Bekijk in artikel
13 augustus 2019 om 16:29
0

Hoop dat ze Hendrix echt gaan nemen, leuke club ook voor hem. Harde werker, maar komt gewoon zwaar niveau tekort als je Europese aspiraties hebt. Even was het gerucht daar dat Bologna ook Rosario wilde overnemen. Jammer dat dat niet het geval is, ook Rosario ben ik onderhand liever kwijt dan rijk. Ik zie het grote toptalent gewoon niet in hem. Veel te veel overtredingen nodig, geen verfijnde baltechniek en de oplossing naar voren komt ook niet nadrukkelijk van hem.

Dat PSV nu opnieuw een aanvaller gaat halen met de Lozano-centen is jammer. Naar mijn idee heb je met Malen, Bergwijn, Bruma en daarachter Gakpo, Piroe, de nu geblesseerde Lammers en Aboukhlal genoeg achter de hand. Waar wil je Stengs in hemelsnaam kwijt, zeker als je daar de maximale hoofdprijs voor gaat betalen? Richt je liever op het middenveld en kom daar met een ‘gevestigde naam.’ Onder Van Bommel zal de Mexicaanse connectie wel wat dunner worden, maar ik zou graag zien dat Victor Guzman of Rodolfo Pizarro het middenveld komen versterken. Of de eveneens vaak genoemde Hans Vanaken terug naar Psv. Op het middenveld heb je echt wat anders nodig nu. Met Rosario, Hendrix en ook Afellay blijf je zwak; ik geloof wel in Gutierrez en Ihattaren, maar die hebben wel een sterke speler naast zich nodig om uit de verf te komen momenteel.

Reacties

13 augustus 2019 om 16:49
0

Rosario heeft gewoon een dipje

13 augustus 2019 om 19:22
0

Ik zou ihattaren gewoon eens een wedstrijdje of 5 in de competitie laten starten. Het schijnt overigens dat Affelay dicht tegen wedstrijdfit aan zit, die heb je dan achter de hand voor Europese wedstrijden Ihattaren een dipje hebben.

Met de Lozano centen zou ik overigens nog steeds wel een aanvaller halen. 42 miljoen - 12 miljoen = 30 miljoen. (30miljoen / 100) * 20% (doorverkoop?) dan houd je wel een leuk bedrag over om te investeren in de toekomst, zowel in de aanval als eventueel het middenveld toch?

14 augustus 2019 om 00:00
0

Ihattaren zou ik ook het vertrouwen geven. Je hebt zo'n Doan niet nodig, inderdaad heb je bij een terugval van Ihattaren ook Afellay achter de hand, waar ik dus als basisspeler niet op zou bouwen. Maar investeren in een nieuwe aanvaller? Vorig jaar had je met De Jong, Lozano en Bergwijn je vaste aanval en was Malen een tevreden stand-in met perspectief op meer. Nu heb je Bruma, Malen en Bergwijn, waarom heb je dan aan Gakpo, Piroe en Abouklhal niet voldoende vervangers? Vergeet bovendien niet dat Lammers nog hersteld en volgend jaar Romero ook zijn transfersom nog moet waar gaan maken. Het slaat in mijn ogen nergens op dat je dan een peperdure Stengs gaat halen, nóg een een speler a la Bergwijn, Malen, Gakpo en Bruma trouwens.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

50 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 1 0 0 0
2018/2019 PSV 29 1 3 0
2017/2018 PSV 33 2 7 0
2016/2017 PSV 19 1 0 0
2015/2016 PSV 26 2 3 0

Bologna

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Bologna.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren