Bekijk in artikel
12 juli 2019 om 17:22
0

Wat zijn sommige azijn zeikers zeg. Het is ook nooit goed he. 100 miljoen in de CL opbrengst. 86 miljoen Frenky. 70 miljoen De Ligt plus 5 miljoen bonussen Dit is toch prachtig voor Ajax Ja de Ligt had 80 kunnen zijn ja Had. Overmars heeft gewoon goed werk verricht . Komt bij Neres, Tadic behouden wat wil je nog meer misschien Ziyech nog Klasse Overmars

Reacties

12 juli 2019 om 17:24
0

Vergeet onana niet. Ook een hele belangrijke schakel die behouden wordt

12 juli 2019 om 18:55
0

@ almere67

Of jij hebt een te groot ego om te denken dat iedereen jouw maatstaf maar als de zijne moet aannemen; en anders maar azijnzijkers zijn omdat we de mening van zijne koninklijke hoogheid Alrere67 niet delen. Wanneer je minimaal 75 miljoen vast vraagt, wat een al meer dan schappelijke prijs was omdat je een sterktehouder wilt bedanken voor bewezen diensten; vind ik 70 miljoen met vijf miljoen aan bonussen een slechte deal.

Daarnaast ben ik persoonlijk ook van mening dat Ajax altijd hoog in de boom moet zitten voor onze sterktehouders, het is al frustrerend genoeg dat we sterktehouders over het algemeen niet kunnen vasthouden. Sterktehouders voor aalmoezen laten gaan vind ik daarom principieel verwerpelijk, maar ook omdat wij internationaal gezien financieel maar een dwerg zijn. Ook ben ik van mening dat Ajax onder geen beding voor zichzelf maar genoegen moet nemen met minder, zodat het voor Juventus mogelijk is om aan de commissie van Raiola en het salaris van de Ligt te kunnen voldoen.

Eerlijk gezegd vind ik dat ronduit een belediging. Ook al laat ik bovenstaande buiten beschouwing; waarom zou Ajax genoegen nemen met minder wanneer andere clubs wel bereid zijn om aan de minimale verlangde vraagprijs te voldoen. En al helemaal als het klopte dat Ajax alleen maar toestemming gaf aan geïnteresseerde clubs om met de Ligt te praten als zij bereid waren om te voldoen aan de minimale verkoopprijs van 75 miljoen. Dan laat ik nog maar even achterwege dat Juventus in het begin hoopte dat de Ligt zou gaan muiten. Wanneer je hier aan toegeeft weet je dat het slechts een kwestie van tijd is voordat er weer een soort gelijk scenario zich zal gaan afspelen; wanneer een gehaaide zaakwaarnemer misbruikt probeert te maken wanneer Ajax niet het onderste uit de kan wilt halen om een sterktehouder te bedanken voor bewezen diensten.

12 juli 2019 om 19:54
0

F-18/TACP reageer eerst is als een volwassen persoon ipv kinderlijke argumenten. Ik zeg mijn mening dat mensen is tevreden moeten zijn ipv alles de grond in te boren ja ik had ook liever 85 voor de Ligt gehad maar het zij zo en we hebben een perfect jaar gehad met de CL en verkoop Frenky dus mekker niet zo

12 juli 2019 om 22:17
0

@ almere67

"wat zijn sommige azijn zeikers zeg. Het is ook nooit goed he.

Deze zin van jouw laat toch weinig ruimte over voor wat betreft de interpretatie; deze zin valt in dezelfde categorie van mensen die altijd maar roepen dat mensen "haters" wanneer ze iets of iemand bekritiseren. Overigens omschreef ik ook heel duidelijk waarom ik er anders over denk dan jou; ik weet niet hoe inhoudelijker jij het nog wilt hebben. Overigens ga jij daar gemakshalve daar totaal niet op in.

Jij bent zo te zien kennelijk het type persoon die er geen problemen mee heeft om mensen in een bepaalde hoek te zetten, maar vervolgens zwaar beledigd raakt wanneer daar iemand dan op reageert. Om het vervolgens dan maar op de onvolwassenheid van de ander gooien, ga alstublieft een eindje fietsen met die selectieve verontwaardiging van jouw. Dat jij het een goed aanbod vind moet jij voor jezelf weten, maar jij hoort mij niet zeggen dat mensen die het een goede deal vinden sukkels zijn ofzo.

Wanneer ik het laatste gedeelte van jouw reactie bekijk zie ik dat het compleet nutteloos is om met jou de dialoog aan te gaan. Ik wens je nog een fijne avond toe.

12 juli 2019 om 22:29
0

F-18/TACP F-18/TACP Jij bent zo te zien kennelijk het type persoon die er geen problemen mee heeft om mensen in een bepaalde hoek te zetten, maar vervolgens zwaar beledigd raakt wanneer daar iemand dan op reageert. Ga mij niet zeggen wat ik wel en niet mag, een ieder heeft een eigen mening, zo ook ik en jij spreekt wartaal . Niet dat het mij dit uitmaakt hoor maar iemand in een hoek zetten is zeker je sterkste punt h Fijne avond

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

almere67
Geplaatst op 12 juli 2019 om 17:22

Matthijs de Ligt laat trainingskamp Ajax schieten na akkoord

Vrijdag, 12 juli 2019

Artikel bekijken
Meer discussies op dit nieuws

123 fans
Verdediger, 20 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 0 0
2019/2020 Ajax 0 0 0 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Dybala scoort weergaloos; De Ligt houdt doel schoon tijdens invalbeurt

Juventus heeft zaterdagavond in een vriendschappelijke wedstrijd weten te winnen van US Triestina. Een schitterend doelpunt van de deze zomer veelbesproken Paulo Dybala maakte in het Stadio del Conero in Triëst...Lees verder

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax78
4.AZ66
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren