Bekijk in artikel
14 augustus 2019 om 22:41
0

Frank had gewoon zijn uitspraken nog een keer moeten herhalen, zodat het misschien een keer doordringt bij die hardleerse mensen. Als we dan toch alles gelijk willen trekken, doen we dan ook maar bij iedereen hetzelfde percentage inkomstenbelasting?

Reacties

14 augustus 2019 om 22:47
0

Ja want herhalen werkt over het algemeen supergoed...

14 augustus 2019 om 23:19
0

Ja precies, dit gaat helemaal niet over gelijkheid van man en vrouw. Dit is puur vraag en aanbod. Meer interesse, meer kijkers, meer vraag is meer geld en zo groeit het geld in de voetballerij. Maar als het vrouwenvoetbal daarin achterblijft dan is het logisch dat het minder oplevert. Ik bedoel anders heeft het zaalvoetbal wel nog meer recht om te gaan schreeuwen dat het hetzelfde moet gaan verdienen. Het verschil in zaalvoetbal en veldvoetbal is gigantisch. Of waarom niet alle beroepsmensen hetzelfde verdienen, ja gelijkheid toch voor eenieder. Echt dit is zo krom en heeft helemaal niks te maken met de gelijkheid tussen man en vrouw. We slaan daarin echt door zeg pff.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

183 fans
Coach, 49 jaar
SeizoenClub
2017-2017 Crystal Palace
2016-2016 Internazionale
2010-2016 Ajax
2003-2003 Galatasaray
Laatste voetbalnieuws

Eerste prijs voor Frank de Boer: Atlanta United verovert Campeones Cup

Atlanta United heeft woensdagavond lokale tijd de Campeones Cup gewonnen, een wedstrijd tussen de regerend landskampioen van de Verenigde Staten en de algehele landskampioen van Mexico. Het team van Frank de...Lees verder

Atlanta United


0 fans
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren