdas voor op kantoor. Mijn baas heeft ook een roze stropdas. Zal ik je sterker vertellen, ik draag ook (uiteraard niet op kantoor) oorbellen. ook heb ik gel in mijn haar. Maar ik homo? Nee sorry, dacht echt totaal niet..

14 september 2012 om 19:42
0

@kx22

Dus ik ben ook geen man omdat er een donkerpaars t-shirt in mijn kast ligt? Houd toch op man! Kleuren zijn sowieso niet gekoppeld aan je geslacht, dat zijn alleen je geslachtsorganen, zoals iedereen die de basisschool met een 4 of hoger gemiddeld heeft afgerond weet. Want vertel mij eens, waarom zou een man geen roze mogen dragen? Omdat jij vind dat het er niet uit ziet? Dat zou pas belachelijk zijn!

Laatste discussies Bekijk in het artikel

3 fans
Middenvelder, 30 jaar

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Willem II44-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. ImmersMiddenvelder347
S. BeckerAanvaller337
D. MaloneMiddenvelder291
T. NecidAanvaller269
T. GoppelAanvaller220
T. BeugelsdijkVerdediger260
M. LorenzenAanvaller222
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren