Bekijk in artikel
13 augustus 2019 om 15:34
0

Ben zeker voor om de teams die Europees spelen te helpen met het schema, maar het hoeft niet elke x te gebeuren. Misschien moeten we het pas gaan toepassen na de winter. Tot die tijd moeten de ploegen toch best 2x in de week kunnen spelen. Als dat niet lukt, moet je er maar voor kiezen om je ticket aan een ploeg te geven die wel 2 wedstrijden in de week kan, wil of durft te spelen.

Reacties

13 augustus 2019 om 15:46
0

Ik ben er al weer helemaal klaar mee a.s. Zondag ook weer wordt ik ingelicht dat de wedstrijd om kwartvoor 5 is wordt hij verplaatst naar 8uur waardoor ik om half 2 pas weer bij het stadion ben zelfde geld nu ook weer voor deze grunn fans #anti20:00

13 augustus 2019 om 15:47
0

Groepsfase inderdaad niet verplaatsen maar kwalificatie is voor Nederland heel belangrijk betreft de punten. Anders kunnen ze ook niet punten verdienen. Dus zeker alle clubs helpen!

13 augustus 2019 om 15:53
0

Juist door de verplaatsingen die PSV aanvraagt hebben ze minder rust voor Europese wedstrijd. Ik ben ook voor deze regel pas na de groepsfase. als je de voorronde niet op eigen kracht doorkomt heb je er niks te zoeken.

13 augustus 2019 om 15:54
0

En zo blijf je bezig. Groepsfase is ook belangrijk. Waar leg je de grens?

13 augustus 2019 om 15:53
0

De KNVB heeft zich in een lastige positie gepositioneerd met de keuze om de speelronde eind vorig seizoen te verplaatsen. Dat was logisch, maar ze moeten nu steeds ook andere clubs (nu PSV) tegemoet komen. Tenminste, ik denk dat ze bij de KNVB dat gevoel hebben. Clubs als Groningen en hun supporters worden hiervan de dupe. Oplossing is om heldere regels te stellen en geen uitzonderingen meer te maken. Clubs als Ajax en PSV moeten genoeg goede spelers kunnen hebben om een Erediviewaardig elftal op te stellen.

13 augustus 2019 om 16:23
0

Verschil is alleen dat het bij Ajax vorig jaar noodzakelijk was ivm met de regels van de UEFA. Nu is het alleen om PSV te matsen in de eredivisie.

13 augustus 2019 om 16:27
0

Daarom zeg ik ook dat vorig jaar logisch was. ‘Matsen’ vind ik een groot woord maar ik heb het gevoel dat de KNVB de confrontatie met PSV niet publiekelijk aan durft te gaan - met het risico van gezien worden als bevooroordelen van Ajax - en dus zichzelf in allerlei bochten wringt om t schema aan te passen

Laatste discussies Bekijk in het artikel

FC Groningen

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren