Bekijk in artikel
13 augustus 2019 om 22:55
0

Ach ja, had niet anders verwacht. Waarom een oud PSV-er en een oud -Twente speler bij Ajax commentaar gaan geven, geen idee. Dit soort wedstirjdne moet je winnen op karakter, op strijd en dat heeft Ajax gewoon gedaan.

Reacties

13 augustus 2019 om 22:59
0

Pfffff......maar wat een ongezonde spanning. Gelukkig door. Het seizoen was wat mij betreft anders gewoon verziekt.
Maar wat heel veel zorgen baart is toch de rust in het team. Dit kan echt niet dat je in de 93-ste minuut nog op 3-1 staat en het dan nog zo spannend wordt. Stel dat je nog die handsbal van Masraoui tegen krijgt. Ben het dus wel met de heren eens

13 augustus 2019 om 23:02
0

Het viel wel mee, de tijd was allang op toen er op 3-2 afgestrapt werd. Ja door Tottenham verleden jaar voelde we allemaal dat deja-vu gevoel maar in werkelijkheid viel het reuze mee. We zijn gewoon een ronde verder, nu nog alleen een Cyprische ploeg en we spelen Cl.

In het begin van het seizoen is het altijd lastig, kijk maar naar Porto, die vlogen er vandaag uit. Stonden na 20 minuten thuis 0-3 achter.

13 augustus 2019 om 23:20
0

Ja zo is het!
Nou toch is de opluchting groot en de blijdschap nog groter!
Ajax moet duidelijk zijn draai nog vinden.

13 augustus 2019 om 23:02
0

Jij bent echt verblind door clubliefde als je niet ziet dat Ajax erg matig speelde. Beide heren geven een duidelijke en objectieve analyse waarin ze precies de vinger op de zere plek leggen. Daarnaast geven beide heren ook aan dat ze blij zijn dat Ajax een ronde verder is en dat alleen resultaat telt.

Van opbouwende kritiek wordt je beter dan van blinde adoratie waardoor je niet meer objectief kunt zijn.

13 augustus 2019 om 23:10
0

Vond de opmerking van Mulder dat Ajax veel risico nam om speler extra te betalen kant noch wal raken. Er staan honderden miljoenen op de bank. Niets opbouwends aan die onzin.

Dan dat Huntelaar de vaste spits moet worden, ja het is een vriend van Mulder maar hij is ook 36 jaar oud. Om dan spelers als Neres te laten banken is gewoon onzin, is ook niets opbouwends aan.

Ajax is gewoon door in de voorronde CL. Dan mag het best wel wat vrolijker, het is geen begrafenis. Al denken de heren er kennelijk wel zo over. Beetje meer sympathie met Ajax mag best wel bij de CL wedstrijden van Ajax. Gewoon een de Boer ofzo.

13 augustus 2019 om 23:16
0

Tja je kunt het er niet mee eens zijn maar daarom hoef je hun niet te betichten van negativiteit.

Wat betreft het opwaarderen van de contracten dat ben ik niet met Mulder eens. Maar ik vind op dit moment Huntelaar in de spits ook de beste optie. Daarnaast vond ik Neres vandaag ook erg matig spelen dus een wissel van hem zou ik wel begrijpen.

En dan roep jij om een de Boer de juist helemaal niet objectief is. Ik blijf er bij, resultaat goed en spel niet goed. Gelukkig is Ajax een ronde verder maar het zal straks echt beter moeten. Wees blij dat Gullit en Mulder kritisch zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

13 augustus 2019 om 23:26
0

Natuurlijk is Huntelaar geen betere optie. Een speler op de bank komt niet in vorm, die heeft wedstrijden nodig. Je gaat een Neres en een Promes niet banken voor een 36 jarige spits.

Ten Hag maakte gewoon een prima keuze, Ajax is gewoon door en de spelers die het straks moeten doen in de CL komen weer iets meer in vorm. Zo kan je er straks staan om te overwinteren, want daar draait het allemaal om.

En die opmerking over dat Ajax enorme risico's neemt met hogere salarissen, echt compelete onzin.

Voetbal is entertainment, een wat minder objectieve commentator maakt het stukken leuker. Luister maar eens een weekenje naar Radio Rijnmond als Feyenoord speelt.

13 augustus 2019 om 23:31
0

Heerlijk toch na 90 minuten dat geleuter van Sierd. Een verdere Ajax reclame is niet nodig want er kijken ook neutrale kijkers. En wat mij betreft hebben ze helemaal gelijk wat betreft het spel en de verhoudingen.

13 augustus 2019 om 23:34
0

Het zijn de woorden van Ten Hag die zegt dat dit de belangrijkste wedstrijden van het seizoen zijn. In deze wedstrijden dien je het beste team op te stellen en dat is op dit moment met Huntelaar. Als Neres ritme op moet doen kan hij dat beter doen in de competitie of straks in de groepsfase van de CL, mits ze dat halen.

De commentator was Sierd de Vos en die was redelijk pro Ajax dacht ik zo. Mulder en Gullit zijn analisten en worden ingehuurd om te analyseren en dat deden zij naar mijn mening erg goed. Ze zouden zichzelf volstrekt belachelijk maken als ze gingen roepen dat Marin goed speelde of dat Blind foutloos was.

Dat van die salarissen had ik je al gegeven maar een afwijkende mening hoeft niet altijd onzin te zijn.

Maar goed als jij liever een hosanna verhaal wilt horen dan is dat jouw recht. Ik hou altijd wel van een goede objectieve analyse.

14 augustus 2019 om 11:44
0

Burdym

"jij bent echt verblind door clubliefde als je niet ziet dat Ajax erg matig speelde."

Waarom leg je andere mensen woorden in de mond die ze niet hebben uitgesproken?. Hij beweert nergens in zijn bijdrage het tegendeel, maar zegt alleen dat Ajax op karakter heeft gewonnen. En je kunt ook op karakter winnen met matig spel. En ondanks dat matige spel was Ajax nog altijd beter dan Paok.

"beide heren geven een duidelijke en objectieve analyse waarin ze precies de vinger op de zere plek leggen."

Had kan natuurlijk aan mij liggen, maar ik vond eerder dat ze voornamelijk deuren in trapten die nog niet eens open waren, maar volledig afwezig. Je moet bovendien wel stekeblind zijn wil je de zere plek bij Ajax gisteravond niet hebben gezien, waardoor het ook niet echt heel ingewikkeld was om daar de vinger op te leggen.

14 augustus 2019 om 16:28
0

@scpticus,

De titel van het artikel geeft al aan dat het gaat over kritiek op Ajax. Vervolgens geeft hij aan dat hij het niet anders had verwacht van iemand met een PSV en Twente verleden. Hiermee geeft hij impliciet aan dat hij het er niet mee eens is. Dus blijkbaar vond hij het wel goed wat Ajax liet zien.

Wat betreft die open deuren, dat klopt ook wel maar dat komt omdat de heren vertellen wat ze hebben gezien en dan vervolgens onderbouwen. Ze kunnen ook moeilijk iets anders vertellen. Blijkbaar vinden een aantal supporters het niet fijn om te lezen en daar reageer ik op.

Als het goed Ajax (zoals vorig jaar) dan mag het gezegd worden. Als het erg matig is zoals gisteren dan mag dat ook gezegd worden. Het clubverleden van de heren doet dan niet terzake . Overigens is Gullit een Amsterdammer en heeft Mulder in de jeugd van Ajax gespeeld dus dat anti Ajax wat geïmpliceerd wordt zal ook wel meevallen.

13 augustus 2019 om 23:10
0

Natuurlijk moet je winnen op strijd en karakter en dat hebben ze gelukkig ook gedaan. Maar je zag zelf toch ook dat de veldbezetting ondermaats was? Als Donny 10 meter terug staat kan hij met zijn diepgang de verdediging verrassen, nu stond hij al te diep. Bovendien werden de ruimtes op het veld te groot.

13 augustus 2019 om 23:17
0

Natuurlijk zie ik ook dat het nog niet vloeiend loopt, dat spelers als Mazraoui (afrika cup) en Neres (copa America) nog niet hun vorm hebben van verleden jaar. Maar dat is logisch zo vroeg in het seizoen en gegeven het feit dat het centrum en het middenveld ingrijpend veranderd zijn (de Ligt, de Jong, Schone vertrokken).

Dan is het toch erg fijn dat ze op karakter dit er toch uitslepen en we niet zoals PSV eruit liggen tegen een op papier mindere tegenstander. En daar mogen de heren best wel wat vrolijker over doen.

13 augustus 2019 om 23:16
0

Wtf hebben die clubs er nou weer mee te maken.ag je bij een Ajax wedstrijden alleen ex-ajacieden neerzetten als analisten? Wat een regelrechte onzin. Ze gaven uitstekend commentaar over Ajax. Als jij niet hebt gezien dat de verdediging slecht stond markeert er meer iets aan jou ogen. Hoe kan het zo zijn dat je bij 1-1 en 2-1 gewoon achterin 1 op 1 komt te staan. Sterker nog, ze stonden zelfs eens 2 op 4. Dat mag gewoon niet gebeuren. Ajax heeft aanvallend behoorlijk goed gevoetbald maar verdedigend stond het regelmatig niet goed. Dat heeft die oud-PSV’er en oud-Twentenaar uitstekend gezien. Dat ze hebben gewoon op strijd en karakter ben ik met je eens. Maar goed was het zeker niet, en dat mag iedereen gewoon zeggen.

13 augustus 2019 om 23:21
0

Ajax staat regelmatig achterin 1 op 1, dat is inherent aan het aanvallende concept. Ook verleden jaar gebeurde dat vaak genoeg maar ja, zoals een bekende ooit stelde, als je meer scoort dan je tegenstander, dan win je.

Je verwacht op dit moment gewoon teveel, twee nieuwe centrale verdedigers. Een aankoop die nog niet speelt. op het middenveld stond alleen van Beek op zijn eigen plek van verleden jaar.

13 augustus 2019 om 23:42
0

Speedyafc,

Je weet dat Ruud Gullit in Amsterdam geboren is?

13 augustus 2019 om 23:50
0

Je weet dat gullit nog steeds een beetje boos op ajax is, omdat ajax hem destijds niet wilde hebben? Gullit is nooit super enthousiast over ajax, maar als het goed is dan zegt hij dit ook gewoon en het slecht is ook. En het was vandaag gewoon slecht!

13 augustus 2019 om 23:51
0

Ja en ik weet ook dat hij bij Feyenoord en PSV speelde en niet bij Ajax. Weet ook dat hij niet meer bij Oranje wilde spelen omdat hij 4-3-3 veel te aanvallend vond. We hebben allemaal zo onze voorkeuren en Ruud is duidelijk geen fan van Ajax. Net zoals Youri dat niet is, weten we ook al jaren. Altijd maar zeuren over Ajax, Ajax geeft teveel uit, neemt grote financiele risico's. Vriend Huntelaar moet spelen, internationals moeten maar banken.

We zijn door in de vooronde CL, als enige Nederlandse club. Gewoon een prima prestatie. Mogen we erg blij mee zijn bij Ajax.

13 augustus 2019 om 23:57
0

Mogen we ook blij mee zijn maar moet je perse analisten hebben die pro-Ajax zijn? Een (beetje) kritiek houdt je scherp.

14 augustus 2019 om 12:15
0

Wellicht maar als je door ben in de CL vooronde, dan mag er ook wel een beetje blijschap zijn. Nu leek het wel een begrafenis. En als je thuis als supporter zit te juichen, dan vind ik het allemaal vrij ongepast. Het zijn voorrondes, Ajax is nog lang geen geoliedde machine, weten ze zelf en wij als fans ook wel.

Oh ja, en door de prestaties van Ajax zijn de kijkcijfers van hun uitzendingen ook stukken beter. Zo verdienen de heren ook mede dankzij Ajax hun geld. Dus als ze het Ajax niet gunnen, wellicht dat ze dan eens aan hun eigen portemonnee kunnen denken?

14 augustus 2019 om 11:48
0

Speedyafc

"ach ja, had niet anders verwacht. Waarom een oud PSV-er en een oud -Twente speler bij Ajax commentaar gaan geven, geen idee. "

Ik heb eerlijk gezicht geen idee waarom je dat niet zou doen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

55 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 3 1 0 0
2018/2019 Ajax 29 8 3 0
2017/2018 Ajax 32 14 3 0
2016/2017 Ajax 8 3 1 0
2016/2017 Jong Ajax 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Quincy Promes ‘pislink’: eerste basisplaats loopt uit op deceptie

Het optreden van Quincy Promes tegen VVV-Venlo is beperkt gebleven tot veertig minuten. De aanvaller van Ajax stond voor het eerst dit seizoen in de basis bij Ajax, maar kon uiteindelijk...Lees verder

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax78
2.AZ76
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren